Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 652
  • 486
  •   1
Отговори
# 345
Не, не си падаме по по-стари мъже.
Може да ги ползвамеза ресурси или за трамплин, но не ни палят гащичките.
Не знам как по-ясно да го дефинирам, за да го схванете вие мъжете.
В момента се държите като жени, които отказат да разберат, че цените младостта.
Ами и ние ценим хубавото, добрите гени и обикновено избираме набори (5 години плюс-минус не ги броя).

# 346
  • София
Забелязала съм, че много мъже имат тотално нереалистична представа как им се е отразила възрастта Satisfied

Миналата година бяхме на плаж, имаше един мъж видимо средата на 40, с плочки. Дотук добре, но въпреки очевидния фитнес, кожата не стоеше стегнато като на мъж в 30-те, генерално поизпръхнал беше, и плешив. Изглеждаше добре... за възрастта си. И то при все сериозната поддръжка. Толкоз Joy

Персона, все едно себе си слушам... наборчетата са ми секси, отговарят на мен, все още лъхат на живот и младост (поддържаните, не всички) Heart Eyes На моите години, като чуя мъж 48, и се изприщвам Sweat Smile

# 347
Боже, хора, наистина се надявам като стана на 40 да имам по-важни и смислени неща на главата да мисля от това дали още "ставам" и дали ми се кефят младите мъже. 😂

Разбира се, че ще имаш. Не вярвам да киснеш във форум Опел или където там се събират мъжете и да се обясняваш там как още ставаш. Joy

# 348
Търсят те млади жени във фертилна възраст, да им направят деца и да ги зарежат после. Твърде много изоставени жени и деца има, не са изключение, а практика.

# 349
Reagan, еми в крайна сметка, поне аз ако съм разведена с деца и финанси, на 40, бих търсила същото, което съм търсила на 25 -- готино изкарване на времето, приятен интелигентен събеседник, общи хобита, евентуално хубав секс,  пък то не се знае, знае ли се. Като съм лелка, ще си хваня чичак, малко ли са?

# 350
Ами и ние ценим хубавото, добрите гени и обикновено избираме набори (5 години плюс-минус не ги броя).
[quote
Не знам кой те е упълномощил да говориш от името на всички жени, след като всички сме виждали като сме били по на 20-25 как много от наборките ни тогава са били с 10+ годишни мъже. Да не говорим колко случаи имаше и с хептен чичаци. И повярвай ми, не е било само заради кинти и други ползи, искрено им са се кефели. Няма смисъл да се отрича, мъж на 40+ с  поведение и визия може да сменя редовно 20-25 годишни жени без проблем, всички ги виждаме и такива. Ся ясно че тук всичките ви се лепят мъже от 20 до 60 годишни и чакат на опашка, но все пак има живот и извън форума

# 351
  • София

Аз това го разбирам и приемам. Но има жени, които не са така. Може би 15-20 % от всички жени предпочитат доста по-възрастни от тях ( говоря над 10 години разлика ). И то тяхните предпочитания са заради по-скоро менталните качества на по-зрелите господа, а не толкова на физическите. Иначе, дори и тези жени физически искат тялото на добре подържан, атлетичен 20-25 годишен мъж с напълно развита физика.

# 352
Опитвам се да си представя как една жена на 25 би предпочела:
Мъж на 25, живеещ още с техните, каращ Голф4, без сериозна работа и пари, без опит, можещ да я заведе евентуално в Китен лятото
пред
Мъж на 35-38, със собствен апартамент и хубава кола, кариера и пари и достатъчно опит да знае как да се държи с една жена.
Sweat Smile Sweat Smile

# 353
Ми ако искаш може да проброиш от тук пишещите жени, колко са харесвали чичковци като са били на 20-25... Или колко от сега 35+ биха били с дядко на 60 Scream
Май николко. То си го пише де, многократно, ама то с радио не може да проведеш диалог.

# 354
Лъвице, нормално, още си във фертилна възраст. Wink Макар че някои си мислят, че едно време жените като са раждали по десетина челяд за нивата (я оцелеят, я не), само до 28 са бременеели. 😀

Впрочем млада жена далеч не е гаранция за фертилност. Познавам лично 40-годишни, които са родили прекрасни дечица без репродуктивна помощ за забременяването, както и има 20-годишни с проблеми, както жени, така и мъже.

Иначе мацките, които трайно се хванаха (поне засега) с някого с голяма разлика (10+ години да кажем), в повечето случаи (не всички!) ми се видяха смотани, колкото и грубо да звучи. Далеч не са топ красавиците на града. 😀 Имам пък приятелки, пробваха такива връзки, не станаха нещата и сега пак са с връстници. Често се получава при голяма възрастова разлика единият да се държи малко като родител и да назидава, което на никой човек не е приятно. Simple Smile

# 355
rf22, ами добре де, но повечето жени на 40 НЕ ИСКАТ да сменят всеки ден 20-25 годишни Simple Smile. Поне за мен това направо ми звучи кошмар. Дори за мен, а аз съм свикнала на по-млада плът,  20 годишен момък е някой, с когото бих направила плейдейт за моя син, да карат заедно скейтборд пред НДК, ще умра от хилеж, ако трябва да излизам с някой пикльо на среща.  
 Но пък определено мога да излизам с 30+-45 годишни мъже без проблем. И за мен тези мъже СА атрактивни и като визия и като съдържание, а и аз за тях.
Не познавам разведена жена, останала сама, съвсем сериозно.

# 356
Казваш да вярвам тук на няколко потребителки, дето съвсем очевидно някои от тях правят или са правили обратното на това, което твърдят, или на това което съм виждал с очите си многократно и при различни момичета и млади жени от обкръжението ми? Ми сори, не вървиш
Към Мая ми е коментара

# 357
Ми ако искаш може да проброиш от тук пишещите жени, колко са харесвали чичковци като са били на 20-25... Или колко от сега 35+ биха били с дядко на 60 Scream
Май николко. То си го пише де, многократно, ама то с радио не може да проведеш диалог.
Какви чичковци? Говорим за разлика в годините от 5 до 10 (оптимален диапазон) и до 15 максимална. Над 15 години и според мен вече не е много ок и случаите са редки.

# 358
rf22, добре де, направо не знам какво се опитваш да ни убедиш. Средната възраст за брак в България е   29.8 за жените и 32.8 за мъжете. Тоест, 20-25 годишните масоово дейтват 40+ годишни след това ги зарязват за млади мъже и се омъжват за тях, така ли излиза? А одъртелите вече 45-50 годишни чичаци, зарязани от младите мацки, пък са свободни да ме дейтват мен, ако се разведа Simple Smile) еми кво, излиза уравнението.

Ама аз лично с дърт мъж семейство не бих правила, защото той трябва да може да си гледа децата, да спортува с тях, да е здрав и активен. Да не говорим за съпружески задължения. Тоест, яри положение, че късно съм си родила децата, за мен +15 години хич не е било опция за семейство. Вече за дейтване след развод, там съм с по-занижени критерии, все пак последиците не са големи. Ама пак съм с диапазон -10+6, примерно, че много дъртите са ми бррр. Дори дърт Брад Пит не става, а съм му фенка от 13 годишна.

# 359
Опитвам се да си представя как една жена на 25 би предпочела:
Мъж на 25, живеещ още с техните, каращ Голф4, без сериозна работа и пари, без опит, можещ да я заведе евентуално в Китен лятото
пред
Мъж на 35-38, със собствен апартамент и хубава кола, кариера и пари и достатъчно опит да знае как да се държи с една жена.
Sweat Smile Sweat Smile
Добре, аз явно живея в някоя паралелна вселена, защото нито аз, нито близките ми 25-годишни жени се интересуваме от коли, пари и тн, колкото от отношение (аз тука от форумните батковци не го виждам особено 😀), общи интереси, теми за разговор, виждания за живота (доколкото можеш да имаш на тези години) и така. Душа, химия, искра. В материално отношение искаме само човекът да има амбиция да се развива в живота си, много ясно, че на тези години тепърва се градиш. Simple Smile Ама може и аз да съм някаква специална, знам ли. 😂

Впрочем в този раздел половината теми май са писани от жени, които отиват при родителите на мъжа, защото той не иска да се занимава с квартири и ипотеки. 😀 Познавам както 21-годишни момчета, които живеят сами и се борят, така и 30-годишни в апартамента на мама и тате. C'est la vie.

PS. Най-добрата ми приятелка, много красива мацка на 24, в момента е луда по един господин наааа... 27? 28? който е в апартамента на техните, лута се кариерно и май е само с книжка още, обаче е страшно мил, уважителен и имат какво да си кажат, та след среща с него се прибира с блеснали очи. 🌞

Общи условия

Активация на акаунт