Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 565
  • 486
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Е, то изначално не си ли подбираме партньор за да правим секс? Аз поне така си мисля.
Е то ако оня подбира, може да се чувстваш горда, че си между избраните Simple Smile
Ама повечето хич не подбират... или ако подбират, критерият е "да има пулс и топло тяло".
Или ако искаш малко черен хумор - при някои "или поне да не е много изстинало".
Е, не, за да правиш секс с някой не трябва ли да ти се вижда привлекателен? Едва ли като мъж би си легнал със всяка? Или? Аз поне не бих правила секс със всеки мъж.

# 466
Да разказвам ли сега пак вица за прасето?

# 467
Е, то изначално не си ли подбираме партньор за да правим секс? Аз поне така си мисля.
Е то ако оня подбира, може да се чувстваш горда, че си между избраните Simple Smile
Ама повечето хич не подбират... или ако подбират, критерият е "да има пулс и топло тяло".
Или ако искаш малко черен хумор - при някои "или поне да не е много изстинало".
Е, не, за да правиш секс с някой не трябва ли да ти се вижда привлекателен? Едва ли като мъж би си легнал със всяка? Или? Аз поне не бих правила секс със всеки мъж.

Ще си кажат накрая как всъщност са си избрали жена Simple Smile)) там да има повече от една дупка между краката и това е. Претенциите са само за пред хората.

# 468
Готови за ползване бих добавил аз Simple Smile

Майтапа на страна, това е много погрешно схващане, мъжете подбират колкото жените, просто една групичка мъже, които наистина го слагат на всичко, което мърда от женски пол създават погрешно впечатление.

# 469
Когато един мъж се извинява с жена си е ,или чехльо,или просто иска да бъде с жена си,но ако открито го заяви,приятелите му ще се разсърдят.Пък мъжете се стараят жената до тях да се чувства добре.
Тоест, желанието ми ще е за приятна компания, чувство за хумор и общи хобита, да си изкарваме готино заедно
Мъжките хобита, чувство за хумор и представа за 'готино изкарване' обикновено са доста по-различни от женските.
Повечето ми женени познати като ги викнеш на карти, на ски, на риба, на кръчма, на мач, на яхти или на каране на дърт байкове, и викат ееей брат, как ми се идва, ама жената ме е хванала да ходим на вилата/на вечеря с учинайка й/на театър/на детски рожден ден и т.н. та не мога.
Ходят, защото са длъжни като съпрузи и бащи на семейства.
Ама ако не си длъжен, защото жената е примерно разведена с деца от друг, за какво ще ходиш?
Нали и самите жени викате - един здрав секс там веднъж в седмицата, и кой откъде е.

# 470
мъжете подбират колкото жените, просто една групичка мъже, които наистина го слагат на всичко, което мърда от женски пол създават погрешно впечатление.
Зависи за какво - ако е за съпруга/майка на децата, подбират и то много.
Ако е за нещо само за секс, повечето мъже викат - то в тъмното всичките вършат една и съща работа. Но жените се лъжат, че понеже има много мъже, които искат да спят с тях, има и много мъже, които ги желаят за нещо повече.

# 471
  • София
Викаш, критериите били много различни, ама като жените имали различни критерии за секс и за сериозен партньор, било дискриминация Laughing

# 472
Принципно няколко чашки вдигат рязко привлекателността на жената, ама си има случаи, дето толкова не може да се изпие. А и не е приятно сутринта да се събудиш до крокодил. Така че да, много мъже биха ударили нещо дето се предлага лесно, ама пак зависи от обстоятелствата.
Такива разсъждения като по горе, че всеки който му се отдаде ще го направи следват от схващането, че секса е нещо дефицитно и рядко срещано,заради което мъжете , всичките като не видяли ще се възползват на момента като им се предостави такава възможност. А всъщност предлагането е толкова голямо и повсеместно, че на всеки мъж на средно ниво на атрактивност му се случва доста често такава възможност ,да не говорим за по атрактивните. Така че тези разсъждения са погрешни, някои мъже се поддават, други не, трети го търсят, при жените е същото.

# 473
То ще кажете, че всички са полови атлети, било то мъже или жени. Сексът не е нещо дефицитно, дефицитен е качественият такъв. Една дупка може и да гарантира удоволствие за мъжа, но едни 10-15-20 см не го гарантират за жената.

# 474
Абе все пак хората успяват да си намерят половинки и да живеят добре, при все физическите си недостатъци. Това важи и за 40 годишните. Не знам защо някои хора живеят с някакви теории, изчисления и анализи, а не погледнат какво става на практика. Практиката показва, че всякакви хора са по двойки и то не всички са млади, повечето хора след развод, си намират нови половинки и животът продължава. Това е реалността около мен. Явно и с увиснали задници, целулити, шкембета, малки пишки, огромни цици, космалясали гърбове, пъпчасали носове,  и всякакви недостатъци, хората си живеят живота Simple Smile))

# 475
  • София
Някои не гледат на практика, щото нямат практика Joy

# 476
Целулитът има някаква биологична роля. Почти всички жени имат целулит, защото мастната им тъкан го налага - за износване на бременност, разтягане на кожата и т н. Обаче шкембето о малката пишка скоро няма да проимат някаква положителна биологична, еволюционна и пр. роля. За шкембето даже постоянно напомнят, че обиколката на талията и количеството на висцералните мазнини са правопропоеционални на риска от сърдечно-съдови заболявания. От целулит никоя не е умряла, а заради инфаркт или инсулт повечето български мъже едва стигат до 70 г.

# 477
Обаче шкембето о малката пишка скоро няма да проимат някаква положителна биологична, еволюционна и пр. роля.
Тая сега голяма ли е, малка ли е, или е била голяма ама се е отчупила?

# 478
Всъщност в изкуството е имало периоди, когато са махали срамотиите от статуите, а също така нарочно са ги правели по-малки.

# 479
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Обаче шкембето о малката пишка скоро няма да проимат някаква положителна биологична, еволюционна и пр. роля.
Тая сега голяма ли е, малка ли е, или е била голяма ама се е отчупила?

"Древните гърци са асоциирали малките и нееректирали полови органи със скромността, която е била едно от ключовите достойнства и е формирала в голяма степен тяхната гледна точка за мъжествеността", обяснява специалистът по Класическа Гърция професор Андрю Лиър, който преподава в Харвард, Колумбийския и Нюйоркския университет.

"Съществува контраст между малките нееректирали полови органи на идеалните мъже (герои, богове, голи атлети и прочее) и прекалено големите, еректирали пениси на Сатирите (митически персонажи, които на половина са мъже, наполовина козе и които са пияници и женкари в живота). Големият полов орган издава порочните и пропаднали мъже. Интересно е, че старците и по-възрастните мъже също често са изобразявани с големи полови органи".

Демек, в миналото не са били с малки пишки, изобрзявали са ги така с естетическа цел.

Общи условия

Активация на акаунт