Вроден Страбизъм при бебе

• 1 240
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте родих нормално без никакви усложнения бебе 3.400кг в 40 г седмица. След като стана на 3 месеца забелязах че криви очите доста ходих ме на очен каза да изчакаме да стане на 6м но сега е на 11м,все още криви и се указа че бебето има страбизъм. Посетих ме Др. Галя Димитрова от Александровска болница много ми я препоръчаха и ни назначи на 1 г и 1 мес операция  бих искала мнение за операцията някой ако е минал по този път как е минала сполучлива ли е след операция как е благодаря предварително!! За първи път се зблъскеам с такова очно заболяване.

# 1
Здравейте.
Според дадената информация вече следва да са минали няколко месеца след операцията. Бихте ли споделили какво представлява тя и какъв ефект има? Предстои ни същата интервенция при доц. Димитрова, но при по- голямо дете.

# 2
Здравейте!
Темата е малко стара, но все пак да споделя личния си опит.
След висока температура и при мен се е получило увреждане на очния нерв и в следствие на това - сериозен страбизъм. Бях на 2-3 годинки тогава.
Направиха ми операция още тогава (д-р Тошо Митов, Света Петка, във Варна. Тогава беше най-добрият).
Не съм имала проблеми от тогава. Сега съм на 35г.
Колкото и да е странно, си спомням излизането от упойката и че бях с марли на очите. Това беше най-стресиращата част. На дете трудно можеш да обясниш защо си му закрил очите и не вижда.

Общи условия

Активация на акаунт