Отговори
# 435
Изгледах три епизода от Шахмаран.Има повече динамика в действието от първи сезон според мен.Отива му на Рамо да е ог тъмната страна. Жалко,че точно днес вместо да се обсъжда сериала,сюжета,играта пак сме драма, опера и балет.Не видяхме ден почивка това лято.Не виждам проблем. Като са се разделили могат да си се развяват където и с когото искат.Рамо си работи,предполагам разпуска като има време. Афи гледа да е далеч от всичко и всички. Много добре прави,че се грижи за емоционалното си равновесие .Само феновете са яко в джаза.

# 436
Афра къде е мисля че е нещо пак подобно като на детокс терапия 🫣🫢

# 437
Все си викам ще спре да се дъвче личния им живот, ама тц - продължава с пълна газ.

Тино, ти нали застъпваш идеята, че са се разделили, всеки е поел по своя път и е щастлив. Какъв е проблемът да размени две приказки с някоя мацка, че и да я покани някъде? Да не е монах, като е актьор?

Интересно защо ли точно днес се раздуха таз история… Не е ли, за да не се говори за добрата работа, която е свършил в този сериал.

После… Не беше проблем Мерт сам да отиде на детокс, но сега Афра е с някой, задължително мъж трябва да е…
Ще се дъвче, като само с това се изявяват. Не личи да им пука много за сериала, за кариерите им. Да промотират малко. Като ужилени се държат.
Ей, я Берил, ще се омъжва, но си промотира лятото Кайсун. После защо вече били по-популярна двойка в разни класации.

Проблем няма, но турците не обичат скандалните актьори. Търсят примери.
Много примери има за актьори с по 1 успешен сериал и после всеки следващ пада заради 2-3 рейтинг.

Историята се раздуха, защото Мерт не кротува точно преди премиерата. Кой му е виновен, че ако Афра не е около него и се връща с 6-7 години назад. Много ми хареса последното му интервю, в което говореше,  че е в най-спокойния си период. Е, нищо не е останало от това.

Афра е в Австрия.
За мен поста ѝ е и отговор на клипчетата с Мерт. Той вече се забавлява, а пък тя се пусна "на пазара" и показва колко не ѝ пука за драмите в Истанбул. Червените точки са за него

# 438
Все си викам ще спре да се дъвче личния им живот, ама тц - продължава с пълна газ.

Тино, ти нали застъпваш идеята, че са се разделили, всеки е поел по своя път и е щастлив. Какъв е проблемът да размени две приказки с някоя мацка, че и да я покани някъде? Да не е монах, като е актьор?

Интересно защо ли точно днес се раздуха таз история… Не е ли, за да не се говори за добрата работа, която е свършил в този сериал.

После… Не беше проблем Мерт сам да отиде на детокс, но сега Афра е с някой, задължително мъж трябва да е…
Ще се дъвче, като само с това се изявяват. Не личи да им пука много за сериала, за кариерите им. Да промотират малко. Като ужилени се държат.
Ей, я Берил, ще се омъжва, но си промотира лятото Кайсун. После защо вече били по-популярна двойка в разни класации.

Много примери има за актьори с по 1 успешен сериал и после всеки следващ пада заради 2-3 рейтинг.

Историята се раздуха, защото Мерт не кротува точно преди премиерата. Кой му е виновен, че ако Афра не е около него и се връща с 6-7 години назад. Много ми хареса последното му интервю, в което говореше,  че е в най-спокойния си период. Е, нищо не е останало от това.

Афра е в Австрия.
За мен поста ѝ е и отговор на клипчетата с Мерт. Той вече се забавлява, а пък тя се пусна "на пазара" и показва колко не ѝ пука за драмите в Истанбул. Червените точки са за него

Афра не е Берил

# 439

Историята се раздуха, защото Мерт не кротува точно преди премиерата. Кой му е виновен, че ако Афра не е около него и се връща с 6-7 години назад. Много ми хареса последното му интервю, в което говореше,  че е в най-спокойния си период. Е, нищо не е останало от това.

Афра е в Австрия.

Афра не е Берил
Афра не е Берил само в този сериал. В следващия ѝ проект ще има много селфита и промотиране.Както е било преди.

Тя поне знае къде да купонясва, за да не изтичат клипчета. Жалко, че Мерт не може да ходи там, за да не се засекат.

Онази вечер, когато я засякоха журналистите, точно там отиваха с приятелките ѝ. Любимото място на богаташки синчета, футболисти и актьори.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 20:22 от Tinо

# 440
  • Яко в Матрицата...
Хич не им пука, разбира се… То не остана за какво. Трети сезон за мен е излишен, ама щом на Шнура му трябва, ще играят 😂

Афра се била пуснала на пазара 🤣🤣 Мердо не бил спокоен вече … И как стигна до тези изводи?

# 441
  • София
Защо има хора, които непрекъснато се опитват да докажат, че са разделени. Добреее, разделени са, спрете се. Какъв е този зор. Днес сутринта бях сигурна, че Тино ще се появи до пише.

Последно, че ми писна от глупости. Жената написа, че не е Мерт. Сторито, което качи беше с много по-хубаво качество, явно в момента съм го хванала, видях, че не е Мерт, приключих въпроса.
Опитах се да сменя темата с Шахмаран, брей, не, кой къде ходи и с кой. Много разбират от развитие на успешна актьорска кариера някои хора, да ходят с това да се занимават, какво ни обясняват на нас, невежите.

# 442
Значи,изгледах въпросния клип заради странните за мен заключения на Tino.Какво виждам аз:купон на млади хора, момчето прилича на Мерт визуално и като движения.Разман е кадъра и не мога да твърдя нито едното нито другото .Та, говорят си момче и момиче за кратко,това с докосването на ръката няма да го коментирам,че ми е смешно.От заключенията на Tino едва ли не очаквах,че са го хванали на калъп.Ама всеки със собствените си бръмбари в главата

Аз се връщам при змийчето със зъбките,за да се насладя на лош Рамо.

# 443
Изгледах всички епизоди. Живея в Англия и нямах нужда от превод 😆Наистина има малко повече динамика, но не беше уау. Играта на Мерт беше както винаги много добра, различна, нарочно повторих няколко кадъра на силно изразени емоции, ами много по-различни са от тези в Рибарче. Поздравявам го отново. Такъв хамелеон е. Страхотен актьор.
Относно връзката им, да тя е приключила, това е ясно. На мен на клипа ми изглежда да е той, но това наистина няма никакво значение. И да е той просто се забавлява и в това няма нищо лошо. Всички се увлякохме по връзката (Сейран редактирам 😂) Афра - Мерт, но това е техния живот и няма какво повече да коментираме. Иначе Х-а ври и кипи, тези хора там са болни. Тино, миличка не се занимавай с глупости. Намери си някаква друга група, която е на твоята вълна, Мерт групичката ми се струва ще ти е по- забавно.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 21:02 от Red Rose 85

# 444
И така де ,предлагам и аз да спрем да гадаем заедно ли са или не,нали са щастливи. Това им пожелавам здрави и щастливи.
Кажете сега Шахмаран хареса ли ви мацки,на мен много.. и за разцвет Рамо пак с фенка

# 445
Еххх ,  не ми се занимаваше с this problem Grinning
Но , да задам един въпрос ,  който ми се върти grinning:
Как смятате , че нашият любим Шнур ще дава минимум по 66 К евро на месец на Афра и Мерт по последни данни от миналата година от  хонорара им  на месец и няма да сме свидетели на тази ситуация . Силно влюбени на Карнавалното парти , почивка в Испания и от последване в Инстаграм  Всеки по почивки сам и т.н.

Шахмаран  не е моя сериал Но както и в сезон 1 , така и сега изгледах всички сцени на Мерт Спор няма тук Много добре му се получава  Даже четох коментар : Как може Джихан да е по- красив от Ферит и Мерт Heart Eyes

Дано филмът на Мерт излезе до НГ  Там ще ми е драмата Heart

# 446
Шахмаран нямам намерение да го гледам. Дори заради Мерт не мога да преглътна Серенай.
Това върху какво се акцентира - филма или забавленията , си го прави сам Рамо. Така че няма за какво да му съчувствам. Трябва да е по-хитър.
Това кой е "на  пазара", " на тезгяха" , "под тезгяха" , ами нормално е . Няма да слагат расото и двамата.
Само не разбрах, защо Рамо не може да ходи тъм където е Афра. И двамата са актьори , движат се в една среда,  какво му пречи ?!  Ако наистина са разделени , ще се налага да се гледат, да се срещат , да работят заедно , да виждат новите си половинки и т.н.  Само не искам да изпадат до нивото на МЯ. Грозно е !

# 447
Аман аман какви деви имало тук 😃 Ах как я бил пипнал по трицепса, вах вах, морална полиция.😃😃
Нон стоп клюкарски истории. Ще ходи, да ходи. Това, че вие нямате социален живот не означава, че и другите не трябва да имат, ако всяко момиче с което говориш ти става гадже, или всяко момче, значи ви трябва помощ.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 21:22 от bellie_ellie

# 448
Аман аман какви деви имало тук 😃 Ах как я бил пипнал по трицепса, вах вах, морална полиция.😃😃
Нон стоп клюкарски истории. Ще ходи, да ходи. Това, че вие нямате социален живот не означава, че и другите не трябва да имат, ако всяко момиче става гадже или всяко момче с което гпвприш, значи ви трябва помощ .

Така реагират все едно я е награбил и е започнал да я мляска, в днешно време трябва да си с ограничено мислене и да мислиш че двама човека от противоположния пол не могат да бъдат приятели

# 449
И така де ,предлагам и аз да спрем да гадаем заедно ли са или не,нали са щастливи. Това им пожелавам здрави и щастливи.
Кажете сега Шахмаран хареса ли ви мацки,на мен много.. и за разцвет Рамо пак с фенка

Това е точно от вечерта на партито. Сигурно е някой двойник.🤣🤣
Red Rose 85, ще пиша където пожелая. Това, че не съм делулу и не си фантазирам, а съм реалист, не ме прави хейтър. Градивната критика не е лоша, но бягането от реалността...
Айде, ще видим дали това просто "пипане" за ръката и като цяло видеото ще помогнат на Афрам да ги видим като преди. Щом пък нямало нищо лошо във видеото, ще чакам Афра да му се метна на врата като се прибере.
Но с истински доказателства, ако може, не с фантазии, че била в градината му.

Общи условия

Активация на акаунт