Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 342
  • 811
  •   1
Отговори
# 780
И Мишо, и Ния казаха, че не са виждали Йордан да блъска и тряска нещо. Интересно защо някои участници твърдят подобно нещо. Уж имало камери навсякъде.
Значи Инчето обича да послъгва и да си измисля Wink

# 781
Видяхме ѝ клиповете и нелепите текстове на Ина. Сега, каквато и роля да играе, трудно ще ѝ се вържем.

# 782
Мисля, че на Ина и харесва Йордан да гравитира около нея, а тя да се прави на леко недостъпна.
Това за блъскането по стени и други прояви на изкарване на агресия го казаха някои от мъжете в къщата. Възможно е наистина, ако те са по-"заспали", негово поведение да им се струва агресивно, без реално да е.

Дослушвам в момента подкаста с Дениз и Капитонова. Стана дума, че Арина не е била на премиерата. Ния каза, че тя май все още е в Русия и не знаят какво става с нея. Тук имаше предположения, че тя се връща. Ама русолявата жена с маска и сребриста рокля от промото явно е друга.

# 783
  • Варна
Ако съм на мястото на Йордан, ще й бия шута на Ина от раз .
Той без глас няма да остане.

# 784

Аз вече съм с промит мозък и първо прочетох "Ако съм на мястото на Йордан, ще я бия." Joy

# 785
  • Варна
Е,де 🤣🤣

# 786
Скрит текст:

Аз вече съм с промит мозък и първо прочетох "Ако съм на мястото на Йордан, ще я бия." Joy

Ауу. по Фройд – явно искаш да я ошамариш Simple Smile.

# 787
Аз пък този пост ако знаете колко време го мъдрих... Как, аджеба, Николай може да спаси Коцето???... Докато не се усетих, че освен мъжко Ники имаме и женско Ники Joy
Според мен Теа и да гласува за Симеон, Ники все пак ще защити Коцето. Той й каза, че Йоан всъщност ще я зареже заради Елена, но пък си мисля, дали няма да влязат точно тогава новите

# 788
Аз пък този пост ако знаете колко време го мъдрих... Как, аджеба, Николай може да спаси Коцето???... Докато не се усетих, че освен мъжко Ники имаме и женско Ники Joy
Според мен Теа и да гласува за Симеон, Ники все пак ще защити Коцето. Той й каза, че Йоан всъщност ще я зареже заради Елена, но пък си мисля, дали няма да влязат точно тогава новите

Ами възможно е, Николета и Коцето са близки

# 789
Чудя си се на себе си – защо нито един мъж не ми харесва. Стигнах до извода, че поради факта, че всички искат да останат максимално дълго, се снишават и не смеят да си покажат характерите.

Николай с това ходене по петите на Симона, плюс това, че я оставя да го юрка като слуга, няма как да ни се хареса. Готов е да му скачат по главата и най-вече не вижда нищо срамно в това, само и само Симона с нейния силен характер да го изтегли на буксир.

Йордан с тези залитания – сега твърди, че е влюбен, но ако се почувства засегнат, ще обърне палачинката и ще започне да обвинява Ина за всичко.

Йоан си го знаем.

Ивайло и Стилияна са толкова скучни, че ги виждаме по време на чуждите разговори как блуждаят с поглед, забит в тавана.

Допълвам за Коцето – той също използва за ракетно гориво логореята на Теа, която направо унищожава мозъчни клетки. Няма как той на нейния фон да не изглежда готин.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 14:10 от LadyCharming

# 790
Честно казано, не мога да ви кажа къде съм го чула или видяла, но аз от самото начало знаех, че ще има патреон с ексклузивно съдържание.

Работата с Йордан за мен е следната - Ина внушава на околните това агресивно отношение. То и тук в темата много се преиначава държанието на Йордан. На мен ми е антиматичен, но неговите свалки са тип 'тийн', закача се, пощипва я, побутва я и така, в никакъв случай не е агресивен. В същото време, тя прави свръх фасони, говори за токсичност, за лично пространство, 100 глупости в минута. Реално, ако не 'и беше приятно, съвсем спокойно може да му каже да се разкара, обаче, като типична жена в подобна ситуация, тя се подхилква и подсмихна. Така всички остават с впечатлението, че едва ли не той я насилва, пък то реално тя Инчето просто си го върти и говори глупости.
Хич не ѝ беше до подхилкване, когато я дръпна във водата. Това си беше чиста агресия - по-силен съм, внимавай. Както и да се държи тя (също не я харесвам), той отговаря сам за действията си.
Сега се сещам, че изобщо не се коментира физическата агресия на Теа към Симеон. На мен ми беше по-гадно от катеренето по тялото му. А пуберките гледат и сигурно много куул им се е сторило да шамаросаш вместо аргумент по-силния.

# 791

Ами възможно е, Николета и Коцето са близки
Не оспорвах поста ти. Просто като прочетох "Ники", помислих, че пишеш за Николай и го прочетох няколко пъти, за да схвана идеята. После се усетих, че с "Ники" визираш Николета Grinning
Ще ми се Коце още да не излиза, но ми се струва, че единствения вариант да се спаси е ако използва инфото, че Елена и Симеон са комбина.

# 792
Честно казано, не мога да ви кажа къде съм го чула или видяла, но аз от самото начало знаех, че ще има патреон с ексклузивно съдържание.

Има.

13 минути Арина разбира за Теа и Симича.

Един час на Коцето му е промиван мозъка Sweat Smile

Два часа лицевите опори на Йордан и 17-те шота на Йоан Joy

10 минути Симона изкопчва истината от Йоан - и дърветата я харесват Laughing

# 793
  • София
Епизод 8

Отново няма съвет... 1 месец грубо без нито един изгонен, ужас. Е, поне сега ще си тръгнат двама.
Явно двама мъже и би трябвало да влезе Гош, за да се изравнят бройките след това.

Много ми се иска Йоан да напусне, който само срами мъжкия пол с поведението си, ама онази голяма бяла птица Николета ще го спаси.
Жорката пък жертвал себе си за тях. Олеле, откъде ги изнамирате такива тотал щета индивиди.

Уви, планът на Елена и Симеон няма да сработи, заради поредната изгубена игра на суетното манекенче, което само пърха сърдито с вежди.
Застрашени ми се струват Жоро, Коцето и Симеон. Двама от тях ще си заминат според мен.

Игрите бяха леки, но за съобръзителни хора, харесаха ми като цяло.
Йордан и Йоана логично спечелиха, но явно в следващия епизод ще ни покажат романтичната им среща.

Теа и Симеон май омесиха кекса... На 90% съм сигурен от кадрите, които ни показаха. Това ще да е първия кекс за сезона. Интересно ми е сега дали Теа ще спаси Коцето или Симеон.

Симона очевидно харесва Йоан (жалко за нея) и как само си изпращаше Ники клюкарката като вестоносец. Много унизително за него. Не знам как не се усеща тази будала. Нулев шанс има с жена като Симона, особено с начина по който се държи с нея, а и с останалите хора в къщата.

# 794
На колко години е Николай?

Общи условия

Активация на акаунт