◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 021
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 245
Не успях да гледам плуването и Леон Маршан тази вечер. Невероятен е. Казват, че американската школа му е дала много.

# 1 246
  • София
+ означава, че всички в категорията са над определени килограми. 100 или 200 все е над границата.

Мен ме впечатлиха американците в смесената щафета на 4х400 със световния рекорд.

# 1 247
  • София
Как се казва коментаторът на плуването...доста ги следи явно?
Пп. Щабът на бокса ни май нямат и помисъл да бойкотират ..

# 1 248
  • Далечният изток
Асен Спиридонов. Най-добрият коментатор за мен, заедно с Иван Чешанков. От всичко разбират.
Допълвам - по Евроспорт 2. А Чешанков в момента коментира леката атлетика по ЕС 1.

# 1 249
  • Наблизо

Ажан,аз като това куче..Ппффелпс xD

Макрон се опитва да си вдигне рейтинга на гърба на атлетите..За него шоуто почва след игрите.

# 1 250
  • София
Асен Спиридонов. Най-добрият коментатор за мен, заедно с Иван Чешанков. От всичко разбират.
Допълвам - по Евроспорт 2. А Чешанков в момента коментира леката атлетика по ЕС 1.
Понеже споменах днес, че мъжът ми е участвал в ОИ, ще разкажа.
Преди няколко години срещнахме случайно Асен Спиридонов. Без да се замисли каза какъв е най-добрият резултат на мъжа ми. Този човек е енциклопедия.
Чешанков е почти същият.

# 1 251
  • София
Змия, поздравления за спортния дух. В спортно училище ли си била?

# 1 252
  • София
+ означава, че всички в категорията са над определени килограми. 100 или 200 все е над границата.
Това ми е ясно. Има ли лимит категорията, може ли едната да е 90, другата 180кг и редно ли е да бъде така?  Тези килограми не могат да се помръднат в хватка, ако пък паднат върху по-слабия..горко му...

# 1 253
И Кирил Димчев, коментиращ спортната гимнастика.
Иска ми се Вера Маринова да коментира художествената, но надали.

# 1 254
  • София
Змия, поздравления за спортния дух. В спортно училище ли си била?
Не, завърших Немската гимназия в София. После и два пъти СУ. Може би точно натискът да уча в спортно училище ме накара да се откажа от спорта.

Това ми е ясно. Има ли лимит категорията, може ли едната да е 90, другата 180кг и редно ли е да бъде така?  Тези килограми не могат да се помръднат в хватка, ако пък паднат върху по-слабия..горко му...

Няма лимит.

И Кирил Димчев, коментиращ спортната гимнастика.
Иска ми се Вера Маринова да коментира художествената, но надали.

Де да можеше да е Вера Маринова.
Димчев е добър, да, но е специалист в гимнастиката.
Спиридонов е специалист в много спортове.

# 1 255
  • София
Понеже споменах днес, че мъжът ми е участвал в ОИ, ще разкажа.
Преди няколко години срещнахме случайно Асен Спиридонов. Без да се замисли каза какъв е най-добрият резултат на мъжа ми. Този човек е енциклопедия.
Чешанков е почти същият.
Да, той коментира и снукърът, просто ги бъркам Олег Велинов, Братислав Кръстев-Брандо...
Пп. Кой беше образът коментиращ вчера по БНТ3 и привикваше за Циципас (срещу Джокович)... Плюс , че ползваше странни изрази за националния ефир...

# 1 256
Въпреки уважението ми към Вера Маринова не искам тя да коментира художествената гимнастика. Колкото пъти съм я гледала в последните години постоянно забива в това какво се е случило на определена дата в определена година. Спортът се развива и всичко, което аз научих в последните години не е от нея, а от форуми или фб групи. Някак не може да излезе от сянката на нейното време. И вместо да поднесе на публката актуална информация, тя остава някъде в миналия век. Не ме разбирайте погрешно, не бива да забравяме постиженията до момента, но тя залита в другата крайност. С голямо удоволствие например гледам Лаура Траатс, толкова търпелива и изслушваща водеща е. Обожавам подкаста ѝ.
И ако не е ясно до момента чакам с нетърпение 8,9,10 август, заради художествената гимнастика.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 04:26 от ant

# 1 257
Fisher финишира 3-ти на 10 000 м - това си е направо чудо!!!

# 1 258
Страхотно бягане беше и нов ОР.

# 1 259
  • София
Fisher финишира 3-ти на 10 000 м - това си е направо чудо!!!

Агент, никога не съм следила “шишарките”, но вярвам, че е чудо в тези дистанции бял да стигне до медалите.

И тук се сещам да коментирам, че черната раса има повече тестостерон  от бялата. Но ако бял мъж приема добавки тестостерон, за да се изравни с черните, ще е наказан за допинг.

Общи условия

Активация на акаунт