ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 40 388
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
lulumba, важното е, че сте живи и здрави, другото ще се нареди. Дано и главоболието е само следствие от стреса и отшуми бързо Flowers Four Leaf Clover

# 496
  • В центъра на моретата
lulumba, добре, че сте се разминали. Добре е да отидеш на лекар, може би е трябвало веднага да се отиде.

# 497
  • Пловдив
lulumba!
HugHugHug
Heart

# 498
Лу, добре, че се е разминало без сериозни травми! Но наистина е добре да се консултираш с лекар за главоболието.

# 499
  • България, София
Лу, дано не е, но все пак да нямаш комоцио?
Понякога симптоматиката идва на следващия, по - следващия ден. Главоболие, гадене, чувствително към светлина.
Отиди на лекар за всеки случай. Адреналинът те е държал доста време, но като отпусне, изплуват други неща.
Дано всичко е наред Hands Pray

Вчера наборката стана на 17г.
Такава лудница ми беше от сутринта, че нямах време за нищо.
Та на патерици черпя виртуално

Тортата от снимката не е моя.

Направената от мен торта девойката искаше сама да украси сама, но така преяде на вечеря, че само искаше да си легне и да пъшка. Ни украса, ни свещи, ни снимки с тортата, нито я опитахме Grinning
Тази вечер ще има продължение Stuck Out Tongue Winking Eye
Но пък празникът си е неин. Когато реши, тогава ще духа свещи и ще ядем торта.
Ако се е получила добре, ще споделя рецепта. Безглутенова Рафаело Simple Smile

# 500
  • София
Лу, бил е за щастие малкия дявол. Добре, че сте се разминали само с уплаха. Жалко за колата, но в таква случаи тя е последното за което човек мисли.

Да е жива и здрава девойката. Много да е щастлива и да постига всичко с лекота. Весел да е и втория ден от празника Smile

# 501
Велина, да е жива и здрава девойката! Да има късмет и много радост в живота! Весело афтърпарти днес!

# 502
  • В светлината на слънцето
Вели, да ти е жива и здрава девойката! Само щастие, късмет и добри хора да среща по пътя си! HeartHeartHeart

# 503
Честита да е рожденичката, макар и на патерица, много здраве, късмет и успехи!
Лулу, добре, че не сте пострадали сериозно и все пак заради главоболието е добре да се консултираш с лекар.

# 504
  • София
Вели, честита да е рожденичката! С лекота да й се сбъдват всички желания! Ще чакаме рецепта на тортата. Flowers Hibiscus
Лу, добре, че сте се разминали като по чудо! Дано главоболието да ти отшуми скоро!
Кога ще приключат тези безумия по пътищата?! Такава безнаказаност за всичко...

# 505
  • В центъра на моретата
Велина, да е здрава, успешна и щастлива!

# 506
  • София
velina_v, да ви е жива и здрава девойката! Да върви смело напред по пътя, който ще я прави щастлива Kissing Heart

# 507
  • София
Велина, да ти е честита наборката! Да е много здрава, щастлива, в хармония със себе си и света около нея.  С лекота да постига мечтите си и да ви радва много!

# 508
  • Пловдив
Честита да е рожденичката!

Лу, вчера и днес има магнитни бури и аз съм страхотно главоболие. Чак съм разконцентрирана и нищо не мога да свърша. Колежките ми също се оплакват. Дано твоето да е от това, но предвид скорошното събитие, е добре да се консултираш с лекар. Бързо справяне със стреса!

# 509
  • София
Велина, и от мен пожелание за здраве и успехи на наборната.
Весело продължение на празника Hug

Общи условия

Активация на акаунт