ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 39 745
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лу, да е здрав и много успешен у дацрад я всички които го обичат.

# 106
  • София
Честит рожденик, Лу! Много здраве и късмет на набора!
Бебчо, много се радвам за
малките, късмет в новото училище!

# 107
Честит рожденик, Лу! Да е жив, здрав и да следва мечтите си!

# 108
  • Варна
Лулу, да ти е здрав, разумен и много щастлив рожденика!

# 109
  • Пловдив
Lulumba,
Нека да ти е радост и опора! Нека да е здрав и удовлетворен!
Весел празник днес у вас! Tada

П. П.
Завиждам ви за всички целеустремени и знаещи какво искат набори. Моят е от Другите.
Innocent

# 110
  • София
Лу, да е жив и здрав младежа. Да има много късмет и да му върви във всичко. Весел празник 🎉

# 111
  • България, София
Лу, честит да е рожденикът (малко на патерици)!
Да бъде жив и здрав, обичан и щастлив! Смело и упорито да следва мечтите си, да се радва на успехи, да е заобиколен с добри приятели, да ти дава поводи за гордост и да ти е опора Heart

# 112
  • София
Момичета, предстои да запиша набора на курс по английски език за сертифициране. Чуденката ми е в АВО или в Британски съвет. Някой да сподели скорошен опит и да помогне за взимането на решение.

# 113
  • София
Sise_to, финансов стига ли ? Wink

Шегата на страна и от двете са доволни.
Аз имам опит с АВО, моите ходиха там "от 1ви клас" та до сертификати. Доволна съм и от обучението и от комуникацията с тях. При нужда съдействат, търсят решение, възможности. ... дано не водят статистика на бисерите, че сигурно ще попаднеммного кратно там.Joy

Всъщност дори не знам колко е цената в Британския, лоши отзиви не съм чувала за там, единственото цената ми се върти, че беше около 2 пъти над тази, която бях платила за годишния курс за баткото на наборката. Май се коментираше в "неговата" наборна.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 21:28 от Desem

# 114
  • на Мелмак
Честит рожденник!
Здрав и успешен!

# 115
  • София
Desem, благодаря за отговора. Вероятно АВО ще бъде, но има още малко време да решим. Има познато дете в Британския и му се иска там на набора, но ще видим. Комуникацията с АВО засега и на мен ми допада, друго не мога да споделя като впечатление.
Ваканцията си върви лежерно, "Светилникът" е зарязан, понеже е скучен и така... безделничи наборът.

# 116
  • София
Аз се поокопитих след последното седмокласно изпитание. И с тих ужас се чудя откъде да подхвана набора. Вчера ми вика "Мамсън, много подозрително ме гледаш, трябва ли да се притеснявам?". Ами, мисля, че ще е добре да се попритесни Joy

# 117
Бебчо, не с лошо😅🤣. Остави набора,  имаш нужда и ти да разпуснеш.

# 118
  • София
Бебчо, не с лошо😅🤣. Остави набора,  имаш нужда и ти да разпуснеш.
Затова и го посъветвах да тръгне днес с баща си на път. Явно доста лошо съм гледала, не чака втора покана Joy

# 119
  • София
Здравейте момичета,
Много се извинявам, че нахлувам в темата ви , от долния 2008 набор:). С някои от вас се знаем от друга наборна тема на по-големите братя и сестри.
Пиша с конкретен въпрос към майките с деца, изучаващи интензивно немски език в НЕГ, 73-то или друга гимназия.
Имам спомен, за дете, посещавало миналата година летни езикови курсове по НЕ към виенския университет.
Моля, ако някой се разпознае като родител на такова дете, 😀да се се включи или да ми пише на ЛС с повече информация за тези курсове. В 9-ти клас не случихме на мотивиран и отговорен учител по НЕ (това ни чака и в 10-ти) и ми се иска детето да поработи по-целенасочено, за да не забрави всичко, научено в 8-ми клас. Приемам и идеи за Германия (най-вече Мюнхен) още за този септември.
Благодаря от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт