Точно дете е било, което е казало, че кралят е гол.
От близък приятел или пък съпруг/а едва ли ще чуеш, че си одъртял, погрознял, надебелял и т.н.
По-далечните приятели/познати също забелязват, но не им е работа да ти го казват.
На колко е детето, че ми стана интересно?
На колко е детето, че ми стана интересно?
).
).
Просто исках да кажа, че не всичко на тоя свят е визия и сексапил,които са преходни и за двата пола. И ако един мъж възприема жена си основно като сексуалвн обект, говори много лошо за него. На мен лично такива повърхностни типове са ми много противни. Един ден всички ще остареем, секса и атрактивната визия няма да ги има и с такъв тип просто няма да се живее. Жената е много повече от секс обект. Но явно малко мъже го разбират.
Просто исках да кажа, че не всичко на тоя свят е визия и сексапил,които са преходни и за двата пола....
Ако красотата и страхотното тяло беше достатъчно за мъжете, на толкова красиви и успешни жени защо им изневеряват? Защо си мислите, че само с красота мъжете ви друга няма да погледнат и няма да ви напуснат? Защо много от пълничките жени са щастливи и с мъже до тях? Една жена първо трябва да се чувства и изглежда добре заради себе си, а не от страх, че мъжа й ще я зареже
Ама това важи за уверените жени. Останалите се опитват да задоволят мъжкото око и смятат, че е достатъчно. Ами добре
Препоръчани теми