Отговори
# 600
Добро утро! ❤️ Усмихната неделя!

# 601
Добро утро, момичета Kissing Heart

# 602
Добро утро 🌞
Dichkata, извинявай повторила съм те..

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 13:13 от Албенаа

# 603
И от мен добро утро! 🫶

# 604
Добро утро и от мен красоти ❤❤❤

# 605
Най-голямата фенка на Рамо! 🧿🤍❤🔥

# 606
Здравейте  Heart
Хайде вече да започват снимките на Чапкъна ,че много ми липсва и сериала и СейФер и непрекъснатия поток информация ,но не такъв дето някои хора си го изсмукват от пръстите ами подплатен с истински факти и снимки.
Сватбата на Берил и Ерсин ако изобщо има такова нещо като нищо ще е в тесен семеен кръг ,че ако поканят екипа на сериала ще се изсипят жълтите медии и ще превърнат хубавото събитие в цирк в опитите си да снимат Афра и Мерт  и да разберат нещо за тях.
Нзй-любимите СейФер  Heart

https://x.com/s_mutl/status/1822545120320802979

https://x.com/seyrvn/status/1822546011736191377

И малко Джихан ,че съм на Шахмаранска вълна  Simple Smile
Тази русата мацка Абра май се казва как му я донесе тая тлъста ,мазна жаба на Джихан ама той хич не беше във възторг  Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

# 607
Така се гледа “ добър приятел”! Да се знае! 🤣🤣🤣

🤍🧿🪬

# 608
# 609
Колеги са BELL

Така се гледа “ добър приятел”! Да се знае! 🤣🤣🤣

🤍🧿🪬

# 610
Нов пост от Мерт със снимки зад кадър от Шахмаран ❤️🧿🍀

# 611
И още една снимка от колегите

П.с. Не мога да не споделя и това.😁🤍

# 612
Аз да ви пусна малко статистика за нашето Чапкънче.
Сериалът ни е лицензиран в повече от 120  държави  по света. Наскоро направи премиерата си в Бразилия на 5 август. По седмични класации се класира на 2-ро място.
  Много бързо Golden boy,, Yalı çapkını, Kingfisher,Златно момче,Рибарче и прочие, се срещна със зрителите на цифровата платформа за излъчване MAX, свързана с Warner Bros, Discovery и спечели сърцата на много зрители и както се казва СТАНА НАЙ-ГЛЕДАНАТА ПРОДУКЦИЯ
Според данните от доклада за поведението на зрителите за 2023 г. на "Комитета за изследване на телевизионната аудитория",сериалът е най-гледаната продукция в изследването, проведено в 4343 домакинства в 40 провинции.
Обратното броене за третия сезон на сериала Yalı Çapkını вече започна и е любопитно какви промени ще настъпят в сценария му.
Та с една дума ,чакаме сезон 3 -2024/2025г и как нашето сериалче ,ще изкачва нови върхове с Афра и Мерт и останалите от екипа. Оптимист съм за сценария, дано видим нещо хубаво и незабравимо. Онур не яхта трябва да им дава ,ми червен килим да им постеля като идват на сетовете.

# 613
Като стана дума, какво стана с тази яхта, бе Joy Едни були от екипа на филма са пуснали снимка, че влизали в последната седмица. Оттам направо на сета на Чапкъна, така я виждам работата аз ахахаха.

Малко статистика и от мен Hands Metal

Голям интерес към поредицата "Шахмаран" на Мерт Рамазан Демир!
Излезе втори сезон на сериала "Şahmaran" с участието на Мерт Рамазан Демир!

Епизодите от втория сезон на сериала  Şahmaran, с участието на известния актьор Мерт Рамазан Демир, който има милиони фенове в телевизионния сериал Yalı Çapkını, бяха пуснати и феновете на Мерт Рамазан Демир се стекоха към Netflix.
Според информацията, получена от OnurAkayMedya, се разбра, че сериалът е счупил рекорди по гледаемост още с излъчването си и милиони фенове на Мерт Рамазан Демир са станали членове на платформата.
Първият сезон на сериала Şahmaran, с участието на Серенай Саръкая, Бурак Дениз, Мустафа Угурлу и Мерт Рамазан Демир, беше излъчен през януари миналата година. Сезон 2 на сериала започна. Netflix обяви, че новият сезон ще пристигне на 8 август 2024 г. Сериалът срещна публиката с изненадващи имена, които се присъединиха към актьорския състав.
КОГА Е ШАХМАРАН СЕЗОН 3?
Все още няма ясна информация за 3-ти сезон на сериала. Продуцентите и телевизионният оператор не направиха официално изявление относно новия сезон на Шахмаран. През сезон 2 обаче се очаква мистериите от първи сезон да бъдат разрешени и да бъдат разкрити нови тайни. Опасностите, пред които е изправена главната героиня Шахсу и трудните решения, които взема, докато продължава да открива своите мистични сили, са в основата на историята.

Тъй че, дотук с ревовете и пените, че никой оот феновете на Чапкъна не оценявал труда на Мерт, все с Афра го свързвали. Охххх, заболя ме корема от смях Joy

# 614
Хахахахаха разсмя ме от сърце ,Еванджелин . Не знам какво общо имат хората около Мерт за успеха му,той си е на върха винаги,и се доказва все повече и повече успеха му. Афра и Мерт пък са неочаквано добра комбинация още от "Учителя",пък после и в Ялъто. Предлагам всички дружно да си "пием "хапчетата ,че тука всякви се изкарахме и ни изкараха. Черните овце на бг мама.

Общи условия

Активация на акаунт