Отговори
# 570
  • София
Снимки зад кадър от края на втори сезон

И снимки от партито, които не помня да съм виждала

# 571
Тази сцена беше много красива, като започнем още от танца им в стаята. Не знам дали беше заради музиката на Гюлдиар там, но края беше... Удари ме право в сърцето Broken Heart

За протокола да кажа, че също изгледах втори сезон на Шахмаран. Дори още първия ден, но тъй като не бях възхитена, спестих ви впечатленията си. Мнението ми съвпада с това на Зори. Единствено Рамо ми хареса Heart Eyes

# 572
И аз само заради Рамо,го гледам Шахмаран,и тъй като персонажа му умря ,дори и да има трети сезон, аз няма да го гледам ,щом е без Рамоли

# 573
Красива сцена беше 💜

# 574
❤️🧿❤️🧿❤️🧿

# 575
Най-влюбените, най-красивите, най-талантливите! ❤🔥

🧿🤍🧿🤍🧿🪬

# 576
Дичката, нали не си слязла от еднорога Grinning Стой си там Stuck Out Tongue Winking Eye

Криво-ляво избутахме седмицата...

Най-влюбените, най-красивите, най-талантливите! ❤🔥

🧿🤍🧿🤍🧿🪬

🧿🤍🧿🤍🧿🪬

# 577
Дичката, нали не си слязла от еднорога Grinning Стой си там Stuck Out Tongue Winking Eye

Криво-ляво избутахме седмицата...

Не слизам от еднорога, Еве 😉🧿❤️🧿🧿🧿
И ще си стоя в отбор делулу 🧿❤️
Карам на интуиция 😉
Совите не са това, което са- важи както за сериала, така и за реала 🤗😝

# 578
Боже,направо Инч хай го забихте три метра под земята.То голямо "разследване",голямо нещо,че и снимков материал като доказателства.На Афра "баща" и следвал бившия.Кога излезе ДНК теста,че американеца и е баща?Но дори и да е така,защо трябва да го "следва" като зет?Не може ли да е заради професионални качества,все пак МЯ е актьор,нали?Майката на Афито ходила с тях на почивка.Ашколсун на майка и.Първо да попитам какво изобщо прави с тях на почивка?Свети ли им?Аз,например,никога не бих отишла на почивка с дъщеря си и мъжа и /гадже/,няма значение,освен ако имат деца и ме помолят да отида с тях да ги гледам.Колкото и да обичам зет си,не бих си го позволила.Не бих им отишла и на гости ако не съм поканена.Ама те се целували в морето.Ами ще се целуват,нали затова са гаджета.Дето спомена някой,че и други неща са правили.Ами,то има хора дето по 20 години са заедно и по една сюрия деца имат и пак се разделят,ние говорим за момиче което е било едва на 20 г.Точно това разкриване на личния живот пред широката аудитория преди е било за урок сега да се крие.Това означава съзряване и осъзнаване,че не "всичко,което хвърчи се яде."Общо взето се получи:"Кучетата си лаят,кервана си върви".Мерт си снима новия филм и му дреме на "дедовия" кой,къде и как го е видял.Афра си изкара курса по английски,върна си се момичето и си отиде където сигурно е планирала от рано и си пуска готини снимки.Възхищавам се на зрелостта им въпреки крехката им възраст и на това,че никакви интриги,хейтове,следванки,отследванки,разследвания,конспирации не ги отклониха от пътя,който сигурно предварително са си планирали.Чакам ги отпочинали,свежи,щастливи в новия сезон.Дано и сценария да си струва.А,забравих,на 19 ще има сватба ама се чудя младоженците дали знаят?

# 579
Мими, всички се чудим дали ще има сватба, но днес засекли Ерсин да си купува костюм, та...
Нямам снимка за доказателство обаче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
На Афито мъжът ѝ е извънземен! 🤍🧿🤍🧿🤍🪬

# 581
Жената на Рамо също. Невероятно, естествена красота

# 582
Къде са ви доказателствата и фактите, бе, момичета? Много несериозно, много!

# 583
Еве, довери се, няма да съжаляваш! ❤🔥

🤍🧿🤍🧿🤍🪬

# 584
Еве,тя и Берил била с него да си купува рокля,че ей го 19-ти,време не остана.То хубаво да се развяваш един месец в Щатите,ама сватбата...Свекървата нещо не я следвала в инста и туитър,та сигурно....затова ще са в тесен кръг и така набързо се стягат.Stuck Out Tongue Winking EyeТо затова тъща и свекърва не са били с тях на почивката....сигурно не се долюбват.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт