Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 552
  • 486
  •   1
Отговори
# 480
Хахахах,  темата зави към история на изкуството Simple Smile)) Пак опираме до това, че идеалният мъж е скромен с голяма пишка.

# 481
Е поне веднъж да бяха направили статуя с голям ...й, а то все малки. Да не би древните гърци и римляни да са били все с малки п...шки ?
Всъщност я кажете в цифри колко е малката и голямата, да се знае черно на бяло. Само без лакомия по възможност

# 482
Малка - до 15 см и тънка
Голяма - над 17 и с добър диаметър най-вече Wink

# 483
Е поне веднъж да бяха направили статуя с голям ...й, а то все малки. Да не би древните гърци и римляни да са били все с малки п...шки ?
Всъщност я кажете в цифри колко е малката и голямата, да се знае черно на бяло. Само без лакомия по възможност

Има и статуи с големи, нали това обясняват. Размерът на половия орган на статуите не изобразява акуратно действителността, а е символ на други неща.
https://www.google.com/search?q=statue+of+satyr&oq=statue+of+sa& … 9GQ3t3elM&vssid=l

# 484
"Съществува контраст между малките нееректирали полови органи на идеалните мъже (герои, богове, голи атлети и прочее) и прекалено големите, еректирали пениси на Сатирите (митически персонажи, които на половина са мъже, наполовина козе и които са пияници и женкари в живота). Големият полов орган издава порочните и пропаднали мъже. Интересно е, че старците и по-възрастните мъже също често са изобразявани с големи полови органи".
Аз доколкото съм чел, идеалът е бил малък пенис за цивилизованите хора, а голям бил присъщ на варварите.
Значи, блазе им на варварките, и горко им на гъркините и римлянките.
Ние българите добре, че сме варвари (поне според гърците и наследниците им византийците).

# 485
  • София
Да не забравяме, че едно време "идеалите" са ги измисляли мъже Joy

# 486
Да не забравяме,че биоразнообразието не е свързано с представите ни за идеал.
Да не забравяме, че едно време "идеалите" са ги измисляли мъже Joy

Общи условия

Активация на акаунт