Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 381
  • 811
  •   1
Отговори
# 660
  • Stockholm
На Ина ѝ прави удоволствие да провокира Даката и  то по най-евтиния начин-сексуално. Забрави май колко несигурна беше в началото, когато всички се въртяха около Симона. А сега много ѝ порасна работата. Да възбуждаш един мъж постоянно и да се правиш на паднала от Марс, е доста незряло Joy Винаги учудена през облака дим. И не знам коя пие повече- тя или Стиляна.

# 661
Май тя. Просто Стиляна по принцип има говорен дефект и съвсем започва да фъфли, та 'и личи повече. Grinning

# 662
Аз пък не знам какво гледам, ама разбрах, че Ина пие, едва когато Ивайло обясняваше на Йордан, че и Ина пиела /вероятно доста - като Стиляна/, ама и шетала из къщата /вероятно за разлика от Стиляна/...
Бляла съм явно редовно Joy

# 663
Ахахаха, аз този разговор с чистенето го разбрах по 5 различни начина и още не съм сигурна какво слушах. Grinning Изводът май е, че можеш да си пияна свиня вечер, ама и домакиня в 8 сутринта. Grinning

# 664
Само да вметна, че в практикера във Варна видях Симеон. Честно казано познах го по гласа. Беше със жена с къса кестенява коса или търсеха нещо конкретно или разглеждаха нещо конкретно.

# 665
Аз слушах малко, нямам нерви да ги изтърпя два часа, но си говореха открито за с*кс между Теа и Симеон. Аз ли съм го пропуснала този момент, не беше ли само натискане ?

# 666
Аз точно вчера си мислих, че в тоя подкаст почти на 100% канят хора, които са ми много неприятни и не искам да слушам, не знам защо така се получава. Grinning Опитах се да слушам Деян, въпреки че и той ми е много анти, но нямаше да е зле да му намалят микрофона, толкова е гръмогласен и експресивен...Освен това във всеки епизод, който си пуснах, дъвчат едно и също, Мишо и Ния на всеки гост обясняват едни и същи неща, същите разяснения...Получавам много неприятно усещане за тъпчене на едно място и липса на развитие на разговора.

# 667
Ами тя  и Стелияна си е с гадже на морето Явно е че никой с никого не се е събрал. Тя Симона на визитката си каза искам мъжкар, който като влезе и да ме накара да го забележа, ами това е Йордан , а и той също първоначално си хареса нея. Беше казал, че сексуално му въздейства.

# 668
Мъжкар обгрижващ жени – няма такова животно.

Ако нечий съпруг започне да обгрижва жена си, трябва да светнат всички предупредителни лампички. Или има любовница, или е силно финансово зависим от нея.

# 669
Йордан не ми е мъжкар, а ми е най-детски и незрял, това няма как да е секси.... но за младите и незряли момичета сигурно е секси.
Не че някой там ми е секси, де, но не са те виновни. 

Абе, доста е зле работата, днес и вчера се напънах да изгледам последните 2 излезли епизода ... много зле. Просто нищо не става, нищо не се случва. Става само за фон.

А за срещите да не говорим, поне да им измисляха някакви предизвикателни занимания, нещо малко по-така ... каква беше тая среща - разходка и по едно сладоледче. В потрес съм.

Ако днес не изгонят някой и не вкарат нещо ново, не знам. Прекалено дълго се застояха, дадоха им шанс да се получат двойки (а те по-скоро всички се разпадат), сега е вече време да започва разбичкването и свежата кръв да дойде 😅

# 670
Мен доста ме разочарова, че Мишо каза в подкаста, че участниците не са водили помежду си по-задълбочена комуникация (поне на този етап). Каквото виждаме, това е било.

# 671
Не съм ви чел (или поне само 10 мнения най-много), защото имам по-интересни занимания през лятото и Олимпиада Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам време. Мнението си го написах още в четвъртък, но до днес не ми остана време да го постна и да добавя последни щрихи. Затова го поствам така.

Те и другите участници често се събират, примерно Йордан и Симеон , но нищо не значи. Междудругото на епизодите, които се излъчваха и в някакво заведение, Йоан все оцъства,определено си има някакво игнориране към него.Само за Николета и Георги твърди, че  са близки
Защото е комплексар и хората не го харесват. Дразнител е.

Да стискаме палци на новото гадже на Стилияна и черния му дроб! Grinning
Тя тази с тези татуси, не бих й простил и пияна да е, а аз не спя с пияни жени. Но за тази ще го преглътна. Много перверзно излъчване има.

Тая госпожа Глория от Шийн (Симона) май ще излезе най-адекватна от всички. Прави ми впечатление колоо емоционално интелигентна и точна е, умее да комуникира и да се държи, дори и доза мъдрост видях днес.
Тая има грешна представа за човешките взаимоотношения. Написах го и след предния епизод, пиша го и сега – тя е от тези, които смятат, че хората са им длъжни и трябва да правят всичко, а тя само да клепа мигли и да е красива (тя успява само с клепането, щот другото й липсва).

Симона и Николай:
От цялата тирада разбрахме, че Симона не знае какво означава думата „галантен“. Като латерна беше. Сякаш е от Африка, дошла е в България, научила е една българска дума и само нея повтаря – „Галнтен, галантен, галантен...“. Супер много ме напрегна това моме. И разбира се затвърди думите, които написах по неин адрес. Тя самата не знае какво иска, но знае, че иска нещо. И понеже не може да го формулира, аджаба какво е това нещо, затова думата „галантен“ й се стори удачна. Упреква го, че не правил нищо, но пък бил много любезен, грижлив и добър. Ами нали това означава „галантен“, ма буля! А и той не случайно те пита какво да направи, за да чуе в конкретика какво имаш предвид. И защо я пита? Ами защото опита няколко пъти да мине границите, които тая префърцунената му постави, но тя веднага го стопира. И сега ден по-късно иска някаква страстна постъпка. Значи такива „примък, отмък“ са типични за типа жине, които описах в предни постове и причислих именно Симона към него. Тя смята, че другите са й длъжни и това е. Според нея мъжа трябва да прави всичко и да я носи на ръце. Тя всъщност си търси слуга и ако беше богата аристократка със слуги, които да й прислугват, щеше да е най-щастлива. Това се потвърждава и от изказванията й на синхрона, когато показа, че може да смени Николай с Йоан. Докато го коментираше се смееше много ехидно, което само показва, че тя просто иска да бъде обожавана и не й дреме много за останалите, а най-вече за мъжете като мъже. За нея света се върти около нейна милост и тя е слънцето в галактиката. Поради всички тези неща Николай очакваше да чуе какво има предвид тя относно изискванията й към него. И после й го зачука много добре с аргументация и примери, но склони глава, защото не беше в позиция заради хокането по-рано. Относно Николай – голяма издънка и много черни точки, най-малкото защото всички му хванаха интригантството. Ако е било стратегия, не бе изпълнена тактически добре и се провали, за което му съчувствам. Ако не е било стратегия – кофти за него.

Йордан и Ина: От ден едно пиша, че са ми любимци и са ми сладки, както и че може да им се получат нещата. Но след последният епизод не ги виждам заедно. Тя и Ина си го каза на синхрон, така че там ще е на доизживяване и стратегия за стигане единствено по-напред. Йордан направи много правилно изказване на масата да не им се месят, защото усети, че това ще е в негов минус, тъй като всички са негова страна и го имат за жертва, и хокат Ина за нещо, за което тя няма вина, ако не изпитва такива чуства към БАТКАТА. Но пък това я прави нея агресивна, отбранително настроена и същевременно арогантна, готова да наказва за назидание. И кой обира пешкира? Йордан! Поведението й във ваната снощи беше наказателно. А реакцията на Йордан й помогна за това. Всъщност той снощи направи грешка и постъпи като пубер. Не трябваше да се бута толкова да влиза при нея, да говори пак за чувствата си, да се жалва и изкарва някаква недооценена жертва. Трябва малко по-мъжко и незаинтересовано поведение. Жените не се влюбват в изтривалки! Подсъзнателно търсят доминант, който може да я защити. Ако тя е емоционално по-силна от един мъж, за какво й е тогава той, ако ще трябва тя него да защитава? Няма да им се получи.

Йоан:
Много нелеп бееее! Наистина трябва да го махнат тоя още на следващата церемония, защото той копае дъното. Инфантилен, лицемерен и женски полов орган. Безкрайно ми е противен. Изключително самозаблуден за съществото си. Горкият, има налични 2 мозъчни клетки. Тотал щета.

АРТИСТА:
Моляте човек, спри да пееш. Супер фалшив си! А песента беше супер криндж.

Почти съм сигурен, че планът на Симеон и Елена ще сработи, което е единственото интересно нещо в момента.

# 672
От сторито на Йоан песента, която е сложил е време е да си кажем довиждане. Игра и номинации ще има

# 673
Тъй като никой не е следил снимките на формата, така както Ергенът, Игри на волята и др., те водещите и участниците решиха сами да спойлват на поразия. Grinning

# 674
  • Stockholm
Тъй като никой не е следил снимките на формата, така както Ергенът, Игри на волята и др., те водещите и участниците решиха сами да спойлват на поразия. Grinning

Хахах, оригинална хрумка да си пускат спойлерите сами. Сигурно е било случайно в началото, но в момента просто няма как да е случайно вече Joy Много готино Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт