Отговори
# 450
Еххх ,  не ми се занимаваше с this problem Grinning
Но , да задам един въпрос ,  който ми се върти grinning:
Как смятате , че нашият любим Шнур ще дава минимум по 66 К евро на месец на Афра и Мерт по последни данни от миналата година от  хонорара им  на месец и няма да сме свидетели на тази ситуация . Силно влюбени на Карнавалното парти , почивка в Испания и от последване в Инстаграм  Всеки по почивки сам и т.н.

Шахмаран  не е моя сериал Но както и в сезон 1 , така и сега изгледах всички сцени на Мерт Спор няма тук Много добре му се получава  Даже четох коментар : Как може Джихан да е по- красив от Ферит и Мерт Heart Eyes

Дано филмът на Мерт излезе до НГ  Там ще ми е драмата Heart

И  за мен цялата ситуация с раздялата няма никаква логика. Не ми се връзва с всичко останало, но какво да се прави. Аз с тази връзка получих раздвоение на личноста 😂😆🤣 Не изключвам и всичко да е някакъв тъп измислен пиар.

# 451
И така де ,предлагам и аз да спрем да гадаем заедно ли са или не,нали са щастливи. Това им пожелавам здрави и щастливи.
Кажете сега Шахмаран хареса ли ви мацки,на мен много.. и за разцвет Рамо пак с фенка

Това е точно от вечерта на партито. Сигурно е някой двойник.🤣🤣
Red Rose 85, ще пиша където пожелая. Това, че не съм делулу и не си фантазирам, а съм реалист, не ме прави хейтър. Градивната критика не е лоша, но бягането от реалността...
Айде, ще видим дали това просто "пипане" за ръката и като цяло видеото ще помогнат на Афрам да ги видим като преди. Щом пък нямало нищо лошо във видеото, ще чакам Афра да му се метна на врата като се прибере.
Но с истински доказателства, ако може, не с фантазии, че била в градината му.

Това не е градивна критика, а ограничено мислене, щом мъж и жена не могат да бъдат приятели, реагирате така все едно я е награбил и е започнал да се целува с нея.

# 452
И така де ,предлагам и аз да спрем да гадаем заедно ли са или не,нали са щастливи. Това им пожелавам здрави и щастливи.
Кажете сега Шахмаран хареса ли ви мацки,на мен много.. и за разцвет Рамо пак с фенка

Red Rose 85, ще пиша където пожелая. Това, че не съм делулу и не си фантазирам, а съм реалист, не ме прави хейтър. Градивната критика не е лоша, но бягането от реалността...
Айде, ще видим дали това просто "пипане" за ръката и като цяло видеото ще помогнат на Афрам да ги видим като преди. Щом пък нямало нищо лошо във видеото, ще чакам Афра да му се метна на врата като се прибере.
Тино в Х-а има много тиновци, там ще ти е по-добре 😂😆🤣 Дерзай, човече, не се предавай!

# 453
Да не пренебрегваме и факта , че с новия филм на Мерт,  целите не са само гледаемост на Нетфликс  Тук ще се гонят други ЕС и глобални цели Дано Heart 

И като са разделени какво ? Тъкмо спокойствието ще настане .Всички са щастливи и доволни

Но , както и да е Целта е постигната this moment Kissing Heart

# 454

Това не е градивна критика, а ограничено мислене, щом мъж и жена не могат да бъдат приятели, реагирате така все едно я е награбил и е започнал да се целува с нея.
Както казах, нека изляза в грешка и лесно ще се извиня за "грешното" си мислене.
Но нека е с истински доказателства, а не с това, че била в двора му.
Вие вярвате, че са заедно, аз не.
Една друга двойка ми напомня на тях, но там ситуацията беше по-лека. В крайна сметка се събраха след 1,5 година раздяла.

# 455
Тези сериал и реал...тцтцтц, не е добре работата...

# 456
# 457
  • Яко в Матрицата...
Бошвер… всеки да си вярва, в каквото иска…

Много добри кадри излизат в Х от Шахмаран с Мердо, че вече и едити правят 😍🧿🧿🧿 Дано да има гледаемост. И аз не съм фен на актьорската игра на Серенай, но имаме, каквото имаме…

# 458
Ново стори от Афито! 🤍

# 459
  • Варна
Ех, че я няма seungri да се изкаже по темата с ръцете и кой къде ходи Grinning

Да са живи и здрави младите, заедно или не, наесен с песен ще ги гледаме.

# 460
Афра и Мерт разделени ли са?
Това ли установиха след едно отследване от инстаграм 😁

# 461
На мен пък ми харесва да гледам Мерт и Серенай заедно, даже ако има къде да играят пак заедно няма да откажа. Започнах го вторият сезон на Шахмаран да го гледам, но трябваше да паузирам заради гости, но с много голямо удоволствие ще го изгледам. Гледах качени кратки клипчета от сезона в туитър днес и Мерт пак е 10/10😂😁 - и като визия, и по игра и по аура и по атрактивност.. 🫦❤️‍🔥

# 462
Охх, голяма забава, ще ми се и новия сезон да е толкова забавен и интересен, като вълненията от реала за феновете.
Тино. Айтач и Джемре ли имаш предвид, че ми става интересно? Паралела между тези двойки е напълно излишен, ситуациите са различни.
Млади хора, вземат си, разделят се. Не знам, защо се дъвче само това, заедно ли са, не са ли, Мерт Я, изневери, предположения, кой къде е, с кой е, какво прави, какво мисли... Все едно спим при тях и знаем от първо лице,  кой какво прави и с кого.
Да се спасяват,кой както си избере да е щастлив.   Това е личния им живот.
Ето например Мерт с изявата си  в Шахмаран, радост  за очите.. Сериала е страхотен,  все още съм не първи епизод от втори сезон. Има динамика. Серенай, Бурак и други актьори в ново амплоа, кефя им се.

# 463
Да ви оправя малко настроението с красивата Буче! 🤣🤣🤣

# 464
Кой и какви доказателства трябва да ни дава, Тино? 😄 Хората имат право да си живеят живота както си пожелаят, без да се женят за който им кажат феновете. Ако са разделени значи има проблем, който трябва да решат, ако желаят. Животът е твърде кратък, за да живеят според желанието на феновете. Едно време бяха пощурели да събират Керем Бюрсин и Ханде Доандемир, а той се хвана със "злодейката" от сериала. Още се чудя как оцеля Керем след като излезе наяве връзката му с Ямур, ама оцЕлЕ човекът. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт