ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 39 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Защото има място има минимален брой желаещи, за да се сформира профил.
При "нас" Физиката е на минимума, Математиката ще са 3 групи.

# 91
beb4o_fb, много се радвам за страхотния изход от трудния период и за смелостта на девойката ви! Най-после би трябвало да се почувстват добре в училище...Ще им дадем морковчета...Candy
Лилла, вярвам, че за следващото ѝ турне ще успеете да зарадвате детето...

А защо трябва да удовлетворяват -нали децата избират и каквото изберат,това е? При нас ще има няколко групи по математика например.
Но, може да няма достатъчно желаещи деца - все още не знаем дали ще има профил история и география, какъвто искаше момъка бледен...В неговия клас беше единствен желаещ такъв профил.
Днес заяви, че щял да си пусне брада, защото никой не му вярвал, че е на 17, а било рано да се радва да го мислят за по-млад...Wink

# 92
  • София
Joy marin, той поне има шанс за брада.
При нашият батко не му личи, че е над 18 г., а и на брада не може да го докара. Не хваща и успокоението, че ще е с по-млад вид по-дълго.

# 93
  • Варна
Ех, бързат да пораснат Simple Smile Марини, сега му е времето за експерименти на младежа, бих го подкрепила. Както и прически, цветове на косата, маникюри и такива по-нетрайни неща.
При нас нищо не са потвърждавали за профилите, ще разберем в началото на учебната година предполагам. Не му е сила комуникацията с родители и ученици на нашето училищно ръководство Simple Smile
Снощи си прибрах екскурзиантката - уморена, но пълна с емоции и истории за разказване Simple Smile Накратко: в Италия на Аперола не му слагат газирана вода (после се усети, че тука нашето е шприц), би се оженила за определен вид сандвич във Венеция, сладоледът страчатела с бяло вино е ТОП, органът в катедралата е "настръхващ", Гауди се чете ГаудИ и е бил мега човек, каталунският е wannabe испанско-френски, тирамисуто в Загреб е по-скъпо от венецианското, изгревът на Дунав е като никой друг. Това запомних от всичко, което ми избълва по пътя в колата и докато хапне Simple Smile Сега чакам да се събуди да почвам с пералните, че в събота пак се гласи да заминава... Трябва да свикваме, че отлитат птичетата...

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 12:15 от Dive

# 94
  • София
marini, моят младеж и той като твоя - все брои косъмчета по брадата и чака да избуи там буйна растителност Joy.  За профила - дано да е като други години и се сформира и група за История и География, досега е имало всяка година Flowers Four Leaf Clover

Благодаря на всички ви за хубавите пожелания за малките, момичета Kissing Heart. Много се радвам за тях, това им беше първо и единствено истинско желание. Вчера, за съжаление, отново трябваше да ходя до СДВР - директорката на старото училище пуснала някакви абсурдни жалби, човекът беше в потрес от разказа ми, отново изживях целия кошмар. Да мине и обжалването и ще ви разкажа за цялата сага. И, ако имате познати, кажете им да стоят много далеч от 43 ОУ"Христо Смирненски".

# 95
  • София
О, бебчо, знам какво е усещането да те сполети щастието на "първо и единствено" желание на трето класиране и ти благодаря, че с твоята емоция ме върна в най-хубавия момент от моите приключения с набора.
А за 43-то не пропускам възможност да ги "похваля".

# 96
  • София
За тая съм разказвала от зам.царуването и в 105то.
Нагло, високомерно, безпардонно същество, викащи по родителите преди да е разбрала за какво иде реч.

Последният ми разказ за нея:
Синът ми след като са сменили 4 учителя в 6 клас, организирала съм му двоен курс по Математика -  към този на който щеше да ходи добавих и Веди който сами си преподаваха материала изпреварващо, в началото на 7 клас разпитвайки как е новия учител чувам: " Мамо, сигурно и този учител ще си тръгне,  много е шумно, има проблеми с дисциплината"
Решавам аз ще трябва да спасяваме положението, да говоря с учителя знам, че ще намеря за това и сподвижници сред водителите, звъня на телефона на  зам.директоркитите с въпрос кога е приемното време на учителя по Математика с родителите и мога ли да се срещна с него, казват ми, че мога да дойда в някое междучасие и аз проверявам и при първата възможност чакам в близост до учителската стая пред кабинетите на директорите.
Излиза особата от кабинета и ме пита за какво съм, аз казвам, чакам учителя по Математика и тя: "Влезте , настанете се и изчакайте в кабинета ми" и се запътва към учителката стая
Аз наум доволна колко любезна е станала, имала съм и други контакти с нея в група родители или наблюдавала я.
Викам си сигурно ще извика учителя да не говорим в коридора.
Чакам аз, седнала, след малко тя се връща сама сяда срещу мен и започва да ми крещи: " За каква се мислите, да идвате и притеснявате учителя, ние сме осигурили добър учител.... той е.... децата ви за какви се мислят, ...." Признавам, че бях толкова шашната, че не можех да я прекъсна. Едва като спря да си поеме дъх, преди да са и изхвръкнали очите от гняв успях да кажа: Не идвам да го притеснявам идвам да му кажа че знаем че има проблеми с дисциплината в час, че ако му пречат децата, и ако има нужда от нашата родителска подкрепа, я има, ако можем да помогнем нещо, сме на среща, че детето ми го харесва и е доволно, че имат учител, който им преподава добре. Като си минал през ада предходната година, бях готова да лаская само и само да се задържи, независимо колкото е добър, само да е там да има кой да изпитва, пък за преподаването беше ясно че е учителят във Веди е супер - Светослав Стамболов (случиха на него в 1АЕГ) също като учителката му на другия курс (Анка Пенева) ....не мога да не ги спомена с имената им.

Тази змия, с извинение към змиите,  успя да чуе какво й казва, но не спря да ме поучава въпреки това, през това време аз нервно гледам часовника и виждам как междучасието е преполувило: " не вие работа да оценявате дали има проблеми в часовете...."  Значи няма да мога да се видя с г-на? "може, отивайте" през зъби, ....о, небеса, позволение свише, аз: "Но то междучасието свърши" " "... има още няколко минути"
... Разговорът с учителя не бе по приятен оказва истински муню, след като му казах притесненията си и по изчетка, вместо да ме успокои дори да не го мисли, ушите ми чуха "ами аз не съм женен за това училище" ... на този дори не помня името

Имаме случка и покрай класа на девойката, но отделно.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 12:50 от Desem

# 97
  • София
Тази жена трябва да бъде освидетелствана. Егоцентрична, нахална и невъзпитана психопатка е. Рядко от първо впечатление пускам някого завинаги в черния списък, но я и протежето и, което си мислеше,  е учителка по математика са т този списък сред 10 секунди комуникация.

# 98
  • В светлината на слънцето
Все едно описвате директорката на 93-о. Буквално 1:1. Рядко безпардонно същество. И още я държат там.

# 99
  • В светлината на слънцето
С риск да ме изтрият, че пускам два поредни поста (ама не ми дава вече да редактирам стария - иначе знам правилата), да почерпя все пак за набора. Днес стана на 17.

# 100
  • София
Честит да е набора, Лу! Много успешен и позитивен!
Тортата е разкош!

# 101
  • София
Лу, да е жив и здрав младежът, смело напред да върви и да постига мечтите си!
Flowers Four Leaf CloverBirthdayGiftBalloonTada

# 102
Честит рожденик, Лу! Да е здрав, щастлив и успешен!

# 103
  • София
Честит да ти е младежът, Лу! Живи и здрави да сте! Весел празник!

# 104
  • София
Честит да ти е младежът, lulumba! Да бъде смел и последователен в отстояването на мечтите си, винаги да те уважава и обича! Весел празник Heart

Общи условия

Активация на акаунт