Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 344
  • 811
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Елена играе в коалиция, като си поставя за цел да накара Йоан да мисли, че го харесва. Въпреки това (ако съдим по нейните думи) успява за пореден път да влезе в пререкания с него, да се скарат и да го нареди. Евала, на това се вика добра социална игра. Joy

# 677
За да не го дават в снимките от трейлъра, явно си отива

# 678
Супер тъпи разговори водят Йоан и Симона и Симона как използва Николай , за тъпотиите си.

# 679
Грозен разговор между Йоан и Симона. А музиката гърми в това време, пак тонрежисьори и монтажисти са си оставили ръцете.

Йоан много безумно си държи ръцете, така че да си подчертава бицепсите (докато се разправя със Симона)

# 680
  • Stockholm
Ахахах, Симона с ченгел му извади от устата признанието, че я харесва Joy Много ѝ беше важно  Joy Не спря да си оправя косата, да си приглажда дрехата, хаххаа. След като си го знаят и тримата, защо са нужни тези панаири?

# 681
Тъкмо се чудих каква е целта на разговора, а то се оказа, за да може Симона пак да си начеше егото.

# 682
Ох, смених си мнението за Симона.

“Ти му кажи д ане говори с мен, ама аз няма да престана да говоря с него”🫣

# 683
Много различни игри. Тази с географията е елементарна. Над 100 държави щях да им посоча с абсолютна точност. И Йоан можеше, грешките бяха от бързане. Аляска си я показа точно, просто е щат, не държава.
Това с шотовете е ужасно. Йордан най-много го отнесе откъм изпитания, 20 шота, 70 лицеви опори...

# 684
Вече съм сигурна, че всеки епизод има главен герой , който хейтят. В другите предавания коментари със стратегии са забранени, а тук кой кого. Вече1000 процента Елена не е влюбена в Йоан. Георги с това гадже навън класика. За да говорят за нова жена и мъж, може и това да стане на гласуването. Да влязат играчи

# 685
И защо вкарват хора с гаджета отвън? Георги го призна, наистина. А на кастингите не е ли признал?

Каква е идеята на тези рамки, че нещо не разбрах?  На Теа истериите в кухнята ми дойдоха леко в повече.

# 686
Ох, тоя па Георги. Ми стой си у вас, уа. Или ходи в някаква игра, дето не е за любов.

# 687
Явно всички са си останали близки, 4 лайф и Йоан пак оцъства от всички мъже. Дори Георхи и Елена се събират с другите. Йоан с тази самовлюбеност е единствения без приятели

# 688
Тейослава много се надявам да не подкрепи Симеон ли беше, какъв ли беше. То в тоя епизод ще гонят ли или до края се обясняват.

Edit: Ти си малко с акцент, котенце 😀😀😀

# 689
  • Stockholm
Ох, още виждам белите прашки на Теа Joy
А сега сериозно. Жал ми е за нея. Ще я наряват в живота, защото е трудно да се живее и общува  с човек с такава специфичност. А алкохолът още повече усложнява общата ѝ нестабилност. Не ми се мисли как може да свърши всичко.

Общи условия

Активация на акаунт