◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 119 998
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 065
Ачо, хайде говори на български и обясни какво е алжирското нещо?
Imane Khelif,  или както се изказвате "алжирското нещо" е жена, биологична. Поне като се обръщаме към даден човек нека използваме името му, а не "нещо".
Биологична жена е индивид с:

1) ХХ хромозоми
и
2) женски репродуктивни органи

Точка 1) не е изпълнена, но и точка 2) не е, защото въпросният индивид е невъзможно да има яйчници и матка, а другото просто е останало като на жена недоразвито.

Какви теми се дискутират тук обаче Joy

# 1 066
Това, което се случва на тази Олимпиада от самото начало е срамно и страшно - толкова ли е деградирал светът?
Самото откриване беше жива перверзия, после натикаха плувци в Сена, която вони на ...... и хората повръщат от миризмата, нагълтали се с вода и се разболяват - Макрон се скъса да се хвали, че Сена е почистена - ами да се окъпе той първи ритуално там, за да докаже ---уви.
Днес гледам мъж пребива жена пред публика и всички седят и гледат, жената на колене, със счупен нос и плаче, пред това време оня си намества топките в гащите - има го на видео.
Повръща ми се от всичко това.

На летище ако набележат някой, имат право да го съблекат гол и да му бъркат по всички отвори, но на тези тук няма кой да им свали гащите и да се види мъж ли е жена ли е - то не че не виждаме, че е мъж, ама ето на имал право да се самоопределя, какъвто си реши. Либерастия.
Отвратително е и да не е честно, както плачеше италианката днес - не е честно.
Париж днес е символ на голям срам само, нищо повече.

# 1 067
Не знам мъж или жена е по външни полови органи, но е с вид на машина за убиване, а горивото е чист тестостерон.

# 1 068
Imane Khelif,  или както се изказвате "алжирското нещо" е жена, биологична. Поне като се обръщаме към даден човек нека използваме името му, а не "нещо".
Биологична жена е индивид с:

1) ХХ хромозоми
и
2) женски репродуктивни органи

Точка 1) не е изпълнена, но и точка 2) не е, защото въпросният индивид е невъзможно да има яйчници и матка, а другото просто е останало като на жена недоразвито.

Какви теми се дискутират тук обаче Joy
А как се обяснява интерсекс или преведено на опростен бг език, жена с XY хромозоми? Рядко като статистика , но съществуват и имат развита женска полова система. Или защото е рядкост и най-вече трудно за осмисляне, по-лесно е да се търси под вола теле (в случая даже и да си свалила гащите да се види с какви полови органи е, което не знам как нормален мозък би го помислил, но това е др тема).

# 1 069
Въпросът е морално ли е да се изправя срещу съперници с различни генетични особености. И какво трябва да бъде мерилото кое е допустимо и кое не. Обаче да казваш, че няма проблем и че всичко е в реда на нещата и според олимпийския дух, за мен не е нормално. Нищо олимпийско нямаше в този мач.

# 1 070
Не преминали успешно теста за пол. Имало ХУ хромозома, а алжирката била биологична жена? Как се сменя ХХна  ХУ или ХУ на ХХ в ДНК веригата? 🤔Оперативно сменяш пола, но на клетъчно ниво? Признавам - биологията не ми е силна страна.

# 1 071

Всички жени минават допинг тест и ако има високи нива на тестостерон ги наказват. Защо на тази да е позволено да се състезава с мъжки нива, без значение от допинг или по природа?

# 1 072
на тези, които не виждат проблем в този мач ще им кажа, че на нас ни е ясно какво се случва. тези от които зависи кой да се качи на ринга са казали, че за тях е достатъчно, че в документа пишело ЖЕНА. е, има ли смисъл да ни оборвате, че ние възмутените не разбираме нещата? всичко разбираме накъде се водят нещата, политика е. няма да успеят!

# 1 073
Във всеки случай през 2022г алжирската боксьорка все пак е имала нещо в гащите. Не ми изглежда като зрителна измама или гънка на шортите.

https://lagazettedufennec.com/boxe-imane-khelif-la-nouvelle-dist … nforte-lambition/

# 1 074
По принцип боксьорите играят с протектор за слабините...

# 1 075
Истината е, че няма доказателства в подкрепа на нито една теза.
За мен това си е мъж. Не искам да пляскам снимки, защото ми е неприятен/тна, антипатичен/чна и който иска да се възмущава от моята нетолерантност.

# 1 076
Остро се измести фокусът от спортистите на тази Олимпиада!
Всички постижения,медали рекорди ,постижения се и загубиха и омаловажиха труда на тези прекрасни деца!Жалко!

# 1 077
Аз не разбрах доказано ли е официално, че алжирката е с XY или само се предполага на база външен вид? Щото, ако е второто, с цялото ми уважение към нашата Светла Димитрова, ама...:

И много, много други спортистки.

# 1 078
Че няма място, няма. За това да си носи отговорност МОК, макар и да не съм наясно по какъв начин.
Това, което мен ме подразни в тази ситуация е, че изкараха на бърза ръка, че е мъж, който си е направил операция, сменил си пола, сменил си паспорта и хоп, тръгнал да се боксира с жени. Това въобще как ви се струва някой да го допусне?!
Едва ли е толкова невъзможно подобно нещо да се случи, при положение че имахме такава ситуация в Токио, когато Лоръл Хъбард (рождено име Гавин Хъбард) се състезава във вдигането на тежести над 87 кг, жени. Вярно, не е бокс, а вдигане на тежести, но прецедента го имаме на Олимпийските игри.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 15:46 от BronzeIce

# 1 079
Едно е допинг, друго е вродена аномалия.

Общи условия

Активация на акаунт