Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 418
  • 811
  •   1
Отговори
# 480
Теа беше: "Антонио, Антонио, Антонио...Коце, ела да ти кажа къде ме стяга чипика."

# 481
Пак от разсъжденията на Ния-Косара. Развива теории как Йордан и Коцето, тъй като и двамата били програмисти, може би били затворени хора, които нямат много социални контакти и затова е възможно бързо да са започнали да изпитват чувства. Сериозно ли? Опитва се да ги вкара в класическия стереотип за нърдове, с който, очевидно, нямат нищо общо.

# 482
  • София
Изгледах епизода.
Не съм изгледал последните няколко подкаста, ще видя дали ще ги гледам изобщо.
Не съм ви и чел, много пишете, но олимпиадата е приоритет номер 1.

Слаб епизод. Почти нищо не се случи. Явно целта е да се разтегля максимално. А уж щеше да е нещо стегнато ала американски тертип.
Нелепа игра.
Яко криндж ми дойдоха сцените на Антонио слугата-роб с Теа. Коцето не знам как и издържа емоционалните полюсни изригвания. Тя е ходеща бомба. Поне му призна, че не изпитва нищо към него.

Изобщо от всичко видяно дотук нито една жена не изпитва нищо към нито един от мъжете вътре в къщата или много умело се прикрива. Докато ние мъжете естествено понеже са ни слаби ангелите сме в играта... Виждам поне един, двама доста хлътнали, като Йордан дори ми изглежда влюбен в Ина.
Те засега са ми най-интересни за гледане, защото към момента разбира се са единствената обещаваща двойка за това което търсят самите продуценти...

# 483
Тоест, ако една жена има сплъстени екстеншъни, не заслужава честност ли?
Ако един мъж ползва веществата, дето Йордан ползва и той ли не заслужава честност и любов?

Теа грам не го е залъгвала господин музикант-тестер-wannabe инфлуенсър. Прави шоу, което се очаква от нея, оставила го е да трупа популярност на нейн гръб и това е. Той обаче се опитва да се прави на влюбен и приемащ и да я прави на глупачка. А Теа не тъпа. Пошла - да, но тъпа не е въобще.

# 484
Разбира се, че заслужава честност. И любов заслужава. Ама не участва нито за едното, нито за другото. Теа не е тъпа, ама и ние не сме. Simple Smile

# 485
Епизодите дали вече са монтирани, или ги монтират по време на излъчването?
Ако го правят в движение много се надявам да четат коментари и да се поправят, предаването би могло да стъпи на друг левъл, ако успеят да монтират по-добре.
В началото на форума пише, че предаването не е спонсорирано от Неделчо и този Мишето, знае ли се от кой е?
Бая бюджет са изръсили, макар на моменти да не изглежда като скъпа продукция.

# 486
  • София
Неделчо беше казал, че точно Михаил е осигурил парите.

# 487
Мисля, че монтират епизодите в движение. Затова беше забавянето с 4-ти епизод. Казаха, че са изостанали с монтажа.

# 488
На мен някак си не ми изглежда като любовен формат. Да бяха казали, че е предаване за приятелство и любов, по - подходящо щеше да бъде, а и участниците щяха да са по-естествени и нямаше да се налага да ги разобличаваме във фалш.

# 489
Охх. Този край. Щастлив завършек, нали... Ама много пошло. С това осветление. Теа облечена като съдържателка на публичен дом. 🙈😐😂

# 490
Аз не схващам. Уж 30 епизода общо, пък на 6ти няма никой изгонен. Как ще процедират

# 491
Аз не схващам. Уж 30 епизода общо, пък на 6ти няма никой изгонен. Как ще процедират
Отпадат по двама, има време да ги изгонят.
На първата церомония-която нямаше никаква лигика, останаха всички, защото Арина си тръгна сама.

# 492
  • софия
Аз пък не мисля че Коцето си играеше с Теа. Даде и шанс според мен.
Да влезеш в отношения с Теа и то нещо като  любовни Grinning се изискват по - специфични настройки. Мисля че Коцето даде много точно описание още в началото - "че може би той е артист и може би той има нужда от това" - та  нещо такова го виждам и аз.  Теа също не го харесва и нищо повече от себе си не му е показала. Ако изобщо има "нещо повече" за показване ... Confused
Има нещо в нея което и мен ме кара да 'и симпатизирам все още, но тя прави всичко възможно да ме опровергае. Толкова енергия влага да е единствена и неповторима, но няма достатъчно дадености за това. И все още е просто "шумна махленка",  сори.
Вярвам 'и, че търси любов, но каква разбира под това не е ясно. Е, иска да е щастлива, кокто всеки човек, но някак "душата и иска романтика, а г@..ът -приключения". Извинявам се за просташки лаф, ама не намирам по-подходящ.
За разговорът им съм съгласна, че Теа имаше право, но пък и тя първа скочи на Симето, та няма какво да му се сърди сега. Явно чувството за самосъхранение на Коцето  работи сепак..... слава богу Joy

Данчо и Ина ме напрягат и двамата. И на мен ми се струва, че Йордан е способен да каже всички тези неща на всяка следваща.
Горе-долу са ми ок като двойка, но някак не ме "вълнуват" особено.... Joy

# 493
Аз не се вълнувам много вече за никоя двойка :Д Всички ми изглеждат неестествено и без бъдеще.
Последните два епизода Теа ми е безинтересна и малко дразнеща. В повече ми бяха кадрите с нея и във ваната и после на рождения ден. Според мен не е лошо, че каза на Коцето, че не му вярва на силните чувства. То е ясно, че той чак кой знае какви няма. Но пък и нямаше смисъл да е толкова рязка.
Йордан не ми се струва влюбен, а пренавит. Ама за какво точно, не знам. Не ми изглежда като някакъв схемаджия, но може и да е. Ина ми е малко странна с тези т.нар. лични граници, като в почти всеки епизод се боричкат по диваните. Нищо лошо няма в това, че иска да не й навлиза полунепознат в личното пространство и да се спазва някаква дистанция, но тя само го говори, а в крайна сметка явно друго се случва. По-скоро ми изглежда сякаш се опитва да си изгради някакъв конкретен образ, защото и в миналия епизод май беше, когато си говореше с Николай и той й каза как в двойка с нея би било сложно и тн., тя изглеждаше сякаш се зарадва на думите му и това, че той го е забелязал и го споменава. Докато предполагам по-честата искрена реакция, когато ти кажат нещо такова, би била негативна, отричаща, оправдателна или, дори ако и сам си го съзнаваш, евентуално по-дръпната и да не ти се говори за това. 
Единствената малка изненада за мен е Елена. На моменти направо ми се струва, че изпитва някакво огромно раздразнение, даже озлобление към Йоан. Абе, доста силни негативни чувства, които как чак толкова бързо са се развили и то от някаква доста незначителна на пръв поглед ситуация. По време на танците, сякаш изпитваше тотално нежелание той да е покрай нея.
Играта беше горе-долу забавна, но наистина много храна изхабиха. Можеше да има условие, когато счупят банан, да трябва да си го изядат първо и тогава да продължат със следващ. Даже щеше да е една идея по-забавно.
Днес слушах за фон подкаста с Филип Буков и ми направи впечатление как говори на Ния и Мишето като учител на ученици :Д

# 494
Да, Елена ми изглеждаше направо отвратена, когато Йоан се върна да танцува с нея втория път. Но и той го направи, защото видя колко по-зрелищно се представи Йордан и си каза оо, не, аз ще съм по-добър и отиде да се доказва. Изглеждаше малко жалко.

Общи условия

Активация на акаунт