ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 40 400
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
marini, датата ми се губи, ще го питам после, че се е засилил да учи испански в момента, да не разваля туй чудо Joy Иначе е в Милениум. За след ресторанта нямало било място за дискотека, но щяло да се намери как и къде да се забавляват Joy
Пропуснах да му кажа за днешното изложение. Другата събота има такова в Интерпред, за университетите в Италия - регистрирах го, по негово желание.

# 436
  • София
Нямам идея в нашето училище как се организират баловете, дали имат "традиционна дата и място" след като цяла седмица дебнах и разпитвах ще имат РС, се оказа, че в няколко часа след като си ангажирах час, се получи съобщение в Школо и естествено при два дни са "уцелили" моя час, та родител 2 ще ходи.
Вариант беше и баткото, но девойката хич не хареса идеята: "не може ли аз да отида (т.е. тя), щяло да го помислят за ученик и да го пратят да си ходи.Joy
Иначе подготвих психически таткото, че има вероятност, Балът да е това основната тема на РС 2 г. по-рано , изсумтя: "Балове, завършили средно, голямо постижение"

Баткото бяха в Шератон, изпратихме го до училището, а от там се бяха организирали с приятели, не искаше да ходим до ресторанта. Седмичен ден гостите бяха бабите и дядо му, лелята с "мъжа й", а на следващия ден събрахме 3 приятелски семейства.

Милениум хич не го харесвам, един път ми стигна.
Скрит текст:
Започна се с фейс контрол от човек който ме върна в един забравени години.
Нямам спомен да съм яла по-гадна (не лоша, гадна) храна в София (от витрината на Фантастико да бяха я взели щеше да е по-добре). Всъщност никой на масата не получи нещо свястно.
Паркингът и той бе някаква колосална сума, че ни таксува и двойно и се наложи да оспорваме транзакция.
Единственото хубаво нещо е гледката. Може би за кафе с вода бива да се отиде,... Няма кво толкова да му объркат.

# 437
  • В светлината на слънцето
Нашите традиционно са в Милениум. Аз пък имам хубави впечатления от храната. Но признавам, че беше преди пандемията и на две доста тежки събития, та нищо чудно да се бяха постарали или организаторите да са поканили някой шеф готвач. В панорамния ресторант това. Гурме кухня беше тогава. Сега може вече и да е трагично. Сестра му не беше въодушевена май от храната на бала, но каза, че бива. За дискотеката нищо не се били разбирали, но наборът заяви, че сепаре винаги могат да си намерят (да разбирам, че става дума за приятелския кръг, който е и от съседни класове).
На нашите вчера им правили презентация в училище на унита в Австрия. И вече имал план Б. Харесал е няколко варианта, но с английски. Като единият отпадна на мига поради ужасно високата такса - 8 к евро на семестър. Но другите били с държавни такси и смята, че с работа може да ги събере. Но това било план Б, ако не успее тук с право. Поне има план.

# 438
  • София
Lulu,
Скрит текст:
Преди пандемията беше.
Общо взето различни неща пробвахме, салати, суши, някакви основни, всичко безвкусно, като подметка, Цезар с майонеза (не сос, а майонеза) някакви листа, малко пармезан, полуфабрикатни кротони - стари с дъх.... бър още ми става гадно; сушито явно приготвено вчера, с вкус и продукти като от витрината на Лидл
Тъй като се позадържахме доста, хубава компания останахме на питиета и обърнахме храната на шега, даже приятел се шегуваше със сервитьорката по тоз повод (девойката иначе беше страхотна), в по-късните часове се появи диджей и едната част бе като клуб.

# 439
При моята не съм чула още нищо за бала.
Но също ги карат да отидат на това състезание, двуезично, Марини, знаеш ли кога ще е? Твоят младеж сигурно ще се справи отлично, все пак на него руският му е много добър.

# 440
  • София

Аз пак да попитам: тези балове не са ли ДОГОДИНА!?

# 441
  • София

По-догодина 😂 2026 г.

# 442
  • София
Kati реагира както аз в началото. Бях шокирана, че се почва с тези безумни балове 2 години по-рано.

При нас не знам какво става. Синът ми поменава, че уж обсъждат нещо, май за Милениум... той не се впряга особено. На РС някой е повдигнал въпроса, един родител е предложил да ходят на екскурзия вместо  на бал. Синътм и каза, че няма да ходел, той така и не си създаде някакви силни приятелства там. Та искал на бал за една вечер и да се приключвало. Познавайки го и на дискотека/чалготека няма да иска да ходи.

Аз лично се потрисам от нашенските балове и безумията около тях. Недоумявам какво им сервират за 300 лв. куверт на човек, камо ли в дискотека за 150 лв. и отделно още консумация. Добра ниша са си намерили явно.

# 443
При моята не съм чула още нищо за бала.
Но също ги карат да отидат на това състезание, двуезично, Марини, знаеш ли кога ще е? Твоят младеж сигурно ще се справи отлично, все пак на него руският му е много добър.
MianaNia, каза, че вероятно ще бъде на 19ти, но в понеделник ще знае повече. И, да, той реши, че няма да е много трудно и затова реши да ходи. Ще видим за какво става въпрос.

# 444
  • София
Честно казано - хич не им се впечатлявам на баловете, децата май също. И при голямата събираха рано капаро и после нищо не чух за бал поне до февруари в текущата година. Догодина по това време вече ще снимат есенни сесии за албуми.

# 445
  • София

По-догодина 😂 2026 г.

Тъй де - следващата учебна година. Какво капаро отсега!? Що за глупост? Кой може, при сегашната икономическа обстановка, да гарантира цени за следващия май? За мен концепцията за даване на капаро включва идеята за двустранен договор - едната страна се ангажира с обещание, че няма да се откаже от услугата при договорените условия, а другата - че няма да се откаже да предостави услугата при договорените условия. Договорените условия включват време, място, времетраене и цена.

# 446
  • София
Няма страшно, kati, ,ще ги актуализират цените.

# 447
И на мен ми се струва, че най-важното в средното образование е балът. Луда работа Scream
Как се ползват повече от 5 учебни дни-на две бележки или не може изобщо ?

# 448
  • София

Най-добре е на 2 бележки, подаваш 2 Заявления за отсъствие. Така се спазва правилото да не са накуп. Събота и неделя прекъсват поредността на датите.

# 449

Най-добре е на 2 бележки, подаваш 2 Заявления за отсъствие. Така се спазва правилото да не са накуп. Събота и неделя прекъсват поредността на датите.
Ами тогава е безмислен текстът , да не са повече от 5 наведнъж, защото никога не може да са повече от 5
Или аз не го тълкувам правилно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт