Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 33 700
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Моят е 31.12 Joyно сто на сто няма да е тогава

# 736
  • Пловдив
Аз се надявам да стигнем до 31.12 с близначките ми. Но Божа работа кога. Ако е планово раждането, вероятно точно в края на годината / началото на следващата.

# 737
Моят термин е 02/03.01.25, но няма как да родя естествено и ще е декември със сигурност. Включвам се като родена на 31.12. Ами не е много приятно и се надявам щерката да си има дата само за нея, без да е Коледа, нова година, Стефанов ден и тн… Дай Боже да се роди жива и здрава, но ако ми дадат възможност да избирам ден за секцио, ще е нещо без празник. Просто не се усеща празника, никога не съм празнувала просто рожден ден и двойните подаръци по празниците са мит. 😀

# 738
Здравейте аз съм с термин 02.12.2024 момче 🧿.
Бих искала да попитам, вече родилите естествено , тоест тези които не им е първата бременност. Как мина при вас естественото раждане болеше ли , самото преживяване какво е било. Тъй като ми е първа бременност и бих искала да се подготвя психически. Благодаря ви !

# 739
Aз преди 7 години родих на 1.01 😀 бях единствена родилка, синът ми до ден днешен си мисли,че зарята на 31.12 е за рождения му ден 😀 планирани раждания по празниците няма, само дежурни екипи 😉

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 08:34 от Icyyyyyy

# 740
Моят термин е 28.12. То в този период, когато и да се роди, все ще е празнично. Но все пак се надявам да не е баш на Коледа/Нова година, защото така или иначе ще е прецакано детето (в кръга на шегата) Grinning Да имаш РД около празници според мен се губи кефа по един или друг начин.

Аз имам въпрос относно покупките и по-точно дрешките. Уикенда имаше намаление в H&M и се изкуших. Поръчах предимно комплекти бодита (с къс и дълъг ръкав), пижамки, клинчета и чорапи. Все в малките номерации 50 и 56 номер. Чудих се много за номерацията, някоя от вас има ли идея този най-малкия 50 дали става за новородени, че знам че понякога са твърде малки?

# 741
Моето бебе се роди 49 см. миналата година юни месец. Всички дрешки бяха 56. Първоначално й бяха големи, но за кратко. Мен лично не ме дразнеше и просто подгъвах ръкавите.
Според мен 50 размер е излишно, освен ако не се касае за доста по-рано родено бебе. Въпрос на личен избор Simple Smile

# 742
Аз също съм започнала с покупките и вземам 56 размер предимно, дори и 62 взимам по-малко, но най-малкия и за мен е излишен

# 743
Благодаря ви, ще видя като дойда поръчката, може да върна най-малките. А как мислите да ги обличате за изписването?

# 744
Привет момичета. Връщам се да ви чета с едно капучино, но първо да се отчета. Вече
Съм 25 гс, плюс 6 кг, като последните 3 дойдоха от въздуха. Минавам на режим. Чувствам се дебела и тромава. Бебето иначе е добре-около 720 грама и 30-31 см. Много ми се яде постоянно нещо. Апетита ми е свински и това е ужасно. ММ казва, че всичко е наред, но аз хем знам, трето ми е и пак ми е тегаво. На така. Притеснително ми е, че ако родя към 38 седмица (както ги вадя по принцип 😀), остават около 13 седмици 😵💫😵💫😵💫 Ще се раждаааа 💖 Но пък вече нямам търпение да си вляза в моя си режим, да тренирам и да мога да спя по корем 🥰
Исках да вляза във фб групата, уж влязох ама…. Как става работата 😀

# 745
Аз не смея още нищо да взимам, имам чувството, че цялата бременност ми минава в притеснения, чак не мога да се зарадвам. Особено когато сега трябва да лежа постоянно и стана скъсяването на шийката. Евентуално като вляза в седми месец, тогава.

# 746
  • Пловдив
Взех единствено едно помощно легълце за корито - бебето се слага са легне в него и така се къпе. Не знам колко ще го ползвам, но беше много сладко от тему. Иначе изчакваме с покупките. Баба оплете вече по един чифт пантофки за вкъщи.

# 747
Здравейте, момичета.Отдавна не съм писала, иначе ви следя...На мен на втората фетална,откриха малко отклонение и сега пак ще ходя по-рано,за да се види как вървят нещата.Миналата седмица бях при следящата ме докторка и тя каза че не се е променило..но да не се притеснявам.Е няма как да съм спокойна ,само се моля нещата накрая да са наред.Затова и скоро не съм се включвала...Иначе се усещам,че последните дни апетита ми се е увеличил и мога да изям всичко пред очите ми😄.Е ще си наваксам с килата ..

# 748
Аз не смея още нищо да взимам, имам чувството, че цялата бременност ми минава в притеснения, чак не мога да се зарадвам. Особено когато сега трябва да лежа постоянно и стана скъсяването на шийката. Евентуално като вляза в седми месец, тогава.
И аз съм малко така Simple Smile
Моят син се роди доста слабичък и всичко му беше голямо, дори най малките номера. Зс това сега дрехи няма да бързам да взимам.

Мен ме притеснява, че от вчера съм с контракции и лекарката ми не си вдига телефона. До сега съм й звъняла три пъти и е вдигнала 1. Това изобщо не ме прави спокойна и вече се замислям дали е правилния избор.

# 749
За сега съм взела само количка и поръчахме бебешкото легло. Имам чувството, че имам хиляди неща за купуване и че няма време. Не знам защо. Реално остават още 3 календарни месеца, има време, но се чувствам неподготвена.

Килограмите още си варират между 4-5 качени. Тежат ми. Само на корем са, ама се чувствам като тромав тюлен. И при мен апетитът се увеличи, ама и бързо ми става тежко като ям. Отделно получавам коментари от близки, че не съм била много активна. Как съм щяла да раждам, трябвало да се разхождам, за да родя лесно и т.н. Обяснявам, че при ходене получавам болезнени контракции, но се приема с присмех. Глезела съм се, те ми били казвали за мое добро. Изобщо не ми се говори с никой за бременноста, всеки дава мнение, напрягат ме, като се защитя ме изкарват нервна, заради хормоните. Задават ми тъпи въпроси и се чудят дали изобщо съм наясно как се гледа дете, как ще се справя, направо побеснявам. Не знам дали наистина хормоните ми бушуват или просто всички са досадни. 😃

Общи условия

Активация на акаунт