Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 33 721
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
От лайкики. Слагам снимка за малко. 10 лв са

От кой waikiki си го взе тези панталонки?

# 31
И аз съм с голям корем , даже днес се оплаквах на мъжът ми , че съм като мечок и по - късно отиваме с баткото и каката на разходка и ти чули и баткото мама Меца започна да ми казва 🤣🤣🤣🤣

# 32
Моят изведнъж изскочи. Както бях с плосък корем един ден, на следващия се появи корем от нищото. 🤣 Направо бях в шок. А и вечер съвсем става голям, ако не съм ходила до тоалетна пък направо не ми се говори. Малко ме подтиска това, но гледам да не го мисля. На килограми поне за сега съм само 1 кг плюс. Не знам дали не е малко, но първите 16 седмици повръщах и смъкнах, предполагам, че скоро ще наваксам.

# 33
  • Пловдив
111222333, от магазина им срещу Хоуммакс в Пловдив.

# 34
Здравейте! Записвам се и аз с термин на 16 декември - 2 момчета 💙💙.
Мога ли да помоля за линк и към ФБ групичката за термин декември 🙂

# 35
Аз понеже не нося рокли, а само къси панталони, та да кажа аз от къде съм вземала : уайкики (май са ми същите като на Лятна буря, ама не съм сигурна, защото съм двойна, буре Joy), синсей - и двете онлайн съм поръчвала. Миналия път изкарах с едни на Лидл, но сега не можах да се доредя като ги пускаха. Също поглеждам Олх и една фб група за бременни секънд хенд, все пак този тип дрешки по презумпция се носят малко и съм попадала на запазени/нови.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 23:31 от sisi11

# 36
Здравейте, не съм ви писала скоро.  Термина ми е на 13.12- Момиче💕. Усещам я вече 3-та седмица, голяма футболистка ще дойде😊. Аз съм 20г.с. Започнах бременността 47 кг, нооо вече съм +6, малко ме депресира това и непрекъснато казвам на мъжа ми колко голям корем имам🙅‍♀️🙈 след това си казвам, бебка да е добре, кг после ще свалям.

# 37
Здравейте и от мен! Моят термин е на 21.12 и очакваме момченце.

# 38
Цоп ❤ и само хубави неща да си споделяме тук

# 39
Всички са добавени. 😊
Хубав ден 🍀

# 40
Хубав ден, бъдещи майки на стрелци и козирози! Grinning Flowers Cherry Blossom Май стрелците ще вземат превес.

# 41
  • Варна
Здравейте мили момичета ,започнахте ли с пазара за бебоците..ние купихме дрешки ,количка,одеалце,хавлии,щях да ви питам за -Памучните пелени вие ще купувате ли
-На каква козметика за бебоци сте се спряли(мисля си за Бебо,Бочко,Нивеа,Johnson's
-Някакви по-специални уреди като стерилизатор,нагреватели мислите ли да купувате..
-Въпросните подплънки за кърма има ли полза от тях
Благодаря Hug

# 42
Aз съм купиша само едни бебешки ръкавички,против одраскване и то символично,като разбрах ,че въм бременна и след 1 преглед 😀 толкова ми е разлипно този път...със сина ми мноог пазарувах, свга нямам талъв порив, в последния момент 😀 чакам и приятелките ми да ми кажат какво ще ми дадат 😀😀😀 едно време аз всичко ряздадох,че не обочам вещи да стоят,още повече за "нероден Петко".
За козметика мисля да използвам Мустела, бях доволна.

# 43
Здравейте мили момичета ,започнахте ли с пазара за бебоците..ние купихме дрешки ,количка,одеалце,хавлии,щях да ви питам за -Памучните пелени вие ще купувате ли
-На каква козметика за бебоци сте се спряли(мисля си за Бебо,Бочко,Нивеа,Johnson's
-Някакви по-специални уреди като стерилизатор,нагреватели мислите ли да купувате..
-Въпросните подплънки за кърма има ли полза от тях
Благодаря Hug

Аз започнах малко по-малко от дребните неща. Пеленки- муселинови и по-плътни. Поръчах муселиновите от Бухалче (имат инстаграм и сайт).
Една по-плътна пеленка, зимно чувалче за сън и хавлийка от angel-baby.eu ( разкошни са).
Взех си един комплект шишета за новородени на авент, залъгалки също, лигавничета.
От фейсбук от една страничка поръчах одеалце, има и спално бельо на много хубави цени. От памук са- може да ги намерите в ФБ: Бебешки одеалца.
Дрешките мисля септември, а леглото за бебето и количката като вляза в 7-ми месец Simple Smile

# 44
Ние купихме количката отрано понеже беше с намалена цена.
Всичко останало септември, защото до края на август съм на работа и искам да имам занимания когато остана вкъщи. Ще приготвим всичко. Не сме суеверни.
Мисля да използвам Мустела.

Скоро обсъждахте 21 г.с. кой месец е и понеже аз не мога да ги оправя 😂 и проверих.
От 22 г.с. е 6 месец според статиите, които четох.

Общи условия

Активация на акаунт