ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 39 421
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Привет, момичета и благодаря за темата, Kally May! Flowers Hibiscus
Чак сега успявам да се включа, но в тези летни дни е по-натоварено - късно прибиране от срещи с приятели и ранно ставане за работа...Съчетание мечта, но пък се възползваме на макс, докато е приятно навън...и сме без деца. Не, че ни пречат, но все още искат да излизат с нас...Wink
До днес бяха на море и сега потеглят обратно...Предстои им седмица при моите родители, после ще ги приберем и потегляме към Виена на концерт на Тейлър Суифт...Сбъдваме мечти второ лято! Wink
Наборът си чете "Светилникът...", но все още не желае да чуе за друга книга..."Тютюн" му била по-интересна, казва...Wink
Някой напред май питаше дали може да се съчетае курс за сертификат и учебна заетост - младежът кара онлайн заниманията и се справи без много натоварване. Той не възнамерява да учи в чужбина, поне засега, но може би още някой сертификат по езика няма да му е излишен - трябва да проуча кой ще е полезен и безсрочен, ако има такъв.
Хубави почивни дни! Hug

# 61
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, лельо Ог.
Чакам отговор от международния отдел на КИТ и след това ще гоним задачите.
Ако наистина е невъзможно да се кандидатства с А левълс, без социална наука, значи това не е нашия университет.
Имаше един виц за тест преди първи клас.
 Колко годишни времена знаеш? И детето отговаря: шест.
На излизане от стаята бащата го пита "какво беше това?"
А детето отговаря: ама наистина не знам повече, само на Вивалди, Чайковски, Хайдн, Глазунов...

# 62
Добри, така е
При стандартно тестване съществува риск да изпуснеш най-добрите кандидати Kissing Heart

# 63
Добри, така е
При стандартно тестване съществува риск да изпуснеш най-добрите кандидати Kissing Heart

Пример: мисля че споменах вече, но преди два месеца се явявах на един подбор. В два поредни дни полагах тест върху една и съща материя. Между тестовете не съм учила допълнително. Максимален резултат - 100 точки. На единия тест бях с 96, на другия с 83 точки при сходни въпроси. Как стана тази и до ден днешен не мога да си обясня.

# 64
Английски записахме в АВО - в английска няма как до с1, а държа на това.

Някой има ли приятелче в НБУ - кои специалности са актуални и децата ходят масово и с желание? Дъщеря ми ще е бакалавър в БГ се заформя, гледам СУ, НБУ и АУБГ със стипендия. Буквално се колебае между сто неща вкл звукозапис,режисура,психология,журналистика Simple Smile

Как искам Тейлър Суифт, ама "само" Ед Шийрън ще е това лято!!!

# 65
  • В светлината на слънцето
arino, режисура единствено в НАТФИЗ, звукозапис - в НМА, а журналистика - в СУ. За последното мога да дам и конкретни примери, понеже от 2 години имам студенти и съм в преподавателската програма на МОН (тоест пиша и оценки, които влизат в дипломата). Значи най-читавите деца (процентно) са от СУ. Тези от УНСС са леко на кантар. А от НБУ имах едва 2 стойностни деца, но те самите бяха супер. Останалите: в 3 курс журналистика да бъркаш пълен член, да пишеш някоЙ за множествено число, да не знаеш, че пред дума със З се пише не с, а със. За запетайки няма да отварям дума. Та без НБУ специално за журналистика.

# 66
Английски записахме в АВО - в английска няма как до с1, а държа на това.

Някой има ли приятелче в НБУ - кои специалности са актуални и децата ходят масово и с желание? Дъщеря ми ще е бакалавър в БГ се заформя, гледам СУ, НБУ и АУБГ със стипендия. Буквално се колебае между сто неща вкл звукозапис,режисура,психология,журналистика Simple Smile

Как искам Тейлър Суифт, ама "само" Ед Шийрън ще е това лято!!!
И нашите деца караха курс в АВО - нямаме забележки. Страхотна основа имат и се чувстват абсолютно на мястото си в момента...даже по мое мнение си губят времето и потенциала, но кой ли ме слуша...
На приятелка дъщерята учи в НБУ "Моден дизайн" - първи курс е и ентусиазЪмЪт ѝ е заразяващ...Дано да я държи по-дълго.
За Тейлър - малкото дете си дебна билетите, реди се на "опашки" и ни уведоми кога трябва да ѝ дадем карта за плащане, но е факт, че се дореди до билети, за които не трябваше да продаваме вътрешни органи...Wink За Ед Шиърън бяхме с противоречиви чувства и решихме, че ще пропуснем и ще идем на море в Гърция...Joy

# 67
Аз самата много държа на сертификат с1,както говорихме преди време,и се примирих,че в езикова вече не стигат до това ниво.

Ед Шийрън на мен ми е любим още от преди да стане известен, направо не мога да повярвам как идва в Бг!

Лулу,мерси!! Ами НБУ ходихме на отворени врати и аз самата бях в час по тонрежисура, много яко,седят на земята,говорят с преподавателя!! Имат жестоко оборудване също. Чувала съм за НБУ,че програмите и базата са добри,но че децата се записват, а не ходят,и това е демотивиращо.

# 68
  • София
Аз самата много държа на сертификат с1,както говорихме преди време,и се примирих,че в езикова вече не стигат до това ниво.
Може по документ да излизат с В2, но в действителност децата завършващи I АЕГ са със знания на ниво С1, дори и по - високо. Както писах по - рано сина ми без курсове и предварителна подготовка в края на 10 клас покри С1. Сега може и на С2 да е, но тъй като не му трябва сертификат и едва ли би отишъл на тест.

# 69
  • София
Arino, специалност “Кино и ТВ” в НБУ е чудесна специалност. Не я изключвайте като възможност. Не мога да дам обективно сравнение между НБУ и НАТФИЗ, но ако изберете НБУ конкретно за тази специалност, няма да съжалявате. Ако имаш конкретни въпроси, пиши ми на лични, с радост ще отговоря на всичко.

# 70
Може по документ да излизат с В2, но в действителност децата завършващи I АЕГ са със знания на ниво С1, дори и по - високо. Както писах по - рано сина ми без курсове и предварителна подготовка в края на 10 клас покри С1. Сега може и на С2 да е, но тъй като не му трябва сертификат и едва ли би отишъл на тест.

Преподавател ни посъветва да мине с1 в школа...

# 71
  • Варна
Здравейте и от мен в новата тема !

Марини, благородно ви завиждам за Тейлър Суйфт ! Това е мечта на нашата дъщеричка и се надявам другия път да сме на линия Simple Smile Сега тя ще в 7ми клас и трябва да заляга над уроците Simple Smile
При набора лятото върви на макс . Работи с голямо желание и постоянство и много ме радва . Събира си парички и се чувства много добре Simple Smile След работа кръстосва улиците с гаджето и се забавляват. Прочетени книги : 0
От утре е в отпуска и тръгва на екскурзия с класа. Ще покоряват Рим и още няколко италиански градчета !
За обучението след училище сякаш има ясна представа , но да видим дали това ще остане до след 2 години.

От септември започва с1 по немски и след това следва изпит. Ще видим как ще се справи .
Май е време и аз да започна да чета в темата за кандидатстване в немскоговорящи държави .

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 20:25 от Лилла

# 72
  • София
Момичетаааааа, нахлувам да споделя радостта си с вас - малките решиха да рискуват на трето и успяха. Имам си нова партида ученици във 2АЕГ с испански Hug

# 73
  • В светлината на слънцето
бебчо,/b] супеееер! Да им е на късмет училището! Hug

# 74
Браво бебчо, нека късмета бъде с тях! Да следват мечтите си и да попаднат на свестни учители и съученици 😘😘

Общи условия

Активация на акаунт