Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 541
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Някоя пие ли тези витамини? Доволни ли сте?

# 586
Аз съм с други витамини, но на същият производител и съм доволна. Желирани са понеже не мога да гълтам хапчета.

# 587
Пих ги първите месеци, не мога да кажа дали съм доволна, малко ми е относителна работата с мултивитамините.

# 588
И аз по принцип не пия мултивитамини. Ще пратя мъжа ми да издири хубава Омега-3 (DHA) за бременни.

# 589
Момичета, според вас Магнерота или Алеракта е по- добър. Или мога ли да си направя някаква компилация Simple Smile. Аз съм то тези където се следят паралелно при двама лекари. И единият ми изписа Магнерот 2х2 , а другият по 1 Алеракт. Ако вземам сутрин 2 магнерота и вечер 1 Алеракт ,дали ще е проблем ?

# 590
Аз съм на 3х2 махнерот и 2х1 алеракт. От един лекар изписани, доволна съм от резултата. Исписани са за контракции и ги пия повече от 2 месеца.
Момичета, според вас Магнерота или Алеракта е по- добър. Или мога ли да си направя някаква компилация Simple Smile. Аз съм то тези където се следят паралелно при двама лекари. И единият ми изписа Магнерот 2х2 , а другият по 1 Алеракт. Ако вземам сутрин 2 магнерота и вечер 1 Алеракт ,дали ще е проблем ?

# 591
Аз съм на 3х2 махнерот и 2х1 алеракт. От един лекар изписани, доволна съм от резултата. Исписани са за контракции и ги пия повече от 2 месеца.

===
Много благодаря. И аз ще си ги комбинирам да видя как ще се чувствам.

# 592
Гледам и аз да не се отпускам, ама пусто от въздуха хващам. Не ме притесняват кг, свалят се и с двамата батковци бях качила по 30 кг, въпреки че бях напреднала бременност през лятото. Важното е да се чувстваме добре, бебетата да са добре,а кг ще ги мислим след декември Simple Smile

Цитат на: milena_miladinova [b
[/b]link=topic=1676698.msg48479479#msg48479479 date=1724929035]
То и за нас е хубаво да не се отпускаме твърде много с хапването. Здрава мама-здраво бебе, но и стреса от постоянното теглене и вманиачаване не е ок. Аз съм 7-8кг+ вече в 23 г.с. АГ каза: Ок си. Въпреки, че за моя ръст и началните 62 кг по всякакви таблици и схеми за теглото на бременни съм вече над нормата. Май си е строго индивидуално и според човек, метаболизъм и т н. Чувам истории за 30-40 кг отгоре, което лично за мен е страшно много, но жените казват, че са си ги свалили след това. Обърканата ми бременна мисъл е - старая се колкото мога, пък каквото такова. Hands V

# 593
Аз пия Елевит още преди да забременея, много са добри 😉

# 594
Прегнакейър пих 2-3 дни по схемата и започна да ми става лошо, затова си ги разделих всеки ден по 1 от тях. Главно заради ОМЕГАта ги пия. Алеракт пия още от 7-8ма седмица 2 пъти по 1 сутрин и обед и Биолектра 2 пъти по 1 следобед и вечер и 2 направо вечерта, както дойде. Алеракта спомагал за по-доброто усвояване на магнезий от тялото, освен че си има магнезий, така ми обясниха.

# 595
Добро утро, момичета. Черпя ви едно виртуално кафе. Тек в Бургас е мрачно и студено. Нямам търпение вече да идва есен/зима и да пека баници и сладки, да пия чай и да ми е уютно 😀 И без друго приличам на мечка (и се чувствам такава). Плюс 5 кг съм от началото (вече 24 седмица почти). Но стартирах 63 на ръст 160. Витамини пия Огестан-ФК, омега и йод. Магнерот пия по една таблетка, сутрин и вечер. Нямам контракции, но за сметка на това имам страшни крампи. Още се ослушвам за ОГТТ, ама утре отивам, ме док ще ми се кара. Нощем пишкам като крава, не се търпи.
Бях на фетална онзи ден, младежа се криеше през цялото време, но Си показа първичния полов белег 😀😀 и на 6-ти пак ще ходя.

# 596
Добро утро и от мен 🌞
От вчера малкият се е завъртял и рита навътре. По-малко активен е. Случвало ли ви се е? Притеснявам се дали му е Ок така завъртян…

# 597
Добро утро и от мен 🌞
От вчера малкият се е завъртял и рита навътре. По-малко активен е. Случвало ли ви се е? Притеснявам се дали му е Ок така завъртян…

Редовно се върни навътре и го чувствам, все едно ми рита в гръбнака и дупето. Споко. Те си знаят как да се наместват. Успявам да го завъртя с разходка и малко клекове 🐣

# 598
Момичета, започва лека полека да захлажда, а аз имам само летни рокли и ще трябва да си купя нови неща за предстоящата есен и зима, но не знам какво. Вие на какви дрехи мислите да заложите, когато е по-студено? Клинове не съм сигурна дали ще ми стоят добре, но с 1 дълга жилетка примерно, знам ли....

# 599
Момичета, започва лека полека да захлажда, а аз имам само летни рокли и ще трябва да си купя нови неща за предстоящата есен и зима, но не знам какво. Вие на какви дрехи мислите да заложите, когато е по-студено? Клинове не съм сигурна дали ще ми стоят добре, но с 1 дълга жилетка примерно, знам ли....

Аз си взех едни дънки за бременни от H&M, сега чакам и един клин пак от там и мисля с тях да изкарам, само дано ми стават до края LaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт