Отговори
# 615
# 616
Аз че съм си делулу съм си Joy, обаче страшно много ми харесва как Рамо застава до утвърдени имена в бранша и ги отвява като вихрушка. Sunglasses

# 617
Делулу, честито никнеймче Grinning

# 618
# 619
Благодаря, благодаря, да се знае. Joy Мен много си ме кефи, ако някой го приема като обида си е личен избор. Heart

# 620
Каква обида, това е чест за нас ахахахах

🧿🧿🧿🧿🧿

# 621
  • София
Айййй, последните ви коментари цепят мрака, вярно ли не си пием хапчетата Joy
Зори, много яко профилно име Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето сега, има разни кукута в Х, плюят по Рамо, че пратил рози на Серенай, че не промотирал така Рибарчето и т.н.
Че те със Серенай толкова добре се разбират, гледала съм им и интервюто и клиповете от премиерата. Държат се с голямо уважение и дори някакъв вид обич един към друг. Не знам какъв им е проблемът. Момчето най-после е активно в Инстаграм, дано не реши пак да спре да качва.

# 622
Кампания делулу,ви предлагам аз на всички 😄,поне верно да е истина хахахахах. Не ,Мистери. Предписаха ни ги,май трябва да почваме

# 623
  • Яко в Матрицата...
Наистина феновете прекрачват всякакви граници. Или пък не са никакви фенове...
Никога не са доволни. Разбира се, че ще си промотира работата...

# 624
Розите за Серенай били виртуални 😂😂🤦‍♀️ Аз реших, че й е пратил букет. На всичкото отгоре пратил сърца на Саадет (Лилит)🤣🤣 Отиде момчето ни 😁 Пак ще стане война в ТТ.

# 625
Отиде момчето ни 😁 Пак ще стане война в ТТ.

Вече стана войната. 🤪 Дано оцелее неизяден с парцалите. 🥴

# 626
Отговорът за Бурак е най-готин 😁

# 627
Ми нека да праща, и рози, и сърца, и пламъци, и да им стъпва на _________ на токсичните индивиди. 😏💅😎

# 628
Ще пее ли народна песен в затвора Мердози Heart Eyes

Така , движейки се по линията на сериала след от последването Grinning
За семейството и т,н на Афра никой не се сеща
За проваления 2 сезон никой не говори !!
Мерт затвори Джихан , отвори Баран , връща се при Ферит
Афра имаше доста интензивен летен сезон Наситена програма в Америка ,  ритрийт в Австрия Heart Eyes
Сезон 3 се очаква
Сериялът е продаден в 120 държави .3 сезон трябва да се заснеме . Какво да продадат ?Grinning
Рейтингът му трябва да е над 4 % за да върви по Стар ТВ
Официалните акаунти на сериала в Стар и Ялъто  промотират сезон 1 (ясен е провала на 2 Grinning )
Цял сезон 1 зад кадрова снимка нямаше , сега започнаха и тях да пускат Grinning

Емре и Гюзде ходиха на изложба Берил и Ерсин ще се / или са женени (Кайсун къде е АбСун къде е Grinning)

Дерен се готви за новия сезон и нищо не знае по света и у нас
 Всичко е под контрол Kissing Heart

# 629
  • София
Аз друго де чудя. Чух, че трети сезон е вече продаден в над 40 държави (много сериали не успяват и това да постигнат). Излезе ми реклама на Стори (във фейсбук), но не знам истинска ли е, че са купили трети сезон.
Тези държави какво точно купуват? Вероятно има заложен минимум. В сайта на дистрибутора пише 120 епизода по 45 минути за трети сезон.

Общи условия

Активация на акаунт