Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 573
  • 486
  •   1
Отговори
# 420
  • Out of the Mix
Скрит текст:
На мен пък ми са ми най-чудни тези мъже, които обясняват колко са младолики и колко много избор имат, пък си стоят сами.
Не е заяждане, просто няма логика в това.
Едното не пречи на другото, довери ми се. Wink
Ако визираш мен, от един месец, може и точна дата да ти кажа - 22.06 събота съм свободен агент, след като прекратихме по взаимно съгласие връзката с последната ми приятелка.
Супер се чувствам.
Аз направих две морета вече, тя заминава скоро за Германия.
Сега ще си отдъхна известно време, след което ще видим животът какво ще предложи.
Но засега ми е дзен на макс, пълно спокойствие.
За другите не знам, но доколкото чета колегите са отдавна семейни с деца.

# 421
  • София
Не че нещо, ама помниш точната дата и знаеш къде ще ходи... Нещата може да са приключили, ама още не си се простил май Wink

# 422
  • Столичанин ама не в повече :D
Абе просто завист, защо жените не щат да приемат, че като млади имат повече избор от мъжете на същата възраст, но като поостареят нещата стават точно обратните. Simple Smile

# 423
Тук няма стари. Всички са младолики с прекрасен ген.
Винаги ми е много забавно някой да говори/пише така за себе си.😆

# 424
Еми само най-най-качествените ги допускат в бг-мама. Забравихме и за високостатутни Simple Smile

jerami , коя е тази възраст, в която мъжът може да привлече повече жени, отколкото жената на същата възраст, мъже? Simple Smile) Нещо не мога да си го представя. Мъжът има някакво евентуално преимущество само що се отнася за сключване на брак, и то само ако е наистина желан ерген, а на 40 не е такъв. Или е вече с багаж (деца), ако изобщо е бил готин, или просто никога не е бил готин, иначе досега някоя красавица да го е оплела и бракувала. Все пак жените няма как да оставим качествените да ни се изплъзнат неразмножени. Мъжете с деца пък трябва да отделят част от ресурса си за чужди деца, а това ние жените как не го обичаме, ау. Но за авантюри, любовници, и прочее леки отношения, винаги преимуществото е в жената, стига да е поддържана и ок изглеждаща. Само ако си някой мулти-мега-ултра топ 5% мъж, играта ти е по-различна. Примерно Лео, но дори той свали нивото на жените, които дейтва. Примерно навремето дейтваше топ ъф дъ топ моделки, а сега пак 25 годишни верно, ама не каймака на хайлайфа. Но не си ли Лео, няма сми да се съзтезаваш с жени колко партньори можеш да привлечеш...

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 23:27 от MariyaHris

# 425
  • Пловдив
Абе просто завист, защо жените не щат да приемат, че като млади имат повече избор от мъжете на същата възраст, но като поостареят нещата стават точно обратните. Simple Smile
Защото не е така. И аз имам доволно много кандидати (хем съм омъжена), пък майка ми опашка има (свободна жена).

Тук няма стари. Всички са младолики с прекрасен ген.
Винаги ми е много забавно някой да говори/пише така за себе си.😆
Глупости, аз съм 40+, дебела и проклета по характер.

След 40 мъжете, които имат повече избор от повечето жени на същата възраст, са в оня 1 %, който са хем заможни, хем привлекателни, хем готини по характер. Да речем и МНОГО подплатените финансово, но тях не ги избират заради самите тях. Правя разлика между заможен и богат (много подплатен финансово). Заможен е някой с добра заплата, примерно 5к, нещо такова, към момента.

# 426
По принцип жените винаги имат много повече избор и опции спрямо мъжете на същото ниво и възраст ако говорим за забивка, секс или просто първоначална среща. Една средностатистическа жена ако излезе на улицата и се предложи на 10 мъже, 9 от тях, барабар с женените и обвързаните, ще се навият Sweat Smile В обратния случай - ако мъж почне да се предлага, 9 от 10 ще го зашамарят, 10-тата ще го прокълне Sweat Smile Дори да не е на улицата - повечето жени ползват социални мрежи, където имат приятели (опции) мъже. При разрив в отношенията с половинката, при желание на жената тя може да си уреди среща в рамките на 5 мин...и то след като е подбрала от няколко. Не говоря за красива жена, а за съвсем нормална, средностатистическа жена. Сега, ясно, че малко биха го направили по този начин, но възможностите са си там и чакат.
По различен начин обаче стоят нещата с връзките, но не искам да задълбавам в темата, че ще ме изгоните от тук Stuck Out Tongue

# 427
След 40 мъжете, които имат повече избор от повечето жени на същата възраст, са в оня 1 %, който са хем заможни, хем привлекателни, хем готини по характер. Да речем и МНОГО подплатените финансово, но тях не ги избират заради самите тях.
Еми то по тази логика и теб не те избират заради самата теб, а заради този орган, който ти е между краката - пък ти не се идентифицираш изцяло с него, надявам се?
И на някое друго тяло да е закачен, и там ще свърши същата работа, нали тъй - същото както ако парите на богатия мъж ги дадат някой друг, жените вече него ще предпочетат.

# 428
  • София
Крис бе, не повтаряше ли точно ти, че мъжете гледали красотата и младостта, не акъла и професията, са кво се обиждаш на пари Laughing Определено има мъже, на които се лепят само и единствено заради парите, но това определени жени, разбира се, не всички.

По принцип жените винаги имат много повече избор и опции спрямо мъжете на същото ниво и възраст ако говорим за забивка, секс или просто първоначална среща. Една средностатистическа жена ако излезе на улицата и се предложи на 10 мъже, 9 от тях, барабар с женените и обвързаните, ще се навият Sweat Smile В обратния случай - ако мъж почне да се предлага, 9 от 10 ще го зашамарят, 10-тата ще го прокълне Sweat Smile Дори да не е на улицата - повечето жени ползват социални мрежи, където имат приятели (опции) мъже. При разрив в отношенията с половинката, при желание на жената тя може да си уреди среща в рамките на 5 мин...и то след като е подбрала от няколко. Не говоря за красива жена, а за съвсем нормална, средностатистическа жена. Сега, ясно, че малко биха го направили по този начин, но възможностите са си там и чакат.
По различен начин обаче стоят нещата с връзките, но не искам да задълбавам в темата, че ще ме изгоните от тук Stuck Out Tongue

Мъжете след 40 стават "привлекателни" за жените, за които не са били привлекателни в 30-те, ако същите жени са останали сами и не са хванали по-привлекателен. На вече по-стари години са готови да преосмислят... е, не всички де Satisfied Но така се разширяват опциите на мъжете след 40 Trollface

# 429
Мъжете след 40 стават "привлекателни" за жените, за които не са били привлекателни в 30-те, ако същите жени са останали сами и не са хванали по-привлекателен. На вече по-стари години са готови да преосмислят... е, не всички де Satisfied Но така се разширяват опциите на мъжете след 40 Trollface
Нормално. Един мъж на 45 трудно би бил по-желан от своята версия на 35. С преминаването на тази пикова мъжка възраст от 35-37, около която се обединихме мъжете вчера, "цената" ни започва да пада. Съответно и изборът ни започва да се стеснява все повече и повече и като качество, и като количество. Или приемаме това развитие на нещата и се съобразяваме с него, или продължаваме да си живеем в розовия свят, в който всички топ мацки на 25 тичат след нас, а ние само подбираме с досада най-най готините от тях  Sweat Smile

# 430
  • Пловдив
След 40 мъжете, които имат повече избор от повечето жени на същата възраст, са в оня 1 %, който са хем заможни, хем привлекателни, хем готини по характер. Да речем и МНОГО подплатените финансово, но тях не ги избират заради самите тях.
Еми то по тази логика и теб не те избират заради самата теб, а заради този орган, който ти е между краката - пък ти не се идентифицираш изцяло с него, надявам се?
И на някое друго тяло да е закачен, и там ще свърши същата работа, нали тъй - същото както ако парите на богатия мъж ги дадат някой друг, жените вече него ще предпочетат.
Е, то изначално не си ли подбираме партньор за да правим секс? Аз поне така си мисля.

# 431
Откъде тръгна темата,къде  стигна.Авторката сигурно вече се разведе,живее си щастливо с детето,че може и приятел да си е  намерила.Поне 5г.по-млад Ха-ха!

# 432
Е, то изначално не си ли подбираме партньор за да правим секс? Аз поне така си мисля.
Е то ако оня подбира, може да се чувстваш горда, че си между избраните Simple Smile
Ама повечето хич не подбират... или ако подбират, критерият е "да има пулс и топло тяло".
Или ако искаш малко черен хумор - при някои "или поне да не е много изстинало".

# 433
  • Столичанин ама не в повече :D
Еми само най-най-качествените ги допускат в бг-мама. Забравихме и за високостатутни Simple Smile

jerami , коя е тази възраст, в която мъжът може да привлече повече жени, отколкото жената на същата възраст, мъже? Simple Smile) Нещо не мога да си го представя. Мъжът има някакво евентуално преимущество само що се отнася за сключване на брак, и то само ако е наистина желан ерген, а на 40 не е такъв. Или е вече с багаж (деца), ако изобщо е бил готин, или просто никога не е бил готин, иначе досега някоя красавица да го е оплела и бракувала. Все пак жените няма как да оставим качествените да ни се изплъзнат неразмножени. Мъжете с деца пък трябва да отделят част от ресурса си за чужди деца, а това ние жените как не го обичаме, ау. Но за авантюри, любовници, и прочее леки отношения, винаги преимуществото е в жената, стига да е поддържана и ок изглеждаща. Само ако си някой мулти-мега-ултра топ 5% мъж, играта ти е по-различна. Примерно Лео, но дори той свали нивото на жените, които дейтва. Примерно навремето дейтваше топ ъф дъ топ моделки, а сега пак 25 годишни верно, ама не каймака на хайлайфа. Но не си ли Лео, няма сми да се съзтезаваш с жени колко партньори можеш да привлечеш...
Мислех че се подразбира, че говоря за сериозни връзки, след като видяхме за кой ли път в съседната тема, че жените не се задоволяват само със секс и винаги в един момент почват да искат повече. Просто е вътрешно заложено, защото все пак трябва да има баланс в природата.
А всичко се корени в простата биология, защото на нея не и дреме за феминистични лозунги, тъй като биологичния часовник при мъжа и жената текат с мноого различно темпо, и затова един мъж примерно на 35 години може изобщо да не бърза за създаване на семейство, докато при една жена на 35 въобще не стоят така нещата. Отделно съществува неусетното вдигане на претенциите с вдигането на възрастта, което при жените мноого вреди, защото изискванията им все повече се отдалечават от това, което реално предлагат насреща и заради това при по-големи жени неуспели да създадат семейство (както и при много разделени, но по-малко) това става все по-трудно.

# 434
jerami, ами на една разведена жена с деца идеята за сериозна връзка не винаги е такава като на 30, когато си търси мъж за създаване на деца. Аз, например, като съм се женила съм търсила именно баща на децата си, да е супер по дадени характеристики, включително физика интелект и тн . Сега ако се разведа, ще търся съвсем друго, защото все пак нямам намерение да раждам повече деца. Единствено от мъжа си сегашния бих искала трето, това ми е голямо съжаление, че не се осмелих като беше малък втория да имаме трето...Но от друг мъж изобщо не бих раждала.
Тоест, желанието ми ще е за приятна компания, чувство за хумор и общи хобита, да си изкарваме готино заедно, а не да е 2 метра висок, синеок, перфектно здраве, спортен с еди какво си образование, да иска да има деца, какъвто съм търсила в пика си (той моят пик е съвпаднал с мъжкия пик), когато съм се бракувала.
 Между другото, примерно аз съм гледала потенциала на своя мъж, а не какво в момента може да предложи, защото животът е пълен с възходи и падения, да е с амбиция и висока работна етика, да е почтен човек.
Да, надали ще мога да си хвана Зинадин Зидан, но определено знам, че ще си намеря симпатичен, готин мъж, с който да ми е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт