Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 306
  • 811
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Виктория май си върна профила, все пак.
Профила на Валерия от Ергенът 2 също беше блокиран, но тя показа в стори кой е турският хакер, на който си плащаш и той оправя нещата. Той беше поискал да го похвали за добре свършената работа. Може и да греша, но Виктория май също беше използвала подобни услуги.

# 31
Аз все още не мога да им разбера правилата. От останали две двойки публиката избира една, а после те двамата трябва да изберат дали искат пари кки екскурзия, така ли? И другото, което не ми е ясно - те знаят ли, че ще загубят парите, ако не са на един акъл? Или поне единия? Инапе едно познато дете гледаше някакъв формат в Англия май, за двама непознати, лоито трябва изкарат май 1 месец в една стая, и накрая пак така и двамата трябва да кажат какво избират - цялата сума или да си я разделят и пак единия губеше всичко, ако не мислят еднакво. Сещате ли се кое е?

# 32
  • София
Най-неприятни - Йордан и Йоан
Красив - не гласувах. Йордан всъщност ми е един от най-грозните, странно ми е, че толкова хора са гласували за него.
Не оправдавам решението да използват трагедията на Арина за сеир, и то толкова подробно и евтино.

# 33
Това, че се променят правилата в движение (как ще се определя победителят) е направо потрес! Предполагам, че това им решение е предпоследно. До декември кой знае още какво ще измислят!

А Мишето с надменното си поведение не знам как я мисли. Преди всичко уважавай зрителите си и бъди приятел с тях. Започнеш ли да играеш против тях и да се правиш на интересен, свършено е с тебе. “Няма как да се махна от собственото си предаване” (никой не е и искал това от тебе), “ще свикнете” + злобните коментари по адрес на Туджаров са просто ДЪНОТО!

Очевидно е имало конфликт между Мишето и Туджаров и затова по-интелигентният е отстъпил и се е махнал. Но злобното нежно същество не пропусна да каже в ефир  “махнал се е не по негово желание”, и това защо ни го казваш, бе мамин? Олекна ли ти като нахейти човека пред всички зрители? Не можеш да му стъпиш и на малкия пръст, нали знаеш?

# 34
  • София
Още наваксвам с епизодите и после ще гласувам в анкетата.
Подкасти няма да гледам.

# 35
Аз все още не мога да им разбера правилата. От останали две двойки публиката избира една, а после те двамата трябва да изберат дали искат пари кки екскурзия, така ли?
Ако човек отпада, когато не се намери дори един, който да даде глас за него, принципно е възможно да останат всичките 14 човека /ако вкарат още 1 жена за компенсация/ и да заформят 7 двойки. Т.е. според мен е възможно на финала да избираме една от 2, 3, 4, 5, 6 или 7 двойки.
Гадая, разбира се.
Ния освен "ще свикнат", трябва да започне да повтаря и: "до края все ще успеят да разберат".

# 36
Аз все още не мога да им разбера правилата. От останали две двойки публиката избира една, а после те двамата трябва да изберат дали искат пари кки екскурзия, така ли? И другото, което не ми е ясно - те знаят ли, че ще загубят парите, ако не са на един акъл? Или поне единия? Инапе едно познато дете гледаше някакъв формат в Англия май, за двама непознати, лоито трябва изкарат май 1 месец в една стая, и накрая пак така и двамата трябва да кажат какво избират - цялата сума или да си я разделят и пак единия губеше всичко, ако не мислят еднакво. Сещате ли се кое е?

Още от самото начало като чух за "дали са на едно мнение" си мислех за това предаване. Така че и този елемент е "заимстван".   Съблазняваха ги с разни дребни неща които струват безумно много (от финалната награда).
Много добре беше направено, не доскучава. Но не му помня името.  Един гениален елемент беше, че хем продукцията прави каквото си иска, хем винаги крайното решение е на участниците.

# 37
  • Stockholm
Бих се радвала, ако на всяка нова тема, има нова корица Blush

# 38
Имаше вълна от хейт, даже тук се изписваха хиляди страници. Докладва ли се много пъти нещо, Инстаграм го сваля. Тя си направи други профили и пишеше от тях.
Алекса от Игри на волята 4 също остана без профил след като спечели.
Ах, че хубаво GrinGrinGrin
Да вземем да докладваме профила на Мишето или на ДиК за назидание на Мишона Joy

Виктория май си върна профила, все пак.
Профила на Валерия от Ергенът 2 също беше блокиран, но тя показа в стори кой е турският хакер, на който си плащаш и той оправя нещата. Той беше поискал да го похвали за добре свършената работа. Може и да греша, но Виктория май също беше използвала подобни услуги.
+100 точки за аватара ти на Клеър Форлани

# 39
  • София
И да не са знаели за правилата за наградата, вече знаят. Освен, ако не се накарали всички двойки на финала да изберат предварително.
Няма как на финала да са 7 двойки. Казаха, че всеки път ще си тръгват даже по двама май, един, който не е избран и забравих вече какво беше. 🤣

# 40
Ама, според мен те вече са избрали? Или не са? Никога няма да разберем Grinning

# 41
  • софия
Банда, ами изгледах го подкаста и да ви кажа- обнадеждена съм Grinning Много по-добре беше. Мишо- свикнал е Joy Спокоен и разговорлив, но и гостенките бяха благоразположени, та не беше в отбранителен режим. Взе да ме кефи Joy-  пуска здраво от кухнята и съм доволна.
Накратко -  хихо михо, как сте , ето ви по един Макарон.
Обсъдиха кой е за любов - никой, според гостенките, Николай, може би- според Дениз. Много сте скептични, казва Мишо, ние наистина търсим любовта и целим да има истинска двойка. Ергенките - тц, не е възможно във формат. Мишо - всички големи продукции нагласят нещата, ние искаме да е естествено, много талантливи хора в бг, но не им позволявали да работят по друг начин риалити. Та те се захванали с тая работа.
Много се надявам да успеят наистина - толкова пъти сме обсъждали безумните продуцентски намеси, та сега стискам палци да успеят, пък грешките и пропуските ще си ги видят и те и ще надграждат.
Накрая - симпатично подмазване от Мишо, по памет - "бг мамите са брутални, хващат страшни неща, май съм ги подценил" .  Имали идея да поканят от форума да коментират в подкаста. Яко Grinning

Нещо споменаха за втори отпадащ-  като че ли двама застрашени, поради нещо си, но само единия ще отпадне - това нещо не го разбрах точно....
Гривна дават на когото си искат - т.е могат да " откраднат" от друга двойка. Може и да не приемеш гривна, но тогава рискуваш никой друг да не ти даде и отпадаш.

Благодаря Дяволо, че донесе новината специално за форума.
Ок решение за вота на публиката.

Пп. Допълвам - чак на финала казали на двете двойки, че победителят ще се избира на живо от публиката. За да няма "популисти" участници, които играят за публиката, а да са  макс естествени.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 10:22 от freespirit

# 42
Ако някой иде в подкаста на Мишо, при положение, че никой от нас не отиде в подкаста на Къщата на инфлуенсърите миналата година, официално ви се сърдя! Grinning

Иначе според мен е много по-добре да се гласува от цялата публика, иначе може много да се манипулира резултатът. Отделно от това така всички зрители ще се чувстват ангажирани. И ако някой от победителите избере парите, публиката, която току-що го е възнаградила, ще реагира Grinning

# 43
  • София
Според мен е логично да се предположи, че когато се разберат, които са двете двойки финалисти, още на момента им е бил зададен въпроса какво избират и разбира се би трябвало всеки отделно да е питан, а не да са един до друг. Защото самият финал ще е на живо и двете двойки финалисти вече се знаят и те ще разберат вече каква е уловката, ама ще е късно вече за промяна...
Това никой не ми е го казвал, ама съм на 99% сигурен, че е така иначе всичко се обезсмисля, не вярвам да направят подобен чутовен гаф. Абсурд. Така че пито-платено, каквото-такова.

Дизи,
Октомври месец ще е финала на ДиК, декември ще е финалът на КнИ.

# 44
Йоанна Петрова в подкаста с Елеонор се изказа не особено ласкаво за Ивка Бейбе и след това последната е писала някакви сторита против Йоанна в инстаграм. Някой проследи ли драмата, за да разкаже? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт