Връщане на стока

• 1 129
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, преди няколко дни закупих три плажни рокли от New Yorker, като изрично попитах дали могат да се връщат, защото знам, че бански не може. Отговориха ми, че само бански и бельо не може да се връща, а плажните рокли могат. Отивам днес да върна две от тях, тъй като не се харесах и ми казват, че не мога да ги върна, защото били към артикулите, които не се връщали.
Какво мога да направя в случая, още повече, че изрично попитах, преди да ги закупя, иначе щях да ги пробвам на място или изобщо да не ги взимам.
Много се ядосах, утре ще отида да разговарям с управителката, а и не намирам и политиката им за връщане.

# 1
В магазин, където има пробни, ми се струва абсурдно да предпочетеш да си купиш три рокли без да ги пробваш, вместо да пробваш как ти стоят още там и да си спестиш разкарването. Не съм запозната с политиката им на връщане, но при положение, че има къде да се пробва стоката замяна или връщане бих разрешила, само ако е било за подарък.

# 2
Защо не, аз пък предпочитам да си пробвам вкъщи на спокойствие. Още повече, че го предлагат като опция. Въпроса е, че ме подведоха.

# 3
На самата касова бележка би трябвало да е описана политиката им на връщане и замяна. Така е на всички големи магазини като H&M, LC Wikiki и т.н.

# 4
  • Down south
Защо не, аз пък предпочитам да си пробвам вкъщи на спокойствие. Още повече, че го предлагат като опция. Въпроса е, че ме подведоха.
Прочети какво точно пише на касовата бележка. Да не би да e final sale?

ПП Аз също не обичам да пробвам в магазин, ако нещо ми хареса, купувам в цветове и два размера. Пробвам у дома и после почти всичко отива обратно. Клиентите диктуват политиката или поне тук е така.

# 5
Не е final sale, даже нямаше никакво намаление. Взела съм ги на редовна цена.

Общи условия

Активация на акаунт