Отговори
# 390

Привет момичета, не съм се включвала много отдавна… някой знае ли има ли нещо вярно в тези жълтурки…. Той сценариста сменят актриси вкарват, нашите и да са разделени в реалният живот чак такива непрофесионалисти не ми изглеждат да не си играят ролите по сюжетна линия….

# 391
Кой сценарист ще съобразява историята според отношенията на актьорите? Абсурдно. Ако бъде изместена Сейран, то  Мерт и Афра няма да имат вина. Отделно дали не е непремерено висок риска за подобен ход?

Днес си помислих,че на тази дата другия месец ще имаме фраг, а преди него може и тийзър. Simple Smile

# 392
Котката, иска им се на някои хора, ама няма. Афра няма да ходи никъде и никоя не може да я измести. Шнура пробва предния сезон да завърти нещата около Ферит и разни повлекани, но опитите не се увенчаха с успех. Ферит без Сейран е за друг сериал, ако им надържа ахахах. Айде да свършват тази седмица снимките на филма и да чуем нещо за сериалчето ни. Да видим "kimler geldi kimler geçti" Stuck Out Tongue Winking Eye Thank You, Next Grinning

Добро утро, момичета Kissing Heart

# 393
  • София
Има администратори във фейсбук, които знаят, че качват фалшиви новини, но оставят на хората сами да си преценят 🤦‍♀️

Ферит Корхан

И неговата Сейран

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 12:01 от MysteryG

# 394
Интересни и непубликувани снимки от епизодите на YÇ може да разгледате тук 📸:
https://www.filmbooster.com.au/film/1237377-golden-boy/overview/

Едно момиче в туитър сега ги публикува една по една, но ето ги тук накуп.

# 395
Харито бее! 🤣

# 396
Нищо случайно няма в публикациите на котки….не мислите ли?Аз съм навътре в конспирацията😂….И позите не са без значение🙄….Който разбира, разбира🧿

# 397
göründüğünden daha fazlası Grinning

И аз мисля, че ни показва повече, отколкото се вижда Stuck Out Tongue Winking Eye
Някой свири на барабаните вкъщи, кой ли е?
Нейсе... Най-обичам, когато фактите сами оборват някои запенени колежки Sunglasses

# 398
  • София
Да, калъфът на барабаните се вижда Stuck Out Tongue Winking Eye

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 399
Да започваме! 🤣🙄

# 400
Значи за мен Афра е в двора на къщата на Мерт в Саръйер ❤️🧿❤️🧿❤️🧿 Моля, никой да не ме сваля от еднорога, както пишат рускините 😁😁
П.П. Наистина го мисля 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 401
Интересна книга чете Афра

# 402
Heart

Берилчето дали на сватбени покупки, или хич не знае, че ще се омъжва Grinning

# 403
Сейран Корхан и Ферит Корхан! 🤍🧿❤❤🔥🪬

# 404
Афрамовците полудяха отново

Общи условия

Активация на акаунт