Отговори
# 420
Здравейте Шахраман с руски субтитри засега 2 серии

https://turkrutv.net/shahmaran/

# 421
От Рамо! 🧿

# 422
  • София
Изгледах първа серия, Рамо много ми харесва и не само той.

За жалост пак хаУс в Х, точно днес, нямам думи. Споделям, преди някой друг да е писал. Има клип с Мерт от рожден ден, качен е вчера около 6 вечерта. Разменя два думи с жена и тръгва на някъде. Значи толкова съчинения по картинка прочетох, че ме заболя главата. Не искат да оставят момчето на мира и това е. Днес е неговият ден, но не, пак клюки и пак глупости Scream

# 423
Изгледах първа серия, Рамо много ми харесва и не само той.

За жалост пак хаУс в Х, точно днес, нямам думи. Споделям, преди някой друг да е писал. Има клип с Мерт от рожден ден, качен е вчера около 6 вечерта. Разменя два думи с жена и тръгва на някъде. Значи толкова съчинения по картинка прочетох, че ме заболя главата. Не искат да оставят момчето на мира и това е. Днес е неговият ден, но не, пак клюки и пак глупости Scream

Пак хейтърите създадоха хаос от нищото заради едно видео, на което не е бил даже Мерт. Писали са на момичето, което качи видеото дали е бил Мерт и тя отговори че това е било парти за модели и това бил някакъв модел.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 17:59 от anabeell

# 424
  • София
Всяко чудо за няколко часа, язък за тези, дето цял ден съчиняват теории Мерт с кой си е тръгнал. Жената, която е качила клипа е писала, че не е той. До къде са стигнали откачалките, да я питат кой, какво, защо.

Край на глупостите, една сцена от Шахмаран, на мен лично много ми хареса

https://x.com/sparklynadobea/status/1821485208597643445

# 425
# 426
Всяко чудо за няколко часа, язък за тези, дето цял ден съчиняват теории Мерт с кой си е тръгнал. Жената, която е качила клипа е писала, че не е той. До къде са стигнали откачалките, да я питат кой, какво, защо.

Край на глупостите, една сцена от Шахмаран, на мен лично много ми хареса

https://x.com/sparklynadobea/status/1821485208597643445
За съжаление тази го закопа. След това качи стори, с което уж да докаже, че този не прилича на Мерт. Но се видя, че е точно Мерт, даже я хваща за ръката. Като осъзна какво е направила и изтри сторито.
 Афра е щастлива, Мерт също. Всеки си търси спасението по някакъв начин.

Виждам коренна разлика в поведението на Афра при предишната и при тази раздяла.
Синьото око вече си е за нея, а може и за някой друг, който я придружава.
Почти не останаха Афрамисти в туитър.

Тази ми прилича на "ключарката". Едва ли е Мела. Последно уж беше с един друг актьор.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 19:07 от Tinо

# 427
Прекрасна Афра

# 428
Сладка Афрош,грижи се за душевното си здраве 🍀

# 429
  • София
Тино, сори, но аз видях сторито преди да го изтрият. Нищо общо с Мерт нямаше този.

# 430
  • Яко в Матрицата...
Афито е много сладка на тези снимки 😍🧿🧿🧿

Мердо - много хубави сцени видях в Х. Не знам кога ще го гледам този Шахмаран, ама е добре да видим момчето в друга роля 😍 🧿🧿🧿

# 431
Афра е много красива. 🤍
Стори от Рамо

# 432
Изгледах някой клипчета и вече ми липсва играта на Рамо.
Каква е тази харизма 😍😍😍

# 433
Тино, сори, но аз видях сторито преди да го изтрият. Нищо общо с Мерт нямаше този.
И аз го видях. И в туитър се разпространява. Нищо, че го изтри тая. Ако не е той, нямаше да го трие.
Мога и линк да кача-https://x.com/maleuri002/status/1821571471359307942

Не ми харесва, че пак започнаха да сравняват Мерт с колегата от конкурентния сериал, който го снимат всяка седмица с различна "просто приятелка".
С глупавото си поведение и липсата на адекватен мениджър, който да защитава интересите му, сега се говори за похожденията му, а не за актьорската му игра.

И едва ли точно с такива клипчета ще се съберат отново, ако въобще са останали такива желания и шансове.

# 434
  • Яко в Матрицата...
Все си викам ще спре да се дъвче личния им живот, ама тц - продължава с пълна газ.

Тино, ти нали застъпваш идеята, че са се разделили, всеки е поел по своя път и е щастлив. Какъв е проблемът да размени две приказки с някоя мацка, че и да я покани някъде? Да не е монах, като е актьор?

Интересно защо ли точно днес се раздуха таз история… Не е ли, за да не се говори за добрата работа, която е свършил в този сериал.

После… Не беше проблем Мерт сам да отиде на детокс, но сега Афра е с някой, задължително мъж трябва да е…

Общи условия

Активация на акаунт