Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 515
  • 811
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Елена задмина и Тея по тъпота.

# 316
Всички са там за инстаграм известност

# 317
  • София
Какъв беше този пикник?
Да им бяха дали по едни солети да гризат поне.
А то - една бутилка вино и 4 незапалени фенера. Съвсем бюджетно минават. Simple Smile

В последния епизод Туджаров изобщо не се появи. Да не би да са го изрязали при монтажа? Laughing

# 318
Ще се изкефя , да не успеят и тя да си замине преди него. Ей така за сеира и шоОто
Точно това ме кефи в състезателните предавания и затова се дразня на свръхрежисурата в Игри на волята.

Аз от този трейлър няма да си вадя големи изводи, кратичък е (не като на Ергенът), а и допускам, че веднъж излязъл, имаш път обратно.

# 319
Какъв беше този пикник?
Да им бяха дали по едни солети да гризат поне.
А то - една бутилка вино и 4 незапалени фенера. Съвсем бюджетно минават. Simple Smile

В последния епизод Туджаров изобщо не се появи. Да не би да са го изрязали при монтажа? Laughing

Явно Залагат на стратегията на “Love is blind”, там се говореше, че нарочно на каста се дава неограничено количество алкохол и ограничено - храна. Така има по-голям шанс някой да се нафирка и да направи сеира. 😀 И в крайна сметка някой ще каже ли нещо, което са добавили от тях си в това предаване?

# 320
  • София
Същото е и на коктейлите в "Ергенът". И там наливат момичетата с алкохол и рядко се виждат чинии на масите.

# 321
  • София
Така е, създават ти условия да се напиеш, но има нещо наречено самоконтрол. Стиляна беше грозно пияна.

# 322
Неделчо каза (мисля, че в първия подкаст с Ивка и Ниа), че в техния формат не са ги лишавали от храна, защото са искали да им е максимално комфортно и да имат благоприятни условия, за да може да мислят само за любов.

# 323
  • софия
Ти да видиш,  Ленчето се притеснява, че няма да си намери мъж след като излезе, не й харесва "цялото нещо" и "начина по който се създава контент тук" .... ох, досмеша ме. Ми тя мрънка по продукцият повече и от нас.... JoyJoyJoy

И аз към мненията, че това бързо "мачване" някак ограничава общуването вътре.
 И в подкастът гостът оприличи, че в един момент ще са всички като братовчеди или всички ще са си "бивши" и някак много кринджави ще са евентуални въртележки в двойките.
Повече флирт ми се гледаше сякаш. Свободно да си общуват всички, с разни игри да ги накарат да мислят и да комбинират идеи и така да се  "мачнат" като начин на игра, като партньори, като разбирания.
Някакви преживявания, които да ги накарат да се харесват или обратното - абе измислям си и аз врели никипели, ама по- така очаквах да е форматът....
Нищо де  каквото и да е, този сезон ще го гледам. Hands V

За участниците
Все още харесвам Ивайло. Стиляна-  дано това са младежки изцепки и да няма сериозен проблем, че много трудно се излиза от това.
Данчо и Ина и за мен са доволно скучни за момента.
Ники и Симона - ок са ми и двамата.
Коцето го харесвам, но ми се струва, че ако Теа няма гривна, той ще е аут веднага.

Засега сякаш за любов и дума не става в това предаване. Защо стоят Георги, Николета, Симеон и Елена, че даже и Йоан като ясно показаха, че любов вътре няма да има за тях. Харесвам стратегическа игра, но някак целта ми се губи, поне за този формат.....Confused
Сексуален заряд пък изобщо не виждам при ни един ....

# 324
  • Stockholm
Аз по сексуален заряд няма да ги подреждам, но най-загорели  ми се виждат Теа, следвана от Йордан и  Симеон Joy Коцето продължава да ми е фаворит, но според мен ще е един от първите тръгнали си, понеже е много вероятно Теа - граничното разстройство на личността,  да не му даде гривна. Тя между другото, изглежда доста отслабнала в сравнение с участието си в Ергена, но това не оправя нещата.

# 325
На мен ми допадна, това че Елена реши да играе стратегически, за да отстранят Йоан. Мисля че това се дължи на твърде снизходителното му отношение към нея още от самото начало - където и обясняваше в спалнята, че е мъж и трябва да го слуша и да се държи за него. Като се разпаднаха, той индиректно пред останалите всячески гледаше да покаже, че всъщност не в него е причината за раздора им, а това че тя е лабилна. Пък на следващия ден идва с Георги и Николета да я вземат в тяхната коалиция, за да станат по-силни, като най-вероатно тя щеше и да е първият им изгърмял патрон, ако нещо се обърка. Затова Елена е предпочела приятелската ръка на Симеон, който изглежда искрен и мил към нея, успява да я разведри и ако не беше той, сигурно можеше и да напусне, удавена от силните емоции на първите дни.
Николай ми е доста странен, рядко се среща толкова лишен от емоции човек - лицето винаги е безизразно, даже и като се усмихва Grinning
Все по някое време ще стъпи накриво, като Симона продължи да увеличава изискванията си, а тя го прави защото усеща, че нещо липсва там, а именно сексуално привличане.
Стиляна постоянно говори за връзката на Йордан и Ина и иска да е на нейно място най-вероятно.
Коцето, приятно момче, но ми изглежда на човек, който цял живот си пада по жени, които накрая го изоставят.
Съчувствам на Ина, защото от начина, по който говореше за чувствата на Йордан и че това няма как да е истина, показва че сърцето й е доста заледено от предишни разочарования.
Шоуто като цяло ми харесва, въпреки всички въпросителни.

# 326
Теа толкова си може.

# 327
Пет епизода минаха, все още нищо не разбирам и регламентът не ми е ясен. Хубаво, искали сте да вкарате стратегии (уж любовно шоу, какви стратегии да има...), но как да ги разберем ние на 100%, като не знаем правилата!

Ясно е, че кандидатите са подбирани половината да са лабилни (да не слагаме по-тежки диагнози, въпреки, че май има). Но като няма и разказвач, а монтажът е толкова слаб и липсват цели епизоди от взаимоотношенията и то нищо не се разбира. Нямам време и намерение да гледам подкасти и да чета форума от-до, за да сглобя какво се случва.

# 328
  • Варна
Симеон не е от добрите. Той просто нямаше избор и за да спаси себе си й наговори глупостите за коалиция и т.н.
Докато Елена има повече шанс, той няма друг.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт