Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 415
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 15
Ако всяко дете учи където си поиска не са нужни матури, а в някои училища ще се учи на 4-5 смени Stuck Out Tongue Winking Eye

# 16
  • София
Luthien, благодаря за темата Flowers Hibiscus

Извинявам се, че в края на предходната тема излязох извън релси, явно не ми беше ден, а и липсваше бЕлото в картинката Joy

# 17
И аз благодаря за темата! Благодаря и за списъка със задължителната литература.

# 18
Добро утро и от мен в новата тема и успех на трето класиране 🍀
Beb4o, ти като една колежка, опитва се да е лоша, ама не и се получава 😋

# 19
Благодаря за новата тема. Ще се опитам да дам нещо от литературата, но съм сигурна че ще е неуспешно.

# 20
Успех на всички и късмет на тези, които решат да проявят смелост - дано бъде възнаградена! Simple Smile

# 21
Успех на всички в предстоящата борба.
Аз започнах да се чудя как ще разбера информацията за новия клас. Дали някой ще се обади за род. среща или друго каквото има преди началото на учебната година.

# 22
Следете сайта на училището, а децата лесно ще се намерят в Инстаграм, примерно.

# 23
И ние с моя внук сме за трето класиране. А има ли възможност да се разбере преди утрешния ден нещо за свободните места и баловете

# 24
  • София
Благодаря за темата, колко хубаво е систематизирана....аз съм голям хаос и никога няма да се справя така.

Вчера за пореден път питах щерката, дали днес не иска да отидем до някое от 2 училища и да я запишем, да ми мирне главата.
И каза , не мамо, нали се разбрахме, 3-то, 4-то и палаво тича по стълбите...
Така че ще ви досаждам още малко

# 25
И ние отиваме на 3 то класиране. Свободните места ще разберем утре, а баловете след като излезне, по - рано няма от къде да видим тази информация.
Успех на всички, за които борбата продължава!

# 26
  • София
Nelika, все някоя ще отиде на родителска среща.... а и аз още нямам билети.

Нали участващите на трето са наясно, че половин точка под чертата на второ тук няма никакво значение и балът може да се вдигне? И че в желаното училище може изобщо да
няма места?  Питам, защото след всички бисери от фейса, не ми се иска някой да е много разочарован, защото не е разбрал?

# 27
Luthien, благодаря за темата! Flowers Bouquet
Много, много, ама много успех и късмет на смелчаците на 3-то класиране! Flowers Four Leaf Clover
От задължителната литература засега успях да пробутам Декамерон и Антигона. Дон Кихот стои на бюрото му, но кога и дали ще бъде прочетена е друг въпрос. По думите му списъкът с литературата за осми клас е гавра и някой много е искал да ги откаже от четенето. Close

# 28
Мисля, че за 4-то пак се редят желания от местата, които са останали. Ако греша, някой да ме поправи. Simple Smile

Да, според обявените налични.

Благодарим за пожеланието за късмет - действително точно това ни е нужно!

Допълвам се: тук в темата колко ли са другите като набора, готови за 3-о класиране?
Мисля, че тази година ще има много деца, които ще участват на трето класиране. Бройте и нашето момиче.  Много хора дори няма да се подсигурят, като си запишат детето в училището, което са приети. Изрично посъветвах моята шефка да си запише детето. Категорично отказа. Та е този ред на мисли, очаквам и повечко свободни места да видим утре.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 09:11 от Bory Ana

# 29
  • София
Luthien, благодаря за новата тема. Дано е на късмет на всички смелчаци.

Общи условия

Активация на акаунт