Изостави ме с детето.Как да продължа живота си?

• 19 578
  • 486
  •   1
Отговори
# 405
Ми много е просто - ако ти като жена на 40г не можеш да си представиш да си лягаш с мъж на 50г, просто не го прави!
Има жени, които могат да си го представят и го правят.
Какви по-драстични случаи има... и аз не мога да си представя като мъж на 30г да искам да си лягам с жена на 50г, но по-възрастните ти колежки в този форум се хвалят, че много такива мъже имало и не можели даже да се отърват от тях.
Така че и жени защо да няма...

# 406
И аз тва се чудя, щото не мога да си го представя, даже наборките ми изглеждат стари в момента, но пък съм го виждал млади мъже с лели по 10 и повече години над тях. Та различни хора, различни идеали

# 407
chris78, да, опираме до това, че има хора и вкусове всякакви, за всеки влак си има пътници, но статистиката сочи едно -- в България, а и навсякъде в западния свят, най-често бракът е между мъже и жени на сходна възраст. В България разликата е 3 години, в САЩ е даже по-малко. Тоест, за нашата култура и общество това е най-често срещанияt случай. Това са и предпочитанията на повечето жени -- мъж с около 3 години по-голям от тях, а не чичко с 15-20 години над техните.
Аз съм се омъжила на възраст по-късна от средното за жена, а съпругът ми е бил точно на средната възраст за сключване на брак, тоест съм от изключенията, но не твърдя, че моят случай е супер норма.  Има високорангови мъже на 40, които се женят за 25 годишни, има и високорангови 25 годишни мъже, които май са за предпочитане, а има и високорангови мадами като Тайлър Суифт, които могат да избират. Но това са някакви изключения, а не нормата.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 16:27 от MariyaHris

# 408
  • над кукувичето гнездо
И сега не разбрах, за жена на 40+ какви мъже се полагат? Да не взема да бръкна в чужда квота случайно Rolling Eyes Или съм взела-дала вече и по-добре с цветарство да се захвана, хем да свикна с мириса на почва Laughing

# 409
И сега не разбрах, за жена на 40+ какви мъже се полагат? Да не взема да бръкна в чужда квота случайно Rolling Eyes Или съм взела-дала вече и по-добре с цветарство да се захвана, хем да свикна с мириса на почва Laughing

Нищо не се полага. Там плетки, сериали, лафчета с пенсионерките пред личния лекар и така.

# 410
Това са и предпочитанията на повечето жени -- мъж с около 3 години по-голям от тях, а не чичко с 15-20 години над техните.
Е ние с колегата казахме 5-10 години разлика е ОК (маааакс 15, ако мъжът е с много добър ген) пък вие го интерпретирахте 20. Ама какво са 10 годинки Simple Smile

Средната възраст за сключване на брак ако гони 30, то естествено 15 години разлика е много - че то на 45 ерген ще е вероятно някоя странна птица, дето или никоя не го е поискала, или никоя не е достатъчно добра за него. Няма голям избор на такива мъже.

Аз съм се оженил в ранни 30, жена ми беше в ранни 20 - това за мен е нормално, макар и повече от средната разлика. Но не е нещо драстично.

# 411
5 години е в графа набори, 10 години е много, 15 години са почти колкото да изгледаш едно дете до пълнолетие.

# 412
  • над кукувичето гнездо

Нищо не се полага. Там плетки, сериали, лафчета с пенсионерките пред личния лекар и така.
Да, ходя и на бинго веднъж в годината за разнообразие, ама още не ми е излязъл късметът. Добре, че поне карта за санаториум успях да хвана тая година.

То сега ще се измени темата към нормалност в разликата във възрастта на партньорите, което измества фокуса от досега обсъжданата за това на кой кого би вързал, което измести обсъждането за теглото и външния вид на участниците, което от своя страна измести дискусията за качествата на избягалия мъж...ако някой си спомня вече за него.

# 413
  • София
Много падна приемливата разлика Laughing За мен наборите са си набори, 5 години приемливо, 10 години някакво голямо изключение, и 15 години хич не го виждам. С мъжа ми и двамата младеем, та като се замисля, даже все едно съм с по-млад Laughing Но разбира се, хора всякакви, и все пак определени избори идват с определени ограничения. Например, за 20 годишните интересът е голям, а техният интерес към по-дърти не чак толкова. Съответно мъж с такива аспирации избира от ограничен брой, пък се бори с огромна конкуренция. Та е добре човек да си вярва, ама Grinning Пък и жените не сме чак такива шарани, да не мислим критично, само защото някой мъж е дошъл да ни "обясни" Wink

# 414
Абе мен майка ми винаги ме е увещавала да се омъжа за 5 години по-голям от мен, за да се грижел за мен. 

За мен от 3 до 7 години в полза на мъжа е идеална разлика, особено при по-ранен брак. Ако се омъжвах на 25-26 години и аз бих се целела в нещо такова. Вече нагоре е доста кофти за момичето в дългосрочен план. Аз обаче съм с по-късен брак и се наложи да взема мъж със същата разлика, но в моя полза. За мен добре, за мъжа ми-кофти, но поне и аз съм с мнооого добър ген Simple Smile))))

Но пак не виждам как това се интерпретира, че на 40-45 годишните мъже всички 20-25 годишни им чакат по леглата Simple Smile
Да, на готините 30 годишни, 25 годишните определено им чакат. Другото са залъгалници.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 18:00 от MariyaHris

# 415
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Revoker, в БГ съм засега. Simple Smile Сега ми стана любопитно колко си ми давал. 😊

Аз, впрочем, съм потискащо младолика, пълен babyface. Наскоро един кандидат-студент реши, че сме набори и че на мен също ми предстои кандидатстване. Нищо чудно чак на 30-35 да заприличам на човек. 😂 Предполагам, че може на подсъзнателно ниво да се заглеждам само по връстници, за да не изглеждам смешна. 😂
30-35 ти давах.
Иначе викаш си падаш по малко по-големи? Wink
Пробвай, може да не изглеждаш смешна в очите им. Wink
Или айде така да го кажа - като те заговори някой не го режи, ако му се кефиш, а виж нещата накъде биха се развили.
Аз на твоите години бях момче, още брада нямах. Започнах на 17 да се бръсна и по-добре, изхождайки през годините.
На 30-37 ще си най-готина, женствена, ако се поддържаш, изглеждаш добре, храниш се перфектно, и правиш редовен секс. Тогава и либидото ти ще е развито, отворено, така да се изразя, ще си се опознала на 100%, и от най-малкото нещо ще знаеш как да си доставиш макс удоволствие.
Аз заприличах на мъж на 35-37. Сега на 39 най-се харесвам, защото всичко се случва с натрупване.
Седейки по гена си и баща ми, и дядо ми (черни коси, гъсти, всички зъби в устата,) смятам, че до 50 бих бил атрактивен за широк кръг жени, ако съм здрав и продължавам да живея, както досега, че и по-добре.
Помня на 35 се запознах с една, която беше на 29 (винаги ще го помня), и й бях "твърде млад". Впоследствие не се получиха нещата поради много причини, имаше си момичето психологически бариери, проблеми, и daddy issues.

Не знам защо си негативно настроена, бъди по-широко скроена, към "мъже в женски форум".
Тук има и мъжки теми, и не само. Отдавна всичко е "унисекс". Wink

Относно годините. Ако жената е най-красива и желана на 20-26, то при мъжете хоризонта е 10 нагоре, че и нагоре.

Относно пика - за справка винаги давам шампионите на Мr Olympia, когато се говори за съзряване.
Рони Колман става динозавър на 35-42, като с всяка следваща година все повече и повече. Пикът за мен е около 36-37г.
Не коментирам жилавост, издръжливост, качество на сперма, а "съзряване", което твърдо не е на 25-30. Wink

МарияХрис, навсякъде "кеся", където има за какво и дърпам, черпя инфо, нямам скруполи и притеснения.
Форумът е много широк, разбира се не само тук. Лафя, забавлявам се, както и всички вие. Не "просвещавам" никой за нищо, изразявам мнение, коментирам, и всичко това учтиво и с нужното уважение, което не може да се отрече. Simple Smile
На хапливост и заяждане отдавна не обръщам внимание и не се фрустрирам и грам.
Кой ти каза, че не ходя? Връщам се от басейн.

Много сте изписали, не мога да ви изчета всичко.
Явно сте се разгорещили. Sweat Smile

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 19:00 от Revoker

# 416
  • София
Ревоукър, сори, ама мистър Олимпия не е в топ 10 дори на женските мокри фантазии Grinning За сметка на това, на повечето спортисти пикът е до 30, след което доста се пенсионират. Роналдо беше жалка гледка на тазгодишното Европейско, а той има феноменална физика. Иначе узряването при мъжете, ако изобщо се случи, определено почва в 30-те, но то и при жените не е много различно. Като се замисля и аз колко дръпнах в 30-те, и имам още много, а никога не съм била от най-незрелите. По-възрастни мъже и до ден днешен не са ме привлекли.

# 417
На мен пък ми са ми най-чудни тези мъже, които обясняват колко са младолики и колко много избор имат, пък си стоят сами.
Не е заяждане, просто няма логика в това.

# 418

Вземаш си 3-4 котки, сестро, задължително.

Аз втори ден вече си гълтам корема и наблюдавам моя мъж изкъсо и настъпателно за знаци дали ще ме сменя с някоя с плочки.

# 419
  • над кукувичето гнездо
Скрит текст:
Вземаш си 3-4 котки, сестро, задължително.

Аз втори ден вече си гълтам корема и наблюдавам моя мъж изкъсо и настъпателно за знаци дали ще ме сменя с някоя с плочки.
Shocked Оффф, взела-дала съм...

А твоичкият да не реши, че си се смахнала така и да си набие камшиците, ако вижда признаци, че ти хлопа дъската. Мисля, от дискусията дотук разбрахме генерално, че са доста чувствителни мъжете и не са твърде приспособими към такива сериозни промени. :lil:

Общи условия

Активация на акаунт