Отговори
# 465
  • София
Да ви оправя малко настроението с красивата Буче! 🤣🤣🤣

Хахахаха, добреее Joy

Аз се записвам в отбор делулу, повече ми харесва Joy

Иначе още вчера питах сигурни ли сме къде е Афра. Аууу, на място, препоръчано от Сезер Astonished

Ама и за нея писали в Х, че е с мъж, ужас Joy

Да добавя, почвам и аз клюкарска хроника, Мерт във вторник е бил с други мъже навън, видяли го, стояли и си приказвали, сега това бисексуален ли го прави
https://x.com/yagmurrhanim/status/1821620118973284522?t=WHNW_Wig … jHG3UjsWqDyw&s=19

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 22:48 от MysteryG

# 466
Поне бързо пишем темата, Мистери новата да почва скоро хахахах 😄. Афра как лесбийка не я направиха,иначе всичко и тя мина . Пък Рамо и гей си го изкараха преди време хахаха...още ще я чоплим ли темата кой с кого. Не забравяйте,че скоро на сватба ще ходим,букети ще хващаме

# 467
  • Яко в Матрицата...
Нее, Мистери, отдавна се върти теорията, че е гей. Афра му е параван като гадже… Да върви там ПР-ът на дизито. Че ако е гей, как ще е убедителен Чапкънин 🙄 Нали миналата година на онези награди питаха и Афра за това. Няма дим без огън Wink

# 468
  • София
Оф, ама аз се обърках. Сега разбирам, че тези видеа били от вторник, леле, ужасен репортер ще излезе от мен Joy
Значи, той пипа онази по ръката, ама после само с мъже стоял и си тръгнал сам.
Албена, целта е да правим безсмислени разговори, много се задържахме на 52 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 469
Аз съм съгласна да бъда параван 😜 с най-удоволствие даже. 😇

Тази Ямур също преди малко ми попадна в Туитър, както писахте по-горе казва, че докато бил там през цялото време бил с двама, и седяли сами, не танцували, говорели си. После по едно време дошла пресата и търсели откъде да излязат без да бъдат снимани, та търсейки, питал това въпросното момиче от клипа, дали може да се мине оттам.
Жената от клипа била хоста на събитието, заедно с мъжа си.

Edit: Ето хронологията събрана в едно 😂

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 23:25 от bellie_ellie

# 470
  • София
bellie_ellie, уби мечтите на хората, внимавай да не станеш и ти делулу Stuck Out Tongue Winking Eye

# 471
  • Яко в Матрицата...
Мистери, ние отдавна сме в този отбор 🤣🧿🧿🧿

# 472
Не знам какво е и кои са делулу, но аз съм си Тeam Mert от самото начало 😂 после почнах да си ship-вам тайно Афра и Мерт в еп.4, а пък дали АфРам искат да са заедно или не, сами да си решават. 😂

Та да, реших накратко да събера написаното от въпросната Ямур в един пост. Също казва, че наживо бил страхотен, по хубав от на екрана.
За мен никога не е проблем кой къде да ходи, тези които имат проблеми те да се ядосват и да търсят обяснение за себе си. 😂😂

# 473
  • Яко в Матрицата...
Да са живи и здрави, ако е писано, ще са заедно 🧿

# 474
  • София
Аз освен делулу съм и недоскив явно Joy Ама Мерт с тази прическа Scream
За мен никога не е имало проблем кой къде ходи. Проблемни са ми някои коментари (не тук), ще трябва и аз един детокс от Х да си направя. Че чета всичко наред, и най-вече измислените акаунти на по няколко дни, а там е голям хейт.

# 475
Нищо не знаете виЙ, Афра е хамиле.😜

https://www.instagram.com/p/C-asRuNK8GQ/?igsh=MTRhNGZvMDU0MzNlbA==

# 476
Пиша се и аз в отбор делулу 🤣🤣🤣
Голямо разследване,  голямо нещо...Много разбират някои от връзки, заведения, вип места в Истанбул и т.н .😁😁🤔🤔
Аз пък казвам, че са заедно и не са се разделяли Афра и Мерт 🧿🧿🧿❤️❤️❤️❤️
Доказателствата ще ги запазя за себе си 🤣🤣
Страхотен Мерт в Шахмаран ❤️❤️

# 477
Афито гледа волейбола и хич не знае какви страсти се вихрят в нашата тема Grinning

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/3430328287672479475/

# 478
Афито гледа волейбола и хич не знае какви страсти се вихрят в нашата тема Grinning

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/3430328287672479475/
Сакън,лошо ще й стане хахаха. Да вземе да ни докладва на администрацията хаха 😄

# 479
bellie_ellie, уби мечтите на хората, внимавай да не станеш и ти делулу Stuck Out Tongue Winking Eye

Мистери , чудя се кой/какъв  е този отбор Grinning  Но все тая  , там съм Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт