Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 664
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 290
Не, не е така, Еликс.
При равен бал се гледат други работи, хиляда пъти ги писаха тук, оценките от дипломата, успехът, какво беше още и ако по всички точки балът е равен, се приемат и двете деца.
Не може да ви измести дете само защото при него е било 9-то желание, а при вас е 10 -то. Ще ви измести само ако има по-висок бал.

# 1 291
НЕ! Поредността на желанията няма значение. При еднакъв бал, примерно 411,725 и на двете деца се гледат:
1. Сборът от точките на НВО
2. Сравняват се балообразуващите, също превърнати в точки
3. Сравняват се общообразователните предмети (без ИИ, ТП, ФВС , музика и ИУЧ).
При равни показатели се приемат и двете деца дори и мястото да е едно.

# 1 292
За мен интересни са само първите РС, за да видя учителите. После, ако имам какво да кажа на някой от тях, пиша им през Школо. Извън това, единственият списъл на родителските срещи са следродителските такива. Simple Smile
По едно време и в Школо имаше проточени коментари и понеже ми е инсталирано приложението на моб.телефон се налагаше да изключвам интернета, за да ми пищи по цяла нощ.

# 1 293
На единствената родителска среща в гимназията щях да ям бой от един баща на гений (решил не знам коя си задача от преди не знам си колко хиляди години)...😁
Добре че до мен седеше един як татко, който ми каза "споко, този с един юмрук е готов."

# 1 294
  • София
Благодаря за отговорите, мама Ру и Татко Мецан, разбрах 👍

# 1 295
Faviana, аз не че обичам да ходя по родителски срещи, но ми е важно да видя учителите, които преподават на децата. Така не вземам на сериозно забележките например на господина по физическо Sweat Smile Освен това, както каза Spensa - после те чакат с вечеря вкъщи Satisfied Иначе и моят мъж ходи по родителски, когато се наложи... Че и подробно ми пише какво се случва Grinning

# 1 296
Аз не само, че ходя на родителски срещи, ами 8 год бях председател и туй това.
За тази година за 133 ще трябва да ходи таткото, че аз съм на обучение за RCV в Мюнхен. Все пак недоносените са ми много на сърце, нищо, че моите са вече на 13.
Вторият близнак се записва от директора направо в руо, няма да излезе никъде.
Това ни казаха в 133
В 133 не са по 2 часа и нещо род. срещи.
Поне при нас не са.
Там обаче има родители от типа "от голямото добро утро", няма да си дам личния телефон, щот съм VIP, едни такива те гледат "от високо" с чанти на Луи Вютон и пр. Иначе го гледаш - обикновен софийски дришльо, ма с маркови дрехи. Мълча си аз и се забавлявам и касиер на класа -  абсурд...
Поне в нашия клас е така.
И от опит говоря, защото имаше една майка, която в предишни постове ме апострофира, че не било така.

# 1 297
Ех, с тоя Луи Вютон😂 вече май не е Фурла най-престижната чанта....

Благодаря за отговорите, мама Ру и Татко Мецан, разбрах 👍
Еха, написах си домашното, щом вече и акъли давам 😂 Благодаря много на всички, това ми беше целта на участието тук - да се науча. Не в 7 клас тепърва да се чудя...

# 1 298
  • София
По едно време и в Школо имаше проточени коментари и понеже ми е инсталирано приложението на моб.телефон се налагаше да изключвам интернета, за да ми пищи по цяла нощ.
Е, аз ако имам да пиша нещо на учител/директор /мнооого рядко се е случвало/, го пиша на лично съобщение, не го пускам за обществено обсъждане.

# 1 299
  • при моите любими
Аз на такива теми с голямо общо участие директно им изключвам известията. Веднъж имаха неблагоразумието да снимат част от забравените вещи в училище и да тагнат всички родители и се почна една... На нас ни липсва розова тетрадка брокат и пискюли и тем подобни глупости. И хората си пишат там редовно по всяко време на денонощието. Ужас и безумие.

# 1 300
  • София, Лагера
Аз ли съм единствената откачалка, която обича да ходи на родителски срещи? Искам да имам лични впечатления от учителите на децата, записвам всичко, че даже и въпроси задавам. Rolling Eyes
И на мен ми е забавно да ходя на родителски срещи. И учителите са ми интересни, и родителите. При нас прсъстват и по 2-3 деца на родителската среща (в ролята на преводачи).
И аз съм от тези родители, които поемат инициатива за някакви организационни неща. Не ме товари.
На караници не съм попадала.

(създавала съм много стойностни, обогатяващи и приятни връзки с родители)

# 1 301
  • София
Аз да ви призная, много обичам да ходя на родителски срещи, таткото, хич. Май съм пропуснала само една и то тая година покрай здравословните проблеми на набора.
Много ме изненада тая година обаче със знанията си за НВО, пита, разпитва, статистики гледа, предполагам че е така, защото ни е за последно, слава богу.

Като гледам каква яка компания се е заформила за 2-ра английска, направо ме е яд, че участвахме на второ класиране.
И да си споделя нещо, което ме притеснява леко. В масовата група в Инстаграм на набора , нещо не ми харесва атмосферата, заяждат се, някои откровено си се карат, обиждат се, дано си остане само виртуално, че....не знам, наборчето е леко стресирано.

# 1 302
До 5 клас участвах в родителските активи и на двамата с важната роля протоколчик 🤣  касиер ми се виждаше зор, но съм помагала организационно за разни работи. Но понеже винаги има 2-3ма недоволни и наопаки, не ща вече.
Последните две години работното ми време е малко изместено и не винаги успявам да се освободя, та мъжът ми ходи на родителски (даже не му е адски неприятно).  Пише ми в ефир, като прецени, че нещо е важно и винаги ме пита предварително коя буква беше класа на детето (нищо, че и двамата бяха Б клас). Сега за наборката, записана в неговото училище, е обещал да ходи той. Но се изкушавам да ида аз на първата, за да видя учителите и "съоткачалките" от темата. Може да се разберем да сме в колонката до вратата, с бяла блуза (например).

# 1 303
Как ги намирате тези групи в Инстаграм? Аз съм много боса, инсталирах си го само защото и дъщерята го има, и да не изоставам, но изобщо не ми е ясно (пък сигурно и на нея) как може да намери непознати бъдещи съученици.

# 1 304
Аз да ви призная, много обичам да ходя на родителски срещи, таткото, хич. Май съм пропуснала само една и то тая година покрай здравословните проблеми на набора.
Много ме изненада тая година обаче със знанията си за НВО, пита, разпитва, статистики гледа, предполагам че е така, защото ни е за последно, слава богу.

Като гледам каква яка компания се е заформила за 2-ра английска, направо ме е яд, че участвахме на второ класиране.
И да си споделя нещо, което ме притеснява леко. В масовата група в Инстаграм на набора , нещо не ми харесва атмосферата, заяждат се, някои откровено си се карат, обиждат се, дано си остане само виртуално, че....не знам, наборчето е леко стресирано.
Ау много гадно... в кое училище сте вие? Те сигурно се познават от преди, че да стигнат до караници.
Моя го добавиха в групата на 8 В каза, че никой нищо не пише, явно чакат първо да се видят на живо... иначе той очакваше, че едва ли не ще се организират футбол да ритат лятото... и той щял да изпусне защото е във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт