Моля препоръчайте санаториум по НЗОК

• 939
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, на баба ми й предстои направление за рехабилитация на дискова херния и искаме да запазим място в някои от санаториумите, но ни трябват препоръки.
Интересува ни мястото освен да предлага добра апаратура и процедури, да има добри санитарно-битови услуги. Гледахме за Наречен, Павел Баня, Велинград, Хисар, но искаме мнение, от някой който е посещавал.
Дори да не е със същия проблем - пак ще сме благодарни за мнение!

# 1
  • Melmak
Майка ми посещаваше Павел Баня за дискова херния. Има ефект и беше доволна, но трябва редовно ходене, не може с един път.

Помня, че сме ходили да я взимаме и съм виждала санаториума не беше с кой знае какви условия. Но процедурите и персонала бяха ок според майка ми. До колкото знам там е наистина много подходящо за хора с такива проблеми.

Записването е трудно, защото местата се изчерпват бързо.

# 2
  • Sofia
Аз първо бих се обадила да предпочитаните и бих питала за места и срокове. Да не се окаже накрая, че няма места никъде в срока на направлението. Тогава изобщо няма да имате избор и възможност да се съобразявате с препоръки.
За съжаление нямам идея какви са условията на изброените места.
Майка ми от 5 години ходи в Банкя и с всяка става все по-трудно записването, а чакането е с месеци. Ако не съм аз да звъня, да записвам, да пращам имейли, да се пазаря за стая, никога няма да успее да се добере до там.

# 3
Аз първо бих се обадила да предпочитаните и бих питала за места и срокове. Да не се окаже накрая, че няма места никъде в срока на направлението. Тогава изобщо няма да имате избор и възможност да се съобразявате с препоръки.
За съжаление нямам идея какви са условията на изброените места.
Майка ми от 5 години ходи в Банкя и с всяка става все по-трудно записването, а чакането е с месеци. Ако не съм аз да звъня, да записвам, да пращам имейли, да се пазаря за стая, никога няма да успее да се добере до там.

Благодаря ви, а като условия там доволна ли е?

# 4
  • Sofia
Доволна е като цяло. Става въпроса за СБР Здраве в Банкя. Но стаите са различни, доплащането е според условията-. Някой път не й харесва стаята - примерно на първи етаж, студено и мрачно, друг път не е по условията, които сме договорили и доплатили. Някой път не пускат достатъчно парно в междинен сезон, последният път пък доста топло било и постоянно трябвало да се отваря. Иначе не се е оплаквала от процедурите. Не знам дали точно това ви интересува, споделям какво чувам от нея. ВЪв всеки случай като съм й предлагала да пробваме в другата база в Банкя, не иска. Свикнала е и знае с кой за какво да ходи да говори и за какви процедури да се договори.
Тя има проблеми с шипове, с разни неврологични болки, в рамото, в ръката, такива неща и успява да се договори някой път с докторите какво точно да й правят и кои процедури предпочита, защото й оказват по-голям ефект.

# 5
Не знам дали ви е от полза, но баба ми е много доволна от санаториума в св св Константин и Елена. Ходи вече втора година и условията са доста добри,  както и процедурите са съобразени с нейните здравословни проблеми.

# 6
Имам впечатления от Наречен - Св. Богородица и СБР Велинград.
В първия не бих повторила. Във втория съм 13 пъти вече.
Много добре ми се отразяват процедурите, преди това имах няколко тежки кризи. Постоянство трябва, 2 пъти годишно.
Във Велинград записването е 2 месеца по-рано. По имейл, на 1 число.

# 7
Здравейте, на баба ми й предстои направление за рехабилитация на дискова херния и искаме да запазим място в някои от санаториумите, но ни трябват препоръки.
Интересува ни мястото освен да предлага добра апаратура и процедури, да има добри санитарно-битови услуги. Гледахме за Наречен, Павел Баня, Велинград, Хисар, но искаме мнение, от някой който е посещавал.
Дори да не е със същия проблем - пак ще сме благодарни за мнение!

Най-доброто място в България за Дископатии иДискови хернии е Павел баня.
Там минералната вода е с по-подходящ състав, отколкото другите места.
Не знам в битово отношение как стоят нещата, но мисля, че зя няколко дни не е чак такъв проблем , ако не е лукс.

Общи условия

Активация на акаунт