ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 40 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И аз платих капаро за бал. 25.05.2026, в "Милениум".

# 421
  • София
Миналата година наборът постоянно говореше за бал. Тази година не е и споменавал, ще го подпитам аз. Сега е на дневен ред да се тюхка, че догодина бил 12.клас и щял да се раздели с училището и приятелите

# 422
  • Пловдив
Какви са цените на кувертите за бала? Нашите още нищо не са обсъждали, но ние сме в Пловдив и по принцип за нашата гимназия се знае на коя дата и в кой хотел са всяка година.

# 423
  • София
60 капаро дадохме. Синът спомена нищо за 300.

# 424
  • София
При нас събраха по 130 капаро, но май още не е ясно къде ще са. Уж уговорено, пък се оказа, че не е съвсем сигурно. Все тая, все ще намерят някъде ресторант.

# 425
  • София
За Маринелата тази година куверта беше 250 лв., а за дискотеката 150, като на място всеки един от абитурентите си е доплатил по още 30 лв. за място.

# 426
  • София
Моля да споделите как вадите картите в ЦГМ.
Искат ли още лична ученическа карта?
Миналата година се разправях, обяснявах че такова нещо не се продава, предложих да покажа Школо да видят че е ученичка - не става. Добре, че Плезиото имаха някакви наличности в складовете, та снабдих.

Ученическа карта си вади всяка година... Миналата година се беше замотал с това и му се бяха поскарали - зам. директор май - за, ами, несериозното отношение...

Какви са тези предпалащания за бал!? Баловете не са ли догодина???

# 427
  • Перник
Ученическа лична карта се прави всяка година при нас. Не я ползваме за абсолютно нищо, но тазгодишната е готова. И презентацията по география е готова след 2 седмици труд. Много добре му се получи, надявам се и господинът да я хареса.

# 428
  • София
Наборката си е актуализирала статуса за градския транспорт като си е показала на телефона Школо. Каза, че и така го признават.

# 429
При нас стана съвсем абсурдно ( за абитуриентския). Във вайбър групата родителите на класа започнаха да се карат, къде е най-добре да бъдат отрочетата. Отчаяно искат да включат класната в спора, ама аз не виждам не е ли очевидно че тя няма как да "участва" , иначе после същите тези родители "ще я изядат с парцалите". Тези родители,  дето искат децата да са в Ин-ра описват колко било готино там за фотосесия, имало басейн , дъра бъра. Явно обаче привържениците на тази идея не събират мнозинство, защото днес упражняват доста натиск, даже сложили анкета  - родителите да гласуват къде да празнуват децата. По- абсурдно нещо не бях виждала. Децата от съседния клас, явно събират капаро, бързат, те сладурите вече са решили вместо всички. Останалите да дават капаро , с това участието им в репението се изчерпва. На мен хем ми е смешно хем ми е тъжно. днес една майка правилно отбеляза - панаир на суетата...

# 430
  • Пловдив
_re_ge!!!
И това в училище към Министерството на културата,нали!?
При нас за бал никой не обелва дума, защото в Пловдив в годините се знае кое училище на коя дата и ресторанта на кой хотел е.

# 431
  • София
При нас родителите не участват, всеки клас е излъчил по две девойки и те заедно се занимават. Ако се включат родителите на 7 класа по 26 деца, ще стане мармалад.

# 432
  • София
re_ge, пълен потрес Head Band !
Слава Богу при нас няма Вайбър група на родителите. Мога да си представя как същото би се разиграло, че и по-зле би могло даже. Досега нито дума за бала не е спомената в училището, но се подготвям психически за този момент, защото ни предстои РС скоро.
Дадоха им свидетелствата тази седмица; нашето стигна до вкъщи в перфектен вид и прилежно го прибрах. Официален документ с увековечени цели 8т. на НВО по МАТ Laughing . В 7 клас беше в пъти по-добре, но това е положението - да сме живи и здрави! За сметка на това, в сряда отива да си получи едно златно отличие на голяма церемония в присъствието най-вероятно на президента, (предупредиха ни, че ще има НСО). Утре пък му предстои първият урок по БЕЛ; дано хареса учителката.
И всъщност, като се замисля... ама верно има две години до тоя бал. И далеч по-важни неща от него предстоят тепърва.

# 433
  • София
Сега разбрах, че датата и мястото за бала били ясни, не ми е искал пари още. Наистина има важни неща, които предстоят, балът ми е далечен още, а и съм с момче - един костюм само, но знам, че роклята на девойката след време ще я изберем много по-лесно от точно този костюм Joy Освен да се шашна и да почна да влизам във форма - друго май не мога да направя на този етап Joy

# 434
beb4o_fb, Kissing Heart къде и кога ще бъде - у нас и това все още не се знае...?
Сега е много възмутен, че класната му го кара да участва в междуезиково състезание - английско-руски...Той бил толкова зает и времето му било ограничено...Joy Мисля, че все пак го убеди. Сега отиде на изложение на университети в "Хилтън" - да видим с какви впечатления ще се прибере...

Общи условия

Активация на акаунт