Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 565
  • 486
  •   1
Отговори
# 450
  • В полите на Пирин планина
Това да се коментират нечий целулит и отпуснат задник е доста комплексарско.
Изобщо не ми пука кой как изглежда на плажа... Някой добре изглеждащ мъж / или жена може да ми направят впечатление.
И външният ни вид е по-скоро за нас самите, отколкото за това, че някой ще ни гледа.
Особено след определена възраст започнах да правя нещата за свое добро, а не за нечий чужд кеф или липсата му.
Здравата мускулатура е важна, за да няма болки я в кръст, я в гръб и като превенция на остеопороза за жените след 45 години.
Целулитът не пречи на здравето, само е в някаква степен неестетичен.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 14:26 от Lady Brinne

# 451
Целулитът не пречи на здравето, само е в някаква степен неестетичен.
Е че то и с окосмения гръб е така, ама ето че на жените им прави впечатление (на Лъвицата поне).
Иначе има мъже дето и на краката даже си махат космите, вежди оформят, нос и уши подстригват с една машинка, на маникюр даже ходят... така че все ще има с какво да оплакне око момичето.
Оф, забравих, че те за себе си го правят, не за да се харесват на жените. И ако някой на плажа ги оглежда като парче месо сигурно се засягат.

# 452
  • София
Определено се надявам да го правят за себе си Joy Моят мъж прави поддръжката, която прецени, че го кефи, аз правя същото. Нито искам да му диктувам, нито той на мен. Разбира се, ако някой път единият каже на другия, че ще го изкефи да пробва еди какво си как ще стои, другият може да прецени и да го направи. Аз наскоро си направих една такава заявка, да видим дали ще ми угоди... даже ще го подсетя пак, че ме кефи идеята Laughing Но ако не иска и не го кефи така, здраве да е.

# 453
Е то на плажа ако не оплакнеш очи, къде тогава? Ама като се случи греда - само целулити и увиснали телеса действа неприятно

# 454
Викаш пакета е важен. Това да се гледа.
Под голям камък, голяма змия.
Честно да си кажа и при двата пола като са на плаж/басейн е трагедия,но мъжете къртят. Масово жената ако се докара до такъв вид, ще и бият шута, но за мъж позволено - не говоря за малко шкембе.

# 455
  • В полите на Пирин планина
Ами, някак е комплексарско по друг начин - на плажа чета книга. Или съм във водата. Simple Smile
И не ми пука дали някой има корем, косми или мощни бедра. Или бицепси. Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 22:01 от Lady Brinne

# 456
Е то на плажа ако не оплакнеш очи, къде тогава? Ама като се случи греда - само целулити и увиснали телеса действа неприятно

Ъъъ ти не беше ли женен, та може би правилния отговор е вкъщи.. Rolling Eyes

# 457
И като сме на диета хич да не поглеждаме менюто ли? Сигурно има такива мъже, някои вярват и че дядо Коледа бил истински

# 458
Така като ви чета, вече се чудя дали ходим на плаж в една и съща държава. Къде ги видяхте тези целулити, къде ги видяхте тези отпуснати задници? На мен масово жените ми изглеждат в добра форма, даже вече да си просто слаб не е достатъчно, максимално стегнато се стремят да изглеждат. Сега ще кажете как се заглеждам толкова по жени по плажовете - еми ей така, заглеждам се, направо съм впечатлена, гледам ги и се възхищавам. А вие тука звучите все едно всяка втора става кит след 25 г. Отделно, имах разни приятелки с наднормено тегло - много от тях парадоксално отслабнаха след като родиха и след като станаха на 30 г., че и задържаха теглото, явно са много натоварени покрай децата.

# 459
Ъъъ ти не беше ли женен, та може би правилния отговор е вкъщи.. Rolling Eyes
Брей, то по-зле от затвора било да си женен - и там барем през решетките можеш да плакнеш очи, ама женен ли си - само в къщи можеш да гледаш, а навън трябва да си слагаш капаци като на кон, та да не ти шават очите.

# 460
Така като ви чета, вече се чудя дали ходим на плаж в една и съща държава.

В правилната държава си - където болшинството  на плажа гледа, критикува и обсъжда другите плажуващи.

# 461
Няма как да отиде човек с превръзка на очите.

# 462
Аз правя разлика между "поглеждам/гледам" и "заглеждам се/плакна очи с влажен поглед". То затова българският е богат език по принцип. Надявах се и вие, ама явно не съм преценила добре нивото на мъжката аудитория.

# 463
Аз на плажа (не живея в БГ) не съм се заглеждала толкова по шкембета и задници, понеже повече гледам жестовете между хората и общо взето все приятни двойки виждам, които излъчват спокойствие и емоционална удовлетвореност, било то и в не особено перфектни тела.

# 464
Много ме кефят дребните заяжданки към други пишещи, лежерно вкарани в обмяната на мнения и позиции в рамките на някаква дискусия Satisfied
Иначе в България масово и мъжете и жените след 40 не изглеждат добре. Не казвам всички, но голяма част. Няма какво да се лъжем. А големият корем по принцип си е символ за мъжкарство и заможност по някои места Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт