Отговори
# 150
  • София
Аз не очаквам нещо друго да каже, честно. А как стоят реално нещата ще се разбере след време.

# 151
Sineva, Лошо е, защото дори техни уважавани колеги си позволяват да подмятат неща по техен адрес. Къде от яд, къде от злоба, но ги гледат с насмешка. По света имат много фенове, но в Турция вече имат много хейтъри.
Просто гледам по-реалистично на нещата. Да не си помисли някой нещо.
Не ги мисли, всичко е наред. Народът го е казал"Всяко чудо за три дни и на всеки три дни ново чудо". Ще си чешат езиците с тях, после ще подхванат някой друг. За артистичните среди, да не говорят за теб е проблем, значи си никой, другото си е чиста реклама.

# 152
Ето това си пожелавам за 3 сезон 🤣❤️🧿
Аз имам добро усещане 🧿🧿🧿

# 153
Тино, ако мога да попитам, ти от колко време следиш сериала и конкретно Афра и Мерт, че си толкова добре запозната с всичко?
Без да взимам страна в случая, само от твоите доводи. Как разбра, че Мерт се е борил за връзката им първия път?
Как разбра, че сега е ред на Афра? Хем казваш, че Мерт с нова буля вече, хем Афра да се бори. Какво да направи? Да разгонва с пръчка момичетата в Сохо ли?
Зимата, още преди изявлението за колегите, имаше поредица от репортажи за Мерт, включително и за жени.
Кой кого защити тогава? Не застана ли Афра до него, не излязоха ли заедно пред журналистите?

Нейсе, това беше лирично отклонение само. Просто ми е странно, че Мерт никога не е признавал връзката си с Афра, но обяви раздяла. Защото за мен това искаше да каже.
Две години мълча, да беше го направил и сега. Афра е свикнала да поема вината и без това.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 19:40 от Еванджелин

# 154
Здравейте !  Kissing Heart
Голямо соадурче е Мерт на новото интервю  Simple Smile И с  приятеля му на мотора все едно 1000 години не са се виждали така му се зарадва  Simple Smile

А колкото до това дали са разделени или не Афра и Мерт времето ще покаже.Но в последния  един месец много им се събра ,особено на Афра от както е в Щатите това момиче и фенове и хейтъри  направо и направиха живота черен. Angry  Като се започне от това дали е при баща си или при чичо си ,преминавайки през обвиненията ,че всеки мъж,който е на снимка с нея и е потенциален любовник и се стигне до директни въпроси дали си е намерила някой нов .Angry Аз честно казано съм направо изумена от арогантността и циничността на много хора ,които пишат в Х.Те  пишат абсолютно свободно  по въпроси които изобщо не са тяхна работа и така го правят ,че все едно са  първи дружки с Афра и Мерт и им знаят най-личните неща.И заради всичко това може на Афра и Мерт да им е омръзнало тотално от всичките тия простотии и да са се отследвали ,може и да са се поскарали или да са се разделили ще видим времето ще покаже кое  е истината.
Афра като се прибере ще я видим тя какво ще отговори по въпроса за раздялата защото от отговора на Мерт на мен хич нищо  не ми стана ясно .Но е вярно и ще остане вярно само едно нещо ,че ние виждаме и знаем толкова колкото те сметнат за нужно да ни покажат и така и трябва да бъде защото това е техния личен живот и това което се случва в него си касае само тях двамата.
За новата сценаристка ако е писала за "Дъщерята на посланика" аз я одобрявам. Сериала хич не беше лош,даже и след като навлязоха в големите драми ,след напускането на Несли и идването на Туба Б на мен пак ми харесваше сериала.Ееее сега можеше на Санджер да не му изписват веднага нова жена ,можеше да си се занимава с бизнеса и с детето си и да изчака Наре да се излекува ама айде след като така са решили сценаристите и това с  Мави не беше чак толкова лошо.Само дето с нейното идване и името на сериала трябваше да се смени защото нямаше дъщеря на посланика и историята се измени.Simple Smile
Аз съм с позитивни очаквания за новия сезон .Нека първо да почне пък после ще видим дали ще викаме евала на новата сценаристка или ще я нареждаме яко.  Simple Smile
Но най важното е Сейран и Ферит  да са заедно другото е вятър и мъгла  Simple Smile

И понеже тези дни света е олимпиада едно много хубаво изпълнение от откриването и  Simple Smile

https://youtu.be/S7cbmWXKan8?si=Sw1bRFIzAfxQwTb5

и един позитивен Таро за финал на този пост  Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 21:38 от Eny87

# 155
Малко остана до 3-ти сезон. Аз бях много крайна като разбрах ,коя уж ще бъде сценаристката на новия сезон , може би защото видях какво стана през втория сезон. Но Еванджелин и Джулия са прави ,че е хубаво да се даде път и на други,нови и така. Пък относно АфРам тяхната връзка ли как да се изразя е много красива ,аз вярвам,че те имат нещо много силно помежду си. Всичко останало е спекулации,а фандома стана много краен и сякаш повечето мразят Афра,но това си е тяхно право. Никой не може да съди другият.

# 156
Тино, ако мога да попитам, ти от колко време следиш сериала и конкретно Афра и Мерт, че си толкова добре запозната с всичко?
Без да взимам страна в случая, само от твоите доводи. Как разбра, че Мерт се е борил за връзката им първия път?
Как разбра, че сега е ред на Афра? Хем казваш, че Мерт с нова буля вече, хем Афра да се бори. Какво да направи? Да разгонва с пръчка момичетата в Сохо ли?
Зимата, още преди изявлението за колегите, имаше поредица от репортажи за Мерт, включително и за жени.
Кой кого защити тогава? Не застана ли Афра до него, не излязоха ли заедно пред журналистите?

Нейсе, това беше лирично отклонение само. Просто ми е странно, че Мерт никога не е признавал връзката си с Афра, но обяви раздяла. Защото за мен това искаше да каже.
Две години мълча, да беше го направил и сега. Афра е свикнала да поема вината и без това.
Следя ги още от преди да я има тази тема. По мои спомени не беше създадена с 1 еп, а малко по-нататък.По стечение на обстоятелствата бях в Истанбул и видях сериала по телевизията.
Казала съм какво са видели и се пише, но това не означава, че смятам, че Мерт се вижда вече с жени.

И Афра беше снимана с мъже, и то не един път, но нея винаги я защитавате.
Но за сметка на това усещам укор към Мерт в постовете ти.
Мерт беше сниман с жени, но за мен тогава бяха разделени. Защо се показа после с Афра....не искам да си казвам мнението, защото няма да ви хареса.
Но е факт, че след нейното изявление той се укроти и нямаше изцепки и никога не потвърди раздялата, защото не е искал да скъса всички "въжета" към Афра.

И Афра никога не е обявявала връзка, но обяви раздяла. Квит са.
Но някои си имат афинитет към Афра и за всичко и винаги Мерт е виновен.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 20:57 от Tinо

# 157
Здравейте!

Наистина отговорът на Мерт е двузначен, но от интонацията,  с която го каза , аз го разбрах по начин, който ми казва, че той не потвърди раздяла, нито пък потвърди нераздяла.  Той всъщност с една хрисима досада показа на журналиста, че щом им харесва на журналистите писаното,  видяното, значи е така. Един вид, вие като искате това и приемате, че е така, значи е така,  ето ви го, но това не значи да така е, а според мен - мислете си каквото искате, истината е съвсем друга. Показа, че вече му е писнало от такива въпроси и затова приема всяко тяхно твърдение, без да е доказано, че е истина.
Така разчетох отговорът на Мерт по въпроса дали са разделени с Афра.

# 158
Тино, Афра интимно ли беше снимана с мъже? Кои са тези мъже?
С фотографа Данило двата пъти? Или около рождения ден на Ерсин, клипчетата и снимките? Афра винаги е с баща си/чичо си, че не е ясно още какъв е. Честно казано, не знам точно за кои снимки говориш.
А да съм казала, че Мерт е виновен? Минах само по твоите факти. Помислих, че като си го написала убедително, мнението ти е именно такова и достоверно за теб Stuck Out Tongue Winking Eye

# 159
Май наистина ще има посрещане?! 🙄

# 160
При хейтърите всяко чудо е за 3 дни. Спомням си преди години като се разбра, че Туба Буюкюстюн е бременна не от "правилния" според т.нар. фенове, направо я попиляха. То не беше хейт, то не беше чудо, направиха я на пух и прах, особено арабките. Жената оцеля, омъжи се за "грешният", роди си децата и познайте като се завърна на екран същите не й ли гледаха проектите, нищо че се заричаха, че няма да я погледнат. 😜 Наистина всяко чудо е за 3 дни.

# 161
Скапаната риба, имала предложения за нови проекти! 🙏

# 162
Бел, дали? Като я слушах, нищо май няма, усуква го на бургия Grinning

# 163
Аа, дано да има, дано! Че ще вземе да я върне Шнура.
Акиф дано не хване Афра.

# 164
Да усуква, да засуква , но да се разкара и да си намери работа, че не ми се гледа скапаната и муцуна! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт