Отговори
# 495

@Mиленa TogopoBa 756835 какъв такъв интересен профил имате в Инстаграм, че да виждате кога верифицираните профили са били онлайн? 😃

# 496
  • София
bellie_ellie вижда се, аз не го виждам, но пред мен са ми показвали на айфон, че се вижда. Точно коментирахме с една приятелка АфРамите и бяха онлайн тогава и двамата. Не го виждат всички айфони. Аз съм с андроид, там пък и тези дето познавам не ги виждам...
И аз не вярвах, дори бях готова да се обзаложа, че снимките в Х са фотошоп.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 00:57 от MysteryG

# 497
bellie_ellie,еми виждам,последно бяха на линия и двамата и то до сутринта на 18 или 19 юли,после почти не ги виждах.Сега са Мерт към 21 часа,стана ми интересно и гледах,Афито влезе след около 10 мин.И в момента са на линия и двамата...

# 498
Аз съм с айфон и нищо не виждам 😁
Хем съм писала и на Мерт 😂 вероятността да го видя на линия е по-голяма
Не знам някой виждам че са онлайн, други не..

# 499
  • София
Една друга моя приятелка, също с айфон, не ги вижда.

И да е по темата, Афра е последвала шефката на Based Istanbul

# 500
Добро утро, момичета! 🫶
И сега са на линия! 🙃

# 501
Аййй голяма забава сте си спретнали, всичко е разконспирирано от до. Joy
Жалко че всичко това се случи в деня на премиерата на Шахмаран 2, деня в който трябваше да се обсъжда Рамо и неговата актьорска игра така наречените негови фенове отново внесоха смут със тъпотиите си. Да Рамо е на видеото и какво от това, да пипа по ръката момичето и какво от това....
Не съм гледала още Шахмаран, че нямам време, само отделни клипчета, уикенда ще поправя тази грешка.

За протокола.... АфРам за мен не са се разделяли, колкото и някои да бленуват за това... А отследването  аз го приемам като защита да спрят хейта един срещу друг и постоянното следене на техните движения- ама харесали ли са си снимките, той защо не харесал това, тя защо онова. Не е нормално да си уж фен, а да пишеш на приятелите на Рамо, че Афра е лека жена и той да я остави ... Доколкото е възможно нека любовта бъде далеч от хорските очи. Това е моята гледна точка.

# 502
Нека има повече положителни коментатори,като теб Зори ,че иначе....😄
Добро утро,дами и успешен ден да имате. Скоро като доброто старо време ,ще е Чапкънов петък

# 503
Добро утро, момичета Kissing Heart

Зори, аз знам за много по-гнусни неща от страна на Мердовите "фенки".

Нейсе, днес ще е много хубав ден Nature Sun With Face

# 504
  • София
Зори, 6 плюса от мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Кирилова, ако ще ходиш в Истанбул, хвърли едно око на имението. Казват, че от тази седмица са започнали подготовка за новия сезон. Не знам дали вече няма да има хора там Simple Smile
А и кварталът е хубав за разходка, продават страхотна баклава Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
  • Пловдив
Добро утро, сладурки!:heart:
Отдавна не съм се включвала,
Голяма дискусия се е заформила тук - заедно ли са нашите патрони или не?
Честно да си призная и през ум не ми е минало, че са разделени, едно отследване в инста за мен нищо не значи,  просто им омръзна са бъдат следени под лупа. Кой кого погледнал, поздравил или докоснал по ръката.
Просто някой все още не могат да се примирят с успеха и постиженията им и с това, че и двамата непрекъснато се усъвършенстват в една или друга насока.
Относно Х съм меко казано в потрес от помията, която се излива върху тях.
Това не са фенове, а лица които имат нужда от сериозно лечение.
Чакам с нетърпение да ни се покажат отново заедно,  усмихнати, щастливи и обичащи се на пук на всички инако мислещи.Heart

# 506
Най сетне заспаха или там каквото ще правят,14 часа бяха на линия,аз се събуждах 2 пъти през нощта и проверявах...боже,луднах с тия деца,дано всичко е наред.Аз си мисля че е напълно възможно всичко да е театър,защото Афито я съсипаха направо и да се поукротят страстите организираха този цирк.Ако не беше така,всички знаем Афра си казва всичко право в очите,щеше да каже,да само колеги сме а тя чак обърка вратите и какво отговори ааа а аааа.

GrinningHeart  Поне се надявам да е така

# 507
Афито срещу зверствата над животинките в Турция Head Band

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/3430718584025820 … =aTkxcnM5MGFkMzFv

На Рамо ду..., пардон, котетата Smirk

# 508
https://www.instagram.com/reel/C9FzuZdIFRJ/?igsh=MW5nejRucTQzMHh0OQ==

Това е Мерт в началото не е Ферит...забравил е че е на сет...това е любов,да не знаеш къде си Heart
Как го сбута тя Grinning

# 509

Общи условия

Активация на акаунт