Отговори
# 405
  • София
Не е книгата, която Мерт чете на тази снимка. Пак е свързана с психология, но не е същата.
И сега, Афра в Истанбул ли е Stuck Out Tongue Winking Eye
Рамо вчера в затвора снимал, не знам някой писа ли тук. Днес има ли сет пак? Много са потайни, но се очаква снимките да свършат скоро.

# 406
Момичета някой вижда ли нещо общо в тези снимки, защото аз лично не? Явно съм за очила. Тайничко обаче се надявам всички тези конспирации да са истина 🫣😋

# 407
# 408
Мислех , че Мерт сега се е разхубавил като порасна за 2 год . Ми то момчето си е било и в началото ОК Joy
Тези кадри , не си ги спомням Grinning

# 409
# 410
Утре Шахмаран ден🤩

# 411
В тази връзка вие от къде ще го гледате?

# 412
  • София
Аз ще го гледам в Нетфликс. Даже след 12 тази вечер може да проверя има ли нещо. Не знам в колко часа ги пускат.

# 413
Аз ще го гледам в Нетфликс. Даже след 12 тази вечер може да проверя има ли нещо. Не знам в колко часа ги пускат.
По обяд някъде пускат премиерите,така мисля ,защото съм гледла няколко премиери и бяха в диапазона 10-12ч. ,но ще видим утре. Да не те излъжа сега ....
Иначе и аз Нетфликс,İv32

# 414
Прекрасна двойка

# 415
Добро утро, момичета Kissing Heart

Чакаме Джихан в 10 часа май Heart Eyes

И прекрасната Афрош Heart

# 416
Добро утро и от мен! 🫶

# 417
Добро утро,дами

# 418
Дайде  време за  Шахмаран, ще има новини и  за сериала.

Успешен ден!

# 419
  • София
Пуснаха Шахмаран. Слуховете за двете кекс сцени на Мерт се оказаха силно преувеличени Joy Две целувки има Joy
Екранното време на Рамо е увеличено, това е най-важното.
Започвам да го гледам днес и ще споделя впечатления Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 10:48 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт