Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 749
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
А всъщност има ли някакво значение в кое точно училище гнездо трябва да отидеш?

Няма значение. Въпросът ми е какво би наложило ходене до гнездо (изключвам дигитална неграмотност, при която е ясно).

# 346
  • Sofia
Кога се налага ходене до училище гнездо? Ако записано дете изтегли документите си, за да участва в 3-то класиране и училището, от което се е отписало, е забавило отразяването на отписването в системата? И ако самото дете все още е със статус "записан" и родител не може в инфоприем да му реди желания, какво по-различно ще излезе в гнездото, че да могат там да се редят желанията? Нали се влиза в същата система.

Опитвам се да предвидя евентуални проблеми при заявяването на участие на 26 и 29ти.
Личен опит. В гнездото също не могат да те отпишат. Обаждат се в РУО. Оттам действат.

# 347
Идеята е, ако се водиш записан, да бъдеш отписан. Това няма как да направиш сам.
Би трябвало като се покаже диплома и отпишат детето, да можеш да кажеш, ще си подредим желанията вкъщи на спокойствие, но бас ловя, че недоразбрали няма да дадат така да направиш.

При изтегляне на документи явно негнездата не могат да променят статуса, както правеха при заявяване на участие във второ и за записване.

# 348
  • София
Аз сега видях, може би съм пропуснала миналият път, че в План-прием, паралелки има 2 страница с Допълнителни.

Сега ли излезе или и миналият път го е имало? И защо има един път списък Първи етап и Допълнително?

# 349
Сега се е появила секцията, сутринта влизах и разглеждах, нямаше. За Бургас има 15 страници не са две.

# 350
  • София
Сега се е появила секцията, сутринта влизах и разглеждах, нямаше.
но тя не е с останали паралелки, а защо я слагат? Или там ще наливат?

# 351
Къде е това "Допълнително"?

# 352
  • София
Децата от допълнителната дата имат право да участват за всички паралелки, не само за останалите. Вероятно и в Желания ще излезе таб Допълнително.

# 353
# 354
Къде е това "Допълнително"?
Какво избра твоето дете, ако не е тайна Simple Smile разбира се.

# 355
За сега предпочитам да не оповестявам.

# 356
  • Sofia
Аз все пак проверих това, което ме вълнува - значи, който ще тегли документи и ще иска да подава за участие в 3-то класиране, да натърти на училището, от което тегли, веднага да го отпишат в компютрите си. Не да си трупат папки и в края на деня, не дай Боже пък да оставят за понеделник да отразят тази промяна в училищния компютър.

# 357
  • Sofia
Абе натъртвах аз, но казаха, че не е тяхна работа Joy

# 358
От чисто любопитсво да попитам - в таблицата в "Допълнително" при нас е изписано"Няма данни". Да разбирам, че няма деца с допълнително НВО в областта, но нали тези дечица могат да кандидатстват и в други области, т. е. за всички области да е видимо какво има за участие. Нещо хич не схванах, моля за обяснение.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 11:12 от Aleksandropulis

# 359
Обявиха ли в София свободните места за трето класиране? При нас още няма нищо на страницата на РУО. От чисто любопитство какво е останало се интересувам.

Общи условия

Активация на акаунт