Отговори
# 300
  • София
Мише, както ни е тръгнало, така продължаваме Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Ето например, тези много добри приятели вече като чифте ги обявяват хахаха

Днес бил световен ден на красавците Grinning Честит да е Мердо Heart Eyes

Мислех, че това вече сме го минали за 2 сезона. Ама, и 3-ят ще започнем със старата песен на нов глас.

Що не ги оставят на спокойствие? Голямо дебнене. Не можеш в носа да си бръкнеш, без някой да те снима. Млади, красиви, успели хора. Ще имат и приятели, и гаджета, и раздели, и събирания, и пътешествия. Кога да живеят?

Имам усещането, че едва ли не феновете знаят по-добре от АфРам, кое е по-добре за тях. Айде бакалъм!

# 301
# 302
Няма спор, че някои фенове прекаляват с очакванията към двамата, но Афра и Мерт можеха да си спестят тази истерия, която ги връхлетя, ако не се бяха отследвали. Честно казано не знам защо си го причиниха. 😃

# 303
Ееее, честит празник и от мен на Рамо! ❤🔥🤍🧿

# 304
Ако се съобразяваха с някои фенове , досега трябваше да има сватба и бебета. Но според други , да са се забравили вече. Сигурно и на тях им писна. Едва ли вече им пука толкова много за хейта /особено на Афра/. Върлите фенки на МЯ още я дъвчат. През какво ли не минаха  , че за едно отписване ще мислят.
Всяко чудо за три дни , после...... ново чудо.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 20:36 от Kami_J

# 305
# 306
# 307
Ако се съобразяваха с някои фенове , досега трябваше да има сватба и бебета. Но според други , да са се забравили вече. Сигурно и на тях им писна. Едва ли вече им пука толкова много за хейта /особено на Афра/. Върлите фенки на МЯ още я дъвчат. През какво ли не минаха  , че за едно отписване ще мислят.
Всяко чудо за три дни , после...... ново чудо.

Еми как , чака се сега преди новия сезон Grinning
Върлите фенки на МЯ я дъвчат , но милионите лайкове и взаимодействие( печелене на пари)  е от феновете на Афрам/Сейфер  , т.е. наш Мердози  Та  , за какво да и пука Grinning

Честно  се по уморих от "действията" на Афрам .Интересно ми дали тези похвати  на ОГМ ще успеят , защото е ясно , че целта е международните продажби Трябва да се задържи рейтинг около 4% за Стар ТВ за да го излъчват поне до НГ . Ясно , е че и за ОГМ и за Мерт и Афра ще е ОК , ако успеят
Да не забравяме , че и ОГМ съобщиха , че почивката на Афрам продължава на яхтата на Шнура , пък те взеха , че се разделиха и  Афра замина за Америка , а Мерт се шляеше сам в Италия Grinning Шок . И сега разчитат на любопитството да ги видим как ще са разделени в СейФер сцените
Но ,  ако не пуснат Инстаграма как ще държат соц медиите , ще е интересно  Grinning Доказано е , че доброто управление на  соц медии вдига рейтинга с около 1%

# 308
  • София
Няма спор, че някои фенове прекаляват с очакванията към двамата, но Афра и Мерт можеха да си спестят тази истерия, която ги връхлетя, ако не се бяха отследвали. Честно казано не знам защо си го причиниха. 😃
И какво пък толкова са си причинили? Ако наистина са скарани, разделени и т.н., не виждам причина за пред феновете да се правят на клоуни. Това са личните им акаунти, а не на Ферит и Сейран.

# 309
Добро утро,дами в тази слънчева събота,поне при мен.🌞 Да имате слънчев уикенд с много усмивки 🍀

# 310
Добро утро, момичета 🌞 Да имате хубав и спокоен ден Kissing Heart

# 311
Здравейте, момичета! 🫶
Много ужасно в инста, няма сторита, няма хабери - пълна тишина! 🙃

🤍🧿🪬
Рамо от Х!

# 312
И какво пък толкова са си причинили? Ако наистина са скарани, разделени и т.н., не виждам причина за пред феновете да се правят на клоуни. Това са личните им акаунти, а не на Ферит и Сейран.

Кой иска от тях да се правят на клоуни? Просто не се сещам за други главни актьори, които да участват в успешен сериал, който продължава да се снима и които демонстративно да са се отследвали, още повече им предстои да продължат да работят заедно всеки ден. 🤪 В шоубизнеса си има правила, а те малко се държат като в детската градина. Сега да не се чудят защо Акиф изскача от всеки храст с един и същ въпрос. 😄

# 313
# 314
Това момче щяло да играе малкият Баран в Tamir Adam.

Общи условия

Активация на акаунт