Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 602
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Аз също ще съм секцио, заради миомни възли, които ще махат по време на операцията. По-същия начин съм и аз, много филми имам…… направооо…. То не е гаранция, че при нормалното раждане няма  нещо да се закучи

# 541
Момичета,не се бойте от секциото.Всичко минава,да не е приятно.Боли после ,но няма гаранция ,че и естественото няма да боли нали така.А все пак някак трябва да родим 😊.Мислете позитивно и всичко ще е наред.
За хемороидите аз си правех миналия път смрадлика , преварявах я,после я изстудявах и си правех компрес  с една марличка за няколко минутки.Студеното свива кръвоносните съдове.
А иначе клиновете в Лидъл аз си бях взела миналия път от сивите.Добре ми беше ,удобни са ,не са кой знае какво,но за тези пари си струват.Сега мисля пак да си взема ,че старият се е поразтегнал .

# 542
Моето секцио беше песен. Нищо страшно или болезнено нямаше. Стана ми лошо, дойде анестезиолога, пусна някаква система и толкова. Най странно и неприятното беше, че не си усещах долната част на тялото. Искаше ми се някой да ме беше подготвил зс това. Бързо се възтанових, болката беше като силна мускулна треска.

# 543
  • Пловдив
Аз съм сигурно секцио заради близнаци. Но мен повече би ме било страх от естествено като знам какви разкъсвания стават.

# 544
И аз ще съм със секцио поради очни проблеми, знам си го от години. Притеснява ме единствено, че съм с нисък праг на болка Grinning Ама нека дойде и това.

# 545
Аз също бях секцио за първото.Така че сега е ясно ,че пак ще е .Знам че винаги си има някакъв риск,както за естествено ,така и за секцио.Но мисля положително.А пък и ми е още прясно 😀 та помня още..😀Аз съм си глезла ,признавам си го ,та после ми трябваше време да се отпусна ,усещах дълго време придърпвания ,беше ме страх да се напрягам нещо за упражнения или каквото и да е.Но всичко мина ,замина ,гледам слънчицето и всичко ти минава ...и така..и сега ще е така .

# 546
Здравейте! За хемороиди от зоомагазин или аптека за животни - антифлегмин. Изпробвано от мен от повече от 15 години, защото от тийнейджър съм със запек и хемороиди. Преди да родя се оплаках на доктор Атанасова в Токуда и тя ми го препоръча също. Честно казано ме беше срам да й кажа предварително, че съм го ползвала 😃

# 547
Аз днес съм на преглед дано всичко да в наред,вече ходя на всеки две седмици заради плацентата,категорично секцио ще е и да ви кажа след две нормални раждания много ме е страх от секциото
В такива филми се вкарвам всеки ден че едвам се понасям, моята докторка работи в селена и се чудя при нея ли да оставам или в пещерска да ида само за раждането и то от гледна точка на цените в селена е над 2500лв
2300лв е в Селена цената . Аз също ще съм секцио , защото каката и баткото са раждани с секцио и честно казано въобще не ме е страх предните пъти беше при мен също песен и сега се надявам да е така . 🫶🏻

# 548
  • Хасково
Прегледа мина чудесно,всичко е наред за сега бебчо е цели 835гр,секциот най вероятно ще е последната седмица на ноември когато съм в 37гс ако всичко е наред и не се наложи по рано да се извади. Иначе вървим две седмици напред за сега.
Плацентата е взела цялото място и бебчо е напречно
Спрямо кг +17 но от началото на годината,не знам колко съм била март месец

# 549
Здравейте, искам да попитам ако ще раждаш секцио и е ясна датата, 45 дневния болничен от датата на секциото ли се смята или от датата на термина?

# 550
Момичета, колко често ви се стяга корема на ден?

# 551
А аз искам да попитам дали някоя от вас знае ,дали при секцио имам опция да избирам упойката ? Конкретно искам да знам дали мога сама да си кажа ,че искам пълна . Ще питам след 2 седмици и лекаря като отида на преглед ,но все пак исках да знам дали някоя от вас не знае .

# 552
Здравейте, искам да попитам ако ще раждаш секцио и е ясна датата, 45 дневния болничен от датата на секциото ли се смята или от датата на термина?

Мисля, че е невъзможно към момента на издаване на 45 дневния болничен да бъде ясна датата на секциото, има толкова непредвидени неща, които могат да се случат в тези 45 дни, затова всичко се изчислява по датата на термина.

# 553

Датата на термина Wink
Момичета, колко често ви се стяга корема на ден?
Моят не се стяга даже изобщо.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 20:21 от falan1

# 554
А аз искам да попитам дали някоя от вас знае ,дали при секцио имам опция да избирам упойката ? Конкретно искам да знам дали мога сама да си кажа ,че искам пълна . Ще питам след 2 седмици и лекаря като отида на преглед ,но все пак исках да знам дали някоя от вас не знае .
Предполагам зависи от болницата, аз изрично си поисках пълна, имам куп проблеми с гръбнака и по препоръка на невролог спиналната упойка не ми е опция. Говорих вече с лекаря, но ми предстои и разговор с анестезиолога, като не смятам да изпадам в полемики, а просто да си взема становището от невролога. Личното ми мнение е, че желанието на майката и начина, по който ще се чувства най-спокойна са важни.

Общи условия

Активация на акаунт