Отговори
# 585
Хелоууу от много време не съм влизала, та ей ме на и мен 😃🌷

Всеки е тук, за да сподели своето мнение каквото и да е то. Може да не се хареса на мнозинството, но си има начини да го изкажеш без да се всява смут.

Изгледах клипчето с Мерт и момичето иии тук въпроса ми е ... Наистина ли има толкова ограничени хора вглабили се в нещо и търсят и гледат за най-малката подробност, за да се изкарат прави ии най-важното.. какво ще спечелят от това !? (Не визирам хора от тази група, а хейтърите, които се хващат като удавник за сламка, за да докажат, че Афра и Мерт не са заедно.)

Едно докосване не значи автоматично свалка, стигааа това е нелепо !
Едно отследване също не значи раздяла, всичко може да е ! Само те си знаят и не са длъжни да се обясняват на никой. Млади, красиви, талантливи, ако са се разделили дано се разберат, ако не се разберат всеки ще си поеме по неговия път .

А това, че Лютфие е ходила на почивка с Афра и бившия и с нищо не подсказва, че не уважава Рамо, това са толкова лични неща, че и да искаме няма как да ги разберем !

# 586
Айде, честито! Съседите имат инстаграм! Ураааааа! 👍

# 587
Jessy3 Право в десятката.На мен вече ми е смешно с тая "истерия" която се е завихрила в соц.мрежи.Обаче да ви кажа,че гледанията на "Шахмаран" са се увеличили драстично.Коментарите,които четох са основно за Мерт и играта му.За мен беше напълно очаквано,но дано Серенай и Бурак да не са му много сърдити.Аз все още не съм се престрашила.Така и не разбрах след коя серия е втори сезон.

# 588
Мими, 9-та серия е първа за втория сезон Hands V

Белче, май в 21,30 ще го отварят инстаграма. Дето вика Ураз, то стана като: Този път последно, хамсията си тръгва в другия епизод Joy

🤍🧿🤍🧿🤍🪬

# 589
Всички са много компетентни и всичко знаят и разбират по соц мрежи , само Афра , Мерт и ОГМ нищо не вдяват Grinning За успокоение , всички използват специалисти за управление на соц мрежи , акаунти  , ПР и бизнес

Ааа забравих , Берил и Ерсин , Дерен , Емре ,  Таро ,   Буче и т,.н -  не Grinning

За това цяло лято без сериал ври , ама то е  от жегите Kissing Heart

# 590
  • София
Днес при нас беше това положението в Нетфликс

# 591
Днес при нас беше това положението в Нетфликс

Хайде бе, и "голата мацка" ли е задминал Мерт?Нали никой не живее с илюзията,че сценария или Серенай и Бурак са "виновни" за това?

# 592
Здравейте  Kissing Heart
И сега последно Мерт женкар ли е или не ,че аз направо и изпуснах края на тая интрига  Thinking  Simple Smile Човека си седи и най-кротичко си говори с тия чичаци ,а тия все едно са от  моралната полиция го разкостиха направо  Angry
Аааа бройте ме и мен в отбор делулу  Simple Smile
АфРам и СейФер forever и те това е положението  Simple Smile
Още не съм изгледала Щахмаран ,но разбрах май ,че Джихан умира и сега  се настройвам психически за този момент преди да започна гледането.

# 593
Здравейте  Kissing Heart
И сега последно Мерт женкар ли е или не ,че аз направо и изпуснах края на тая интрига  Thinking  Simple Smile Човека си седи и най-кротичко си говори с тия чичаци ,а тия все едно са от  моралната полиция го разкостиха направо 

JoyJoyJoy Heart Eyes

# 594
Ени, кой какъвто иска, за такъв да го смята, хич да не ти пука Stuck Out Tongue Winking Eye

Последно от мен по въпроса за заведението, дългокраките и русокоси мацки:

Това е от момичето, което било същата вечер в същото заведение, Ямур. Което разказа, че Мерт си е седял с двама мъже и си говорили, па попитал дългокраката за изход, където да не го снимат папараците. Онази, дето я пипнал по ръката Head Band Та момичето нали го разказа, преди да излезе клипчето от заведението, което потвърди казаното от нея.
В тези два поста казва:
Мерт не е син на баща ми, че ако съм усетила, че се държи като чапкън, да не дойда тук и да го кажа. Не го видях дори да заглежда някоя.
Да кажа и това. Около Мерт имаше много, различни жени, които се опитваха да го заговорят, но не го видях да повдига много глава. Направи си снимки с няколко от гостите, през другото време си говореше с хората при него.

Не знам, това смята ли се за доказателство, че вече се объркАх Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега търся нещо разкриващо и за мъжа с Афра в Австрия ахахахах Рибарник ли казахте?

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 22:10 от Еванджелин

# 595
  • София
Хахаха, чакай, аз имам много достоверен източник за Афра, гледай

Някакво име ли са написали, не мога да разбера. Ама с ново попълнение към приятелската компания била. Кога се прибра, кога се запозна с този, кога в Австрия отиде с него...
Тези и двете съм ги блокирала преди много време, че са кандидатки за съпруги на Мерт, снимката ми я пратиха да се посмея Joy

# 596
Мерт е станал чичо, но не разбрах какво е бебчето.

# 597
# 598
Мерт е станал чичо, но не разбрах какво е бебчето.

Мерт стана чичо три пъти тази година- първо се роди Бахар-дъщеричката на Мелик и Седа (те имат и момченце, което се казва Мерт), после се роди Мелик- първородния син на Зафер и Шебнем и последно се роди момченцето на Енес.
Днес снахата на Мерт-Шебнем беше пуснала публикация за раждането на бебето ❤️🧿🍀, но то е на няколко месеца вече.

# 599
  • Пловдив
Добро утро, момичета с най-харизматичната двойка в сериала и реала!
Започвам втори сезон на Шахмаран, въпреки,  че не е моят жанр, но ще го гледам заради Рамо.

Общи условия

Активация на акаунт