ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 40 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • В светлината на слънцето
Питах и в 12класната тема да видим дали ще изкочи нещо.

Sani, питай и в темата на родени 2004. Има деца, които учат медицина.

# 481
  • София
Sani, ако правилно съм разбрала само учител по Биология ти трябва.
Аз съм и от майките на 2004 набор. Баткото на наборната се подготвя за Медицина, и обикновенно са комплект Биологията и Химията
Предполагам, че ще е трудно да се намери в момента, тъй като подготовката за МУ и СУ (медицина/фармация) е 2-годишна и е започнала от началото на годината.
Ще потърся и ще ти пратя каквото имам.

# 482
  • София
Desem- Много благодаря. Ще очаквам информация, може и на лични.

# 483
Как сте, момичета?
При нас наборът учи здраво и постепенно се засилва.
Иначе имахме оная вечер едно много неприятно преживяване. С набора претърпяхме много тежко ПТП - оцеляхме по чудо. Нямаме и драскотина, но колата е на кайма. Един идиот ни помете, реши да вземе ляв завой като джигит и се натресе в нас странично с почти 100. По-важното е, че сме живи и здрави, само още в стрес. Буквално ни изхвърли от пътя и спряхме на педя от една стена и стълб. Бе има Господ! Ламарини се оправят, важното е, че сме живи.

# 484
Лу, няма ли край тази черна серия при теб?
Важното е, че сте живи и здрави!

# 485
  • София
Лулу, Hug
Бързо отърваване от стреса.
Дано и ламарините бързо се оправят, като не не го усетите финансово.

# 486
  • София
Леле, Лулумба, слава Богу, че сте се оттървали живи и здрави, другото е просто ламарина. Аман от идиоти вече по пътищата, ужасно е.

# 487
Аз даже не го приех като част от черната серия, защото оцеляхме, а можеше да сме част от статистиката. Та гледам от хубавата страна. Идея нямам как ще оправяме колата, важното е, че ни има.

# 488
  • България, София
Лу, важното е, че сте живи и здрави Simple Smile Господ ви е пазил.
Ламарини се оправят.
Аман от идиоти. Този не знам какво заслужава...

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 22:18 от velina_v

# 489
  • Plovdiv, Bulgaria
Лу, Бог е добър! Heart Радвам се, че сте се разминали , а също, че го приемаш така. Прегръдки и макар, че не те познавам лично, както и другите, ви чувствам толкова близки, заради всичко споделено тук.

# 490
Да, аз го приех изцяло от позитивната страна. Не е изобщо приятно и шокът още ни тресе, но съм благодарна на каквото там горе бди над нас и ни пази. Една драскотина нямаме, една. Само уплах и мен продължава зверски да ме боли главата - явно от удара и стягането на волана. Ама това е бял кахър.

# 491
  • София
Лулу, радвам се, че сте се отървали без драскотина. Другото са бели кахъри. Прегръдки!

# 492
  • София
Лулу, през лекар мина ли?

# 493
  • На морето!
При толкова тежка катастрофа е имало спешен екип на място, няма как, със сигурност са прегледани щателно.
Радвам се, че сте добре!

# 494
Понеже не бе установено нищо външно или явно, се разминахме с прибиране в болница с линейката. Но мен явно ме е пораздрусало в главата повечко. Не е саблен удар, защото дойде отстрани. Реално започна да ме боли вчера, още със събуждането. Реших, че е от притеснението и стреса. Да, ама не - днес продължава. Та като минат тези с огледа, ще мина за всеки случай на лекар. Може нещо кръвно да вдигам. Вечерта като ни удариха не усещах нищо, но то и от адреналина ме държеше.

Общи условия

Активация на акаунт