Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 552
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 990
Някога, когато кандидатствах, знаех за предимството на близнаците и като ученичка имах за себе си едно глупаво обяснение. Мислех, че приемат близнаците в един клас, защото ако учат на различни места, могат да правят "шашми", да се "заместват" по изпити и контролни Joy Всъщност, разумно обяснение на това предимство не намирам и днес.

Има резон в мисленето ти. В класа ни в гимназията имаше близнаци и понеже бяха много луди на някой му хрумна да преместят единия в другия клас и  започна......шоу.  Приличаха си , като две капки вода и за да ги различават ги караха яките на ризите при единия да са под сакото на униформата , а на другия отгоре. Единият беше силен математик , а  другия - българик. И се комбинираха идеално - пърият - мат,физика ,химия ,   а вторият - БЕЛ, история ,география . По едно време учителите все пак се усетиха за номера и отново ги върнаха в един клас. И пак успяваха да се "разменят" при изпит на дъската.

# 991
Добро утро и успех на участниците в 3то Simple Smile
Много ще съм благодарна ако някой качи баловете на момичета за НПМГ, 2АЕГ, 91во и 73то.
И да се похвалите, че са ви приели Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 10:01 от LoveIsTheAnswer

# 992
  • София
Стиснати палци за всички, които очакват класирането днес. Дано децата влязат в желаното училище и да започва ваканцията и за вас.

# 993
И аз пожелавам успех на всички, участващи днес на 3-то класиране! Стискам ви палци.

# 994
  • София
Чета два дни за тия близнаци и се чудя като не пречат, защо ги дъвчем.
Това ще аз съм с близнаци, не значи, че единия 8 год учи, а другият не прави нищо, за да влиза покрай по умения.
Моите са изкарали сходни резултати и се борят за 2 различни училища.

# 995
Близнаците са двоен удар срещу демографската криза. Не взима вторият чуждо място. Наистина не разбирам какъв ви е проблемът с тях.

Никой няма проблем с близнаците, просто попитах за един хипотетичен казус, който наборчетата бяха обсъждали.
Моля да не бъда разбрана погрешно, не завиждам на тези им "привилегии". Ноооо благородно завиждам на всички, които са се престрашили да имат повече от две деца Simple Smile
Късмет и успех на всички, които чакат резултати днес!

# 996
Аз не знам за друга страна, в която близнаците да имат такива предимства. Напротив - в някои страни нарочно се разделят в различни класове за да оформят своя идентичност. Има случаи на близнаци, които до такава степен стават зависими един от друг, че нямат самостоятелен живот. Ако сте гледали първите Игри на волята с двете сестри близначки - тях ги познавах отблизо - при тях зависимостта една от друга е патологична. Те се изживяват като един човек, правят всичко заедно, спят заедно, работят заедно, а вече са близо на  40. 
За мен вторият близнак задължително трябва да покрива някакво ниво за прием особено във високо баловите училища, където нивото е високо.
А за това, че на родителите им било трудно ако са разделени - моите деца са с 3 г разлика и понеже НЕ са близнаци се наложи да ходят в две различни детски градини, после едното на градина, другото на училище в друг квартал, защото при нас няма училище. Сега са в различни училища. Сутрин ставаме в 6 и се мъкнем в четири различни квартала в целия град за училище и работа.

# 997
Добро утро и успех на участниците в 3то Simple Smile
Много ще съм благодарна ако някой качи баловете на момичета за НПМГ, 2АЕГ, 91во и 73то.
И да се похвалите, че са ви приели Simple Smile
Момичета, не излизат ли баловете след трето класиране, пак като списък? Thinking
Защо ли си мислех, че пак трябва да има файл!?!

# 998
  • София
Да, пак ще има файл.

# 999
като качат файла, най-вероятно линкът ще е такъв: https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2024/07/min_max_3_ … asirane_2024.xlsx

# 1 000
# 1 001
Светле, не  съм държала ДЗИ, уви. Та с  или без предимство/а - трябва си изпит...
Аз съм държал, а съм по-голям от теб😂 Бях първият набор, за който въведоха задължително ДЗИ по БЕЛ. 6,00 изкарах😂 няма как да не си държала. Спомни си😂

Доп. Близнаците не можеш да ги различиш само ако не ги познаваш от дълго време и ги виждаш за пръв път. Ако си в един клас с тях или си им учител, е абсурд да се разменят на дъската и да не ги познаеш. Сложих лайк на това мнение, защото е смешно и забавно, но реално е абсурд. Имахме близнаци в класа в основното училище и в групата като студенти. На пръв поглед изглеждаха абсолютно еднакви, но когато ги познаваш и си в една група с тях, абсурд да ги объркаш. Никога никакво съмнение не е имало коя коя е. Да се сменят на дъската и да излъжат учител, който ги вижда всеки ден, е абсурд.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 10:46 от Татко Мецан

# 1 002
  • София
Ами не е. По нашето време с Русалка, бяхме освободени от ДЗИ, ако имахме оценка над 5 в училище. Аз бях освободена, но се явих по желание, защото имах петица в едната от годините /поради конфликт с учителката/, а ми трябваше пълно 6 за кандидатстването. Изкарах си я шестицата.

# 1 003
  • София
Няма какво да си спомням, Мецане, сигурна съм, че не  съм държала. Simple Smile Наборът след моя - също..

# 1 004
  • В Страната на чудесата
Наборът на Русалката не е държал задължително ДЗИ, тя си е съвсем наред с паметта.
Освобождавахме се от матури над определен успех.

Общи условия

Активация на акаунт