Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 303
  • 811
  •   1
Отговори
# 15
Мишо вика “имаше реплика <сменете водещите>, е няма как да се махна от собственото си предаване”. Това е малко в стил “ще свикнете” - на Нийчето! Ми просто работете зад кадър, да не ви виждаме и слушаме. Не помагате на предаването, а постигате обратния ефект.

По-добре да си гледам клуповете за Шри Ланка в личния ютюб канал на Туджаров. Спокойствие и красота.

# 16
Благодаря за темата. Ама Ния-Косара, Капитонова и Дениз не мога да си ги причиня.

# 17

Ето нещо далеч по-свежо

# 18
Мноооого лош ход да пуснат два поредни подкаста без епизод помежду им - точно поради причината, че подкастите се закопават.
Мишо е толкова неадекватен (не мисля, че е само от неопитност), че дори не може да направи рекламата на Макарон.бг като хората - говореше как момичетата щели да могат да заведат гаджетата си и се оказа, че на Дениз ваучерът е спа за един. Едно, че беше оставено в монтажа, едно, че той по никакъв начин не можа да се измъкне, а един от големите плюсове на сайта (знам го от Надкаст) е, че можеш да замениш ваучера.
Толкова зле обяснява правилата, че засипва със спойлери и прави нещата по-объркващи.
Въобще - тотален абсурд.

Най-антипатична ми е Ленчето, най-красиви са Йоан и Николай (вторият не е мой тип, ама има най-хубаво лице), а за Арина категорично ги осъждам и съм готова да ги осъдя тройно по-жестоко, ако
Скрит текст:
намеците им, че всъщност е напуснала по друга причина, а не показаната, не се окажат реалност

# 19
  • София
Има промяна в правилото за определяне на двойката победител. Отразил съм го и на 1 стр.
Всички гледащи зрители ще могат да гласуват за своята любима двойка, а не само тези, които ще са на живо в залата.
Това ще бъде оповестено следващата седмица в подкаста им, но от уважение ние от Бг мама първи получаваме тази информация.

# 20
  • София
Най- после едно смислено взето решение. Доживяхме...

# 21
  • Paris
Капитонова правила ли си е нещо на зъбите? Променена ми се стори 😀

# 22
Има промяна в правилото за определяне на двойката победител. Отразил съм го и на 1 стр.
Всички гледащи зрители ще могат да гласуват за своята любима двойка, а не само тези, които ще са на живо в залата.
Това ще бъде оповестено следващата седмица в подкаста им, но от уважение ние от Бг мама първи получаваме тази информация.
Аууу, каква чест!
А иначе както се разбира правилата ще се пишат в движение. Няма лошо – поне да има нещо, по което да съдим какво се случва – редно или нередно в рамките на формата.

# 23
Най-неприятен: Йоан, Николета, Симеон
Най-красив мъж: Николай
Не одобрявам това с рускинята, но го разбирам и оправдавам, защото знам как се работи в тези среди. Участниците да не са подписвали, след като не желаят да правят такива неща с тях

# 24
Ох, Виктория Капитонова. Не мога да си го причиня! Тая трябва да я отлъчат. Супер мръсен номер да си махне акаунта след "Ергенът", за да не могат да я отследват. Ей такива мърли не мога да трая. Наистина не знам какъв трябва да си, за да я следваш и да й се кефиш на тая.

"Това ще бъде оповестено следващата седмица в подкаста им, но от уважение ние от Бг мама първи получаваме тази информация. " - АД!

Аз предлагам всички да спрем да им гледаме предаването, за да им покажем кой е важен и кой не. На Мишето да му се стъжни. Отворко.

# 25
Явно само мен не ме дразни Мишо. Има време - е свикне да води. Wink

# 26
На Капитонова ѝ докладваха профила и го изтриха след Ергенът, не си го е махнала сама.

# 27
На Капитонова ѝ докладваха профила и го изтриха след Ергенът, не си го е махнала сама.
На какво основание ще й го долкладват? "Дразни ме"? Навсякъде пишеше, че сама го е махнала, да не си изгуби последователите, защото тогава няма как да я отследваш като не я намираш. Не знам така ли е и как се прави, но не виждам на какво отгоре ще й махнат от Инстаграм профила, при положение, че не е нарушила правилата по никакъв начин. Не се заяждам, просто искам да ми обясните тези, които сте наясно, за да разбера.

# 28
Блокират всеки профил, който е докладван много пъти. После вече ходиш по мъките да им обясняваш и доказваш, че не си в нарушение. Даже имало хора, които се занимават с това да връщат профили, явно е нисша. Grinning

# 29
На какво основание ще й го долкладват? "Дразни ме"? Навсякъде пишеше, че сама го е махнала, да не си изгуби последователите, защото тогава няма как да я отследваш като не я намираш. Не знам така ли е и как се прави, но не виждам на какво отгоре ще й махнат от Инстаграм профила, при положение, че не е нарушила правилата по никакъв начин. Не се заяждам, просто искам да ми обясните тези, които сте наясно, за да разбера.
Имаше вълна от хейт, даже тук се изписваха хиляди страници. Докладва ли се много пъти нещо, Инстаграм го сваля. Тя си направи други профили и пишеше от тях.
Алекса от Игри на волята 4 също остана без профил след като спечели.

Общи условия

Активация на акаунт