Без да взимам страна в случая, само от твоите доводи. Как разбра, че Мерт се е борил за връзката им първия път?
Как разбра, че сега е ред на Афра? Хем казваш, че Мерт с нова буля вече, хем Афра да се бори. Какво да направи? Да разгонва с пръчка момичетата в Сохо ли?
Зимата, още преди изявлението за колегите, имаше поредица от репортажи за Мерт, включително и за жени.
Кой кого защити тогава? Не застана ли Афра до него, не излязоха ли заедно пред журналистите?
Нейсе, това беше лирично отклонение само. Просто ми е странно, че Мерт никога не е признавал връзката си с Афра, но обяви раздяла. Защото за мен това искаше да каже.
Две години мълча, да беше го направил и сега. Афра е свикнала да поема вината и без това.
Казала съм какво са видели и се пише, но това не означава, че смятам, че Мерт се вижда вече с жени.
И Афра беше снимана с мъже, и то не един път, но нея винаги я защитавате.
Но за сметка на това усещам укор към Мерт в постовете ти.
Мерт беше сниман с жени, но за мен тогава бяха разделени. Защо се показа после с Афра....не искам да си казвам мнението, защото няма да ви хареса.
Но е факт, че след нейното изявление той се укроти и нямаше изцепки и никога не потвърди раздялата, защото не е искал да скъса всички "въжета" към Афра.
И Афра никога не е обявявала връзка, но обяви раздяла. Квит са.
Но някои си имат афинитет към Афра и за всичко и винаги Мерт е виновен.
А пък някои нападат Афра и защитават Мерт, и постоянно преписват връзки на Афра само защото има мъже до нея на снимките