Отговори
# 630
Предполагам, че залагат на пълен трети сезон. Изобщо не е задължително рейтинга да е над 4, за да върви сериала по Стар. Била съм свидетел на сериали, които си кютат до май-юни с рейтинг 2. Всичко зависи от продажбите в чужбина и вече договорки с канала. Все пак, Шнура трябва да обещае нещо Grinning
Пък и да не го отписваме толкова бързо сериала. Не се знае как ще тръгне, как ще продължи. Може пък предложеното да допадне на зрителите. Виждали сме всичко в този живот Stuck Out Tongue Winking Eye

Сладури беее Joy

Heart Eyes

# 631
Аз ще го гледам в Нетфликс. Даже след 12 тази вечер може да проверя има ли нещо. Не знам в колко часа ги пускат.
По обяд някъде пускат премиерите,така мисля ,защото съм гледла няколко премиери и бяха в диапазона 10-12ч. ,но ще видим утре. Да не те излъжа сега ....
Иначе и аз Нетфликс,İv32
аз също

# 632
# 633
Добро утро , момичета! 🫶 Пожелавам си да имаме хубава седмица с очаквани новини! 🙏
Часовете по труд и творчество започнаха! 😜

# 634
Добро утро.Мерт е на линия от 20 часа и в момента продължава да е,Афи не е влизала изобщо...
аз започвам да губя надежда Confused

# 635
  • Яко в Матрицата...
Добро утро и хубава седмица! ☕🍀

🧿🧿🧿🧿🧿😍

# 636
Добро утро, дами. Успешна и усмихнатата седмица да имате 🍀

# 637
Гюно мюно и от мен Kissing Heart Хубав ден и страхотна нова седмица пожелавам Sunglasses

💙💙

Heart

https://x.com/i/status/1822648655825850391

# 638
Добро утро! ❤️ Щастлива седмица, момичета! Дано започнат вече новините за сериала и СейФер, че да починат малко нашите АфРам 🧿🧿🧿🧿❤️❤️❤️❤️

# 639
  • Пловдив
Добро утро,  сладурки Blush
Хубава, успешена и спорна седмица Ви желая:heart_eyes:
И дано вече имаме някакви новини за сериала и реала, че търпението ми е на свършване.

# 640
  • София
Афра има доста лайкове в Инстаграм, със сигурност влиза.
И едно бебе беше харесала и вчера хумористична снимка на фотограф, имаше и друго, но не ги помня. Постове на приятелки също. Въртят снимки в Х редовно на лайковете й.

# 641
Аз говоря за вечерта,през деня влизаше,да.Телефона ми показва с влизането ми в инстаграм,кой от последваните ми е на линия в момента.Не ги следя.Афра не е влизала през нощта,просто работата ми е такава и бях цяла нощ будна и често в Инстаграм.И аз се надявам всичко да е наред,но не знам...

# 642
Инстаграм не е критерий за нищо според мен. Хората може по телефона, вайбър или месинджър да комуникират.

# 643
  • София
Останах с впечатление, че тя не е влизала изобщо два дни.
И сега, онзи ден бяха цяла нощ, всичко е ок, после пак са се скарали Joy
Шегувам се Simple Smile

След две седмици трябва да започнат снимките на сериала, да свършва тази драма вече.

# 644
Снощи гледах серията в която Сейран и Кязъм отидоха да прибират Суна от къщата на Корхан, след като Кая удари Суна. Кязъм нали най-тържествено уведоми Ферит, че Сейран и Акън са се сгодили и той откачи. 🤣🤣🤣 Много беше забавно Халис ага като се пробва да попречи на Ферит да внесе Сейран в къщата, ама Ферит така беше полудял, че го "настърга на ситното ренде" и чак Халис млъкна. 😂😂😂 После обаче му каза, че Сейран била вече в обятията на друг и Ферит му вика "Дядооооооо, внимавай как говориш за жена ми". 😜😄

Общи условия

Активация на акаунт