ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 39 473
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Е... то закъснението се нанася като половин отсъствие ...
Може и да има разлика, може ....
Thinking

# 601
Ние не сме плащали капаро още.

# 602
Да ви питам, има ли някаква промяна при редактирането на отсъствията в Школо? Девойката твърди, че те могат да се извинят от класния ръководител до 20 минута, а след това само директора имам тези правомощия.
Днес ще й слагат брекети и на долната челюст и като се има предвид, че при слагането на горните имаше първия ден дисконфорт, ми се иска да не ходи следобед на училище.

Рамките, в които може да се редактира отсъствие и оценка, са зададени от администратора на Школо в конкретното училище. При нас след двадесетата минута не могат да се редактират  отсъствия. За да си поправя грешката, трябва да подам искане до администратора и той изтрива отсъствието.

# 603
  • София
Ортодонтката й написа електронна бележка и всички отсъствия са извинени. Терзанията се оказаха напразни и сега девойката е спокойна 😁

# 604
Рамките, в които може да се редактира отсъствие и оценка, са зададени от администратора на Школо в конкретното училище. При нас след двадесетата минута не могат да се редактират  отсъствия. За да си поправя грешката, трябва да подам искане до администратора и той изтрива отсъствието.

Благодаря!
Това хвърля светлина  защо е различно това, което споделяме като практика в конкретно училището!

При нас след подадена електронна бележка, отсъствията се мъдреха още две седмици. Накрая писах в Школо на класната и отсъствията веднага изчезнаха.

# 605
Все още не мога да свикна, че девойката е 11ти клас, и тръгвам да търся десетокласната тема Simple Smile

Подменяли ли сте тийн банкова карта при изтичане? Пак ли ходим двете, или някак директно я издават и само тя си я взема?

# 606
Автоматично му я преиздадоха и той ходи сам да си я взема. Аз не съм ходила.

# 607
Автоматично преиздават картата, но на мен ми казаха, че трябва да сме двамата, защото нямал  18. И затова и не сме я взели още.

# 608
  • София
Дъждец, сама си я взе. Питах първо кол центъра.
Трябваше да проучи условията за след 18, някакви младежки програми дали предлага, да вземе брошури, но "рано е още, променят се постоянно" и нищо не й казали/дали.
В ДСК това.
Баткото и той беше там.  Не предлагаха изгодни младежки условия, всичко изтеглихме и закрихме.
Премести се ПИБ.

# 609
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И това ни чака, когато се върнем в България.
споделяйте информация, та поне там да не се мотаем много.

при нас е като на Шипка - "всичко е спокойно".
последни тестове преди да определят прогнозните оценки за кандидатстване, после самото кандидатстване...
и на един изпиът трябва да иде, че нали КИТ искат особени изпити.
вчера минали представители на Дебрецен. заканих се, че ще го изпратя там. да види какво е сложен език Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 610
  • София
Добри, защо казваш, че са особени изпитите на КИТ?

# 611
Как сте, момичета? Наборите ориентирали ли са се към университети? Имат ли вече предпочитания за специалности?

# 612
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, защо казваш, че са особени изпитите на КИТ?

мисля, че пусках снимка от презентацията - искат САТ или АСТ или ТестАС.
в Египет вече не се провежда САТ, остава някой от другите да е.
на 13 е на АСТ.

ако върши работа на някого.
изискванията са САТ - мин 1200, АСТ - мин 24, Тест АС - мин 75

# 613
  • София
Аха, ще погледна назад.
Явно във вашия случай е различно.

# 614
  • София
Как сте, момичета? Наборите ориентирали ли са се към университети? Имат ли вече предпочитания за специалности?

Дам. Нещо като финанси, нещо като икономика... Бокони, Болоня или Виена. Първото зависи ужасно много от стипендия(евентуална), третото е твърде късно и има изпит, Болоня е safe choice, защото е само със SAT, някъде над 1350-1400.

Общи условия

Активация на акаунт